Hyväntuoksuisessa kodissa on hyvä olla!

Hyväntuoksuiset asiat ovat tärkeitä juttuja meidän elämässä, sillä juuri ne tuovat sitä kivaa oloa ja hyvää fiilistä, lisäksi tutut tuoksut varmasti palauttavat mieliimme monen monta mukavaa muistoa. Kevään ensimmäinen ruohonleikkuu.... Kuinka suloiselta se vastaleikattu nurmikko tuoksuukaan? Tai tässä veden äärellä asuessa tuon rannan ja järven tuoksu on minun mielestäni ihan parasta, ajatuksissani voin melkein jo kuulla laituria vasten osuvien laineiden liplatuksen. Miten ihana tuoksu -mielikuva! Entä miltä tuoksuukaan keväinen luonto sateen jälkeen, tai kauniiden tuomenkukkien tuoksu? No suorastaan hurmaavalta. Ne hyvät tuoksut todellakin myös luovat meille niitä niin mukavia muistoja.


Postaus on kaupallinen yhteistyö Glade:n kanssa.

Ja sama pätee kodin kanssa, sillä (juuri näihin tuoksuihin liittyen) muistan vuosia sitten saadun kommentin erään toimittajaparin tullessa tekemään meiltä ensimmäistä kotijuttua, heistä toinen kun sanoi jo heti ovella meillä tuoksuvan hyvälle. Niinpä sitten lehtijutussakin luki; "Tiinan kodissa täytyy tuoksua hyvälle." Eli minulle se hyvä tuoksu on aika tärkeä juttu.


Ja niistä kodin tuoksuista puheen ollen; tämän uutuuden otin ilolla vastaan; (tällaista kun en ennen tiennyt olevankaan) Glade Discreetsuoraan pistorasiaan laitettava sähköinen, aika huomaamattoman siro ilmanraikastin. Sopii linjakkaan muotoilunsa ansiosta oikein mainiosti esim. eteiseen ja oleskelutiloihin, joten meillä minä laitoinkin tuon eteisen pistorasiaan. On kiva kun puhdas ja suloinen tuoksu on vastassa heti kotiin tullessa. Vaikka Discreet laitetaan suoraan pistorasiaan niin se ei silti kuluta paljoa sähköä, mutta sitä voi toki käyttää myös sähköttömänä, silloin pakkauksen voi kätevästi taitella sille telineeksi. Eli tuoksutella voi vallan mainiosti ilman sitä sähköäkin, jos sitä pistorasiaa ei siinä ajatellussa tilassa nyt vain satu olemaan.


  Glade One Touch wc -raikastimet ovat myös meillä kuuluneet normikäyttöön käytännössä aina, eli sekin on ihan sitä normiarkea. Noiden wc-raikastimien pidikkeiden seinätelakkaa on muuten nyt uudistettu, joten pidikkeen voi helposti ottaa mukaan ja raikastaa sillä myös kodin muut tilat. Vessan raikastimien lisäksi meillä on ollut käytössä myös muita erituoksuisia huonetuoksuja, niistä muutamasta on jo muodostunut se pitkäkestoinen suosikki. Suihkutettavista tuoksuista bongasin viime syksynä uuden lempparin, se on ehdottomasti Glade Sparkling Wonder /Winter Flowers -tuoksu, sillä tämä tuoksuu mielestäni juuri sille puhtaalle lakanapyykille, ja mikä voisikaan olla paremman tuoksuista kuin se ihana tuulessa lepattava pyykki. Siksipä minunkin piti jonkinlainen narusysteemi viritellä tuonne syreenipuskien lomaan, että saan ainakin edes jokusen tyynyliinan ulkona kuivateltua. Nyt uutuutena huomasin tuon 5in1 Magnolia & Vanilla -tuoksun, aivan ihana on tuokin, joten siitä tulee aivan varmasti se toinen lemppari. Ja nämä Glade:n ilmanraikastusaerosolithan poistavat tosiaan hajuja ja raikastavat pitkäkestoisesti, ja uuden korkin ansiosta partikkelit ovat myös pienempiä ja suihke tuntuu näin entistä kuivemmalta.


Glade Air & Fabrics taas on todella kätevä aerosoli, jota ilmanraikastamisen lisäksi voi käyttää myös hajujen poistamiseen tekstiileistä. Kannattaa ehdottomasti kokeilla mm. lenkkareihin tai treenikassiin, joista luonnollisesti aika usein löytyy myös niitä ehkä ei niin toivottuja tuoksuja. 
Itse en kyllä ole koskaan ajatellut huonetuoksujen ja ilmanraikastimien olevan vain niiden pahojen hajujen poistamista varten, niihin asioihinhan se siivous ja peruspuhtauden ylläpito on se kaiken A ja O. Mutta minulla ne (kuten monesti jo sanoinkin) ovat luontevasti kulkeneet mukana tässä ihan normissa kotielämässä, minä kun suihkauttelen hyvän tuoksuista huonetuoksua kotiini useamman kerran päivässä, minun mielestäni sitä raikasta puhtaan puuvillan tuoksua on vaan niin kiva nuuskutella. Ja etenkin siivouspäivän yhteydessä se vielä jotenkin lisää sitä puhtaan kodin tuntua. Meillä huonetuoksut kuuluvat siis olennaisena osana kodin puhtauden ja raikkauden ylläpitoon. Kun on siivottu, laitettu puhtaat lakanat ja koti tuoksuu hyvälle niin se vielä lisää sitä mukavaa oloa, tai ainakin minulle käy näin. Raikkaan tuoksuisessa kodissa on kiva olla.
Lopuksi vielä suloisen tuoksuinen arvonta; kerro Sinun oma suosikkituoksusi kotiin?

Voit voittaa itsellesi Glade:n 20€:n arvoisen tuotepaketin.
Jätä siis kommenttisi boxiin niin kiva tuoksuttelupaketti voi olla sinun, ja arvontaan voit toki osallistua myös tuolla Instagram -tilini puolella.

Arvonta on päättynyt!

Arvonnan säännöt löydät täältä.

Näillä tuoksutteluilla tänään,tiina


Kommentit

Anonyymi sanoi…
Näitä pistorasiaan laitettavia olen käyttänyt jo vuosia, tykkään kovasti. Samoin vc:ssä on aina joku tuoksu, nyt ostin lauantaina vc:hen kielontuoksuisen :) Puhtaan pyykin tuoksusta tykkään ja vanilija mm. Tepa Seinäjoelta
Aila sanoi…
Suihkeita käytän mutta näitä pistorasioihin laitettavia en ole kokeillut. Tykkään raikkaista ja myös kukkaistuoksut ovat käteviä raikastajia. Mukana arvonnassa.
karhuoja@gmail.com
Hajuallergisena voin käyttää vain vaniljantuoksua. Mukana
Suihkutettavaa gledea on aina vessassa, pakko olla :) Mukana!
Anonyymi sanoi…
Pisotrasiaan laitettava kiinnostaa :)

pipsaksi@gmail.com
Enpä ole kokeillut! Kerta se olisi ensimmäinenkin! Kukkaistuoksuista tykkään! Birgitta
Mamma63 sanoi…
Hyvä postaus! Täytyy tutustua tuohon pistorasiaan laitettavaan raikastimeen.
Wc:ssä tykkään sitruunasta ja tuo puhtaan pyykin/puuvillan tuoksu on ihana kodissa.
Teen itse pyykkietikkaa ja silitysvettä, joissa kesäisin käytän laventelia.
Ihanaa viikon jatkoa!
Arvontaan mukaan!
Lottta sanoi…
Tykkään sitruunan tuoksusta sekä puhtaan pyykin tuoksusta.

lotttav [ at ] gmail.com. com
Anonyymi sanoi…
Rakastan hyviä tuoksuja ja minulle on tärkeää, että kotini tuoksuu puhtaalle ja raikkaalle. Tuoksut ei saa olla kuitenkaan liian voimakkaita. Yksi suosikkini on Glade Crisp White Cotton, jota suihkuttelen kodin tekstiileihin.
airasanna@gmail.com
Riitta R sanoi…
Puhtaan pyykin tuoksu, koivun tuoksu, puusaunan tuoksu siinä kolmen kärki mun tuoksuissa. Tuo uusi pistorasiaan laitettava kiinnostaa. Gladen tuoksuista Relaxing zen ja Fresh lemon ahkerassa käytössä meillä. Ehdotomasti mukana arvonnassa
Anonyymi sanoi…
Kertomuksesi toi mukanaan ihanan raikkaan tuoksun. Houkuttelevia nämä tuotteet! =)
Maisa
pienet.suloisuudet@gmail.com
Pistorasiaan laitettavia tuoksuja voisi kokeilla.
hamalainentm@gmail.com
Anonyymi sanoi…
Minulle ihan uusi tuo pistorasiaan laitettava tuoksu ja niin harvoin tulee käytettyä mitään tuoksuja, mutta nyt sai mukavan innostuksen:)-Marja
Sari sanoi…
Ihania!täysin mun juttuja�� rakastan myös tuoksukynttilöitä, joita poltan kesät talvet��
Siinatar sanoi…
Puhdas pyykki =). Mukaan kivaan arvontaan!
siinatar@gmail.com
Tiina sanoi…
Vanilija kynttilän tuoksu. Mukana arvonnassa
Hippo hiiri sanoi…
Mukana ollaan! Vaniljan tuoksu sopii kotiin ihanasti.

hippohiiri at gmail.com
Anonyymi sanoi…
Raikkaat ja miedot tuoksut ovat suosikkejani:)
mannanpostiatluukkupistecom
Anonyymi sanoi…
Puhtaan pyykin ja vaniljan tuoksu on lemppareita. Myös sateen jälkeistä metsän tuoksua rakastan<3
Suvi L.
Anonyymi sanoi…
Mansikka ja vanilja. Karoliina, kruusila@hotmail.com
Sue sanoi…
Tuota pistorasiaan laitettavaa tuoksua täytyy kyllä kokeilla! 😍
-Sue
Anonyymi sanoi…
Lily of the Valley – Kielojen huumaavan keväinen tuoksu.
Magnolia-Vanilla – Ylellisen pehmeän vaniljan ja makean magnolian yhdistelmä. Saatavilla täyttönä
Apple & Cinnamon – Kanelin ja omenan yhdistelmä luo kotoisaa tunnelmaa
mac@sci.fi
Anonyymi sanoi…
moi! vaniljan tuoksusta tykkään ja etenkin kesäaikaan toimii sitruunan tuoksu.
Tiina.L
Ronja sanoi…
Ei ole aiemmin tullutkaan tämän merkin tuotteita käytettyä niin olisi kiva kokeilla! Vaniljan tuoksuinen on varmaan taivaallinen!
Anonyymi sanoi…
Hei, magnolia-vanilja vois olla mun tuoksu
- Irene Raahesta
Anonyymi sanoi…
Hyviä tuoksuja on niin monia, mutta esim. sitruunan kuori ja laventeli saavat hyvälle tuulelle.
tiina.tammisto@gmail.com
Nenna sanoi…
Rakastan laventelin tuoksua. Etenkin kylppäriin se sopii erinomaisesti! :)

minuhno@gmail.com
Terhi J. sanoi…
Vaniljantuoksu.
texas-86 (at) hotmail.com
riitta sanoi…
Enpä juuri ole mitään tuoksuja käyttänyt. Silitysveteen hiukan laventelia riittää. Voisin kuvitella, että puhdas pyykki tuoksuu hyvälle. Voisin jotain kokeilla, mukana siis.
Tanja sanoi…
Puhtaan pyykin tuoksu on parasta mitä tiedän.
tanja.dahlstrom@kolumbus.fi
Annika sanoi…
Vasta leivotun pullan tuoksu on muistojakin herättävä kotituoksu. Mutta kyllä raikkaat tuoksut ovat ihania etenkin kura aikaan, kun haluaa pois märän koiran tuoman tuoksun...
anna s. sanoi…
Vanilja :)
anna_88@luukku.com
Hilda Hissu sanoi…
Vanilja on ihana tuoksu :)
hilsan@luukku.com
Anonyymi sanoi…
Laventeli
Anonyymi sanoi…
Hei.Ihana tulla kotiin kun oven avauduttua tulee sieraimiin hyvä tuoksu.T:Anne.H
Minna sanoi…
Minä pidän laventelin ja vaniljan tuoksuista.
Anonyymi sanoi…
Laventeli

goino@luukku.com