Harmaja Saimaa

Ja Kannustalohan se sen taas teki; suunnitteli ja toteutti Asuntomessujen (minun mielestäni) hulppeimman talon. Ja kyllä, onhan tämä sanoinkuvaamattoman upea, lisäksi talo sijaitsee mielettömän kauniilla paikalla. Se kaunis ja seesteinen järvimaisema kun on perinteisesti se meidän (tai varmasti ainakin usean) suomalaisten haave. Kannustaloissa täyttyvät kyllä jokaisella messukerralla ne tietyt odotukset; laatu ja kauneus, eikä se ajatus/mielikuva pettänyt tälläkään kertaa. "Talo suunniteltiin asiakasperheen toiveiden mukaan ympäröivää maisemaa kunnioittaen. Saimaa-näkymien hyödyntäminen on ollut suunnittelun kantava voima. Isot maisemaikkunat yhdistävät sisätilat ympäröivään luontoon ja tuovat huikeat järvinäköalat osaksi sisustusta."

Ja mitäs tuohon nyt voi lisätä? Ei niin mitään - Totta varmasti ihan joka sana. Talon pintamateriaalit ja kiintokalusteet on suunnitellut Kirsi Valanti, kalustussuunnittelun ja stailauksen on tehnyt Susanna Vento. Upean (suorastaan huikean) kaunis koti ihanalla paikalla, sisustus ei kokonaistuutena ollut aivan sitä omaa juttua, mutta talo itsessään oli tosiaankin aivan huikea. Niin, kuka sitten näihin huikean ihaniin unelmiin yltää.... Se onkin sitten se toinen juttu se. 


Mutta haaveillahan aina saa...


Näillä hurmaavilla unelmilla tänään. 
Oikein mukavaa viikonloppua kaikille.
tiina

Kommentit

 1. Kiitos kuvista! MUkavaa, aurinkoista viikonloppua! Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista
 2. Maisema on kyllä upea, mutta talo kovin kolkko. Niin kuin kaikki talot tuolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maisema oli todellakin aivan mieletön. ♥ Itse en taloa kolkoksi sanoisi, vaikka se sisustukseltaan ei aivan omaa silmää viehättänytkään. Eikä minun mielestäni muutkaan talot sitä olleet, tottakai niistä puuttui se asumisen jälki, joka tietysti tulee vasta sitten kun asukkaat ovat taloihinsa muuttaneet ja tuoneet mm. ne omat henkilökohtaiset tavaransa, sillä sehän se tekee talosta kodin. :)

   Poista
 3. Kiitos upeista kuvista

  VastaaPoista
 4. Tää talo on ihan, kun mun unelmista. Mä haluaisin itsekin kauniin taloon järveen rannalla. Kiitos upeista kuvista.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kävit blogissani. ♥
Kiitän kauniisti kommenteistanne,
muistathan kuitenkin nettiketin,
sekä olethan valmis seisomaan sanojesi takana
myös reilusti omalla nimelläsi. :)