Honka Ink

Tässä tulee toinen messujen lemppari; Honka Ink, sillä sen simppeli ulkomuoto on mielestäni niin mageen näköinen, ja tuo musta väri kutkuttelee tämän mustan värin rakastajaa ihan kympillä. Voisin niin kuvitella "rakentavani" juuri tämän talon sellaiseen syrjäiseen saareen ihanaksi kodiksi. Honka Ink on siis Honkarakenteen hirsitalo, ja sen messusisustuksen on suunnitellut Jonna Kivilahti. Ja kuten sanoin, tykkäsin talon simppelistä (tanskalaistyyppisestä) ulkonäöstä, suorastaan rakastuin siihen. Ja entäs soma mustaksi maalattu Kekkilän kasvihuone sitten? Oh my, se vaan on niin ihana.  Talon sisäpuoli taas ehkä oli omaan makuuni hieman liian "puinen", omaan kotiini en seinäpinnoiksi haluaisi niin paljoa puunväriä, sitä puuta kun on joskus edellisesessä kodissani ollut, lisäksi se kun vaan tuppaa sitten ajan saatossa myös kellastumaan.  Sisustuksesta pidin muuten todella paljon, ja pidin myös betonin (mikä näyttää edelleen olevan kovasti muodissa) käytöstä, tosin ehkä alakerran wc oli sen vuoksi aika pimeän oloinen. Kun itse on vaalean ystävä, suorastaan se tylsä white lover, joten omaan kotiini haluaisin enemmän sitä vaalean tuomaa raikkautta, sitä muuten löytyi tuolta kauniista  yläkerran huoneesta. Ja tuo aamiaiskaappi olisi niin hieno juttu myös omassa kodissa, mikä (ainakin toistaiseksi) on vanhassa vinksin vonksin talossa eläjälle se saavuttamaton haave. No summarum... Kaiken kaikkiaan kuitenkin todella hieno koti, aivan varmasti asukkaidensa oloinen. Tykkäsin!


Ja tässäpä se myös teille:


Honka Ink


Oikein mukavaa viikonloppua, 
meillä on tänään vuorossa Puruvesi Poppia; Juha Tapiota, Neljää Ruusua ja muuta mukavaa.


Kuulemisiin...tiina

Kommentit

 1. Ihana on!ja puu näyttää niin hyvältä!Ennen sudittiin puun väri piiloon valkoisella ja kuultomaalilla,nykyään ei juolahtaisi mieleenkään.Niin se maku muuttuu.-sanna-

  VastaaPoista
 2. Kaunis ja lämmin koti sekä sisustus!
  Tänä vuonna en messuille ehdi, mutta ensi vuonna sitten taas!

  VastaaPoista
 3. Yksi minunkin lempparitaloni ja pääsee kyllä messujen osalta omaa TOP3 listaukseen. Luonnonväristä puuta ehkä vähän liikaa omaan makuuni joten jos jostain karsisin niin siitä.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kävit blogissani. ♥
Kiitän kauniisti kommenteistanne,
muistathan kuitenkin nettiketin,
sekä olethan valmis seisomaan sanojesi takana
myös reilusti omalla nimelläsi. :)