Kesäpihaa

Huomenta taas kaikille, ja sateista sellaista. Eilisen ihanan auringonpaisteen jälkeen on sadepäivän vuoro, enkä voi sanoa olevani asista kovin riemuissani, sillä niin mielelläni olisin nauttinut myös tänään ihanasta kesäsäästä. Etenkin kun tälle illalle on vuorossa ulkoilmassa tapahtuvaa Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaani -bändin konserttia &  muuta kivaa. No mutta, sateenvarjot kainaloon ja menoksi vaan. Eilisen kauniin päivän innoittamana kuvailin pitkät pätkät tässä meidän pienoisella terassilla ja pihalla, ja nyt tuleekin sitten kuvapläjäys niitä. Pienellä pihalla ei tehdä eikä sovellella, mutta nuo kesäkukat kuitenkin ovat aina olleet (kodista riippumatta) minulle se tärkeä juttu. Kukkia pitää aina olla, (ja mielellään ihan reilusti) ja kyllä niillä saakin niin kivasti mukavaa fiilistä pieneenkin pihaan. 

Tänä vuonna kesäkukkien väriskaala on liila, musta, roosa ja valkoinen. eli sopiva sekoitus kaikkia noita lempparivärejäni.Ikkunoille laitoin valkoista pelargoniaa ja roosaa lumihiutaletta.
Omppupuun oksalla olevassa amppelissa on valkoista lobeliaa, liilaa lumihiutaletta ja roosaa (kerrottua) lumihiutaletta.


Kärhöt taisivat kärsiä kylmästä keväästä, sillä siinä on vain yksi hentoinen kukka, ja nuo roosat kärhöt eivät tehneet ainotakaan nuppua. Paljun vierellä oleviin ruukunpuolikkaisiin laitoin roosa-liloja ja valkoisia  orvokkeja.Entiset pihakalusteet olivat jo aikanssa eläneet, joten pistin ne Fb:n romukirpparin kautta kiertoon. Uudeksi istuinpaikaksi tilasin Hobbarista mustan penkin, tuossa omenapuun katveessa onkin aika mukavaa istuskella aamukahvimukin kanssa.Eikä tämän kodin yrttimaa ole todellakaan suuren suuri, ne meille tarvittavat jutut siitä kuitenkin löytyy.


Näillä tänään. 

Huomenna on vuorossa aamukahvia ja naurua ystäväni Katin (Call it Home) kanssa, sekä lisäksi Mikkelin asuntomessujen pressipäivää. Loppuviikolle - alkuviikolle suunnitelmissa on reissua akselille Helsinki, Nauvo, Naantali ja Tallinna. joten heippatirallaa vaan.... Näissä merkeissä palataan taas reilun viikon päästä.Nauttikaahan tekin tästä kesästä. 
(mitä säätä se sitten meille "tyrkkääkin" :)) )


tiina

Kommentit

 1. Kyllä on nättiä ja ihana pikku piha!-sanna-

  VastaaPoista
 2. Kaunista ja hyvällä maulla toteutettu.

  VastaaPoista
 3. Kaunista ❤️Ihanaa kesäkukkien loistoa ❤️Kivaa keskiviikkoa ❤️

  VastaaPoista
 4. Kauniita kukkia! Piha ja talokin ihana! Birgitta

  VastaaPoista
 5. Todella upea terassi, piha ja nuo kukkaset, aivan ihanat värit! Mukavaa reissua, nauttikaa! Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kävit blogissani. ♥
Kiitän kauniisti kommenteistanne,
muistathan kuitenkin nettiketin,
sekä olethan valmis seisomaan sanojesi takana
myös reilusti omalla nimelläsi. :)