"The blogimatto"

Kuten tuo otsikkokin jo sen kertoo; täällä jatkuvat mattojutut. Sillä viime viikkoisella Suvimarjan synttärireissulla meille kotiutui myös yksi "The blogimatto," (Tämä vain on siitä matosta yksi pienempi koko.)  nimittäin juuri tämä monessa blogissakin vilahtanut Svanefors:n nukkamatto. Oikeastaan idis oli laittaa tämä uusi matto sen viime viikolla tulleen maton kanssa olkkariin, mutta sepä ei sitten sen maton kanssa natsannutkaan. Matoissahan on samantyyppinen (Jopa samanlainenkin?) matsku, mutta tuo ruudukko on siinä isossa matossa musta, tässä uutukaisessahan se on harmaa, joten ei se nyt sen pariksi sitten käynytkään. Mutta, no hätä, tämä pienempi matto löysi tiensä yläkerran aulaan, sillä sinnekkin oli "huutava" pula uudesta matosta. Täältähän lähti myös se orginaali versio sen kotoa poismuuttaneen neitokaiseni matkaan. Väliaikaratkaisuna täällä oli se terdelle tarkoitettu musta-valkoinen muovimatto, tosin sehän olisi kyllä voinut olla täällä vaikka hamaan saakka, sillä eipä tarvitse säiden puolesta ihan heti olla terassia sisustelemassa. Meillä kun oli tänä aamuna taas maa aivan valkoisena! Noh... siitä asiasta voisi purnata ja parkua vaikka miten paljon, mutta ehkä on parempi olla sanomatta muuta kuin: Kesää odotellessa. :))Postaus on blogiyhteistyö Suvimarja Lifestyle Puodin kanssa.

Ja tännehän tämä matto tosiaankin natsaa, ja paremmin kuin hyvin.
Hieman tein fiksausta täällä muutenkin, kävin kaivelemassa kellarista tuon tarjottimen jalan ja laitoin sen nyt pitkästä aika pöydäksi, joka siis tuo tarjotin alunperin on ollutkin. Seinälle löysin kivan macrame -koristeen meidän Sokoksen outlet -puolelta, ja mielestäni tämäkin oli ihan nappilöytö.

Tykkään tästä aulan lookista nyt todella paljon, joten taidankin ihan yksituumaisesti vallata tämän tilan itselleni telkunkatsomis- ja privaattioloilupaikaksi. Ja hei, kuvan mattohan on siis Svanefors:n mallistoa,
ja sehän oli täältä.Näillä mattoilumeiningeillä tänään.tiina

Kommentit

Tweety Blue sanoi…
Ihana löhöily- ja rentoutumispaikka! Tuo matto sopii tilaan erinomaisesti. Jos meillä olisi tuollainen aula, valtaisin sen heti omaan käyttööni, tuossa olisi aivan ihana lueskella tai katsella telkkaria :)
Tiina sanoi…
Kiitos. ♥ Joo, taidan tosiaankin vallata tämän tilan itselleni... :))
Anonyymi sanoi…
Loistava matto tuohon tilaa <3 Ajattelin, että sängynvierusmatoksikin kävisi tuollaiset :) Ihana löhöilypaikka todella<3 Tepa Seinäjoelta
Anonyymi sanoi…
Moi!
Mulla on nuo nuo svaneforsin matot makkarissa. Tykkään!!!
T:Katja
Anonyymi sanoi…
Onko tarjotin pöytä ostettu mistä? Vieläköhän niitä olisi tarjolla...
Tiina sanoi…
Mietin tuota samaa, olisivat makkarissakin tosi jees. 😊👌🏻
Tiina sanoi…
Varmaan kivan tuntuiset jalan alla. 😊👌🏻
Tiina sanoi…
Kiitos Hanne. ❤️
Tiina sanoi…
Tarjotinpöytä on ostettu vuosia sitten Hobby Hallista, valitettavasti ei ole enää Hobbarin valikoimissa.