DIY -Vanhan hyllyn fiksaus

Tästä jo aiemmin mainitsinkin, nimittäin tuosta (viime) loppuviikon "käden kipeyttäjästäni." Sitä kun ei vaan voi olla aloillaan, ei vaikka käsi paketissa onkin. Jotakin piti käydä tekemään, tällä kertaa se touhuilu kohdistui sitten tähän vanhaan varastohyllyyn. Hyllyn olen ostanut itselleni (itse asiassa näitä oli alunperin kaksi kpl) joskus vuonna miekka ja kirves, joten hylly on oikeasti todella vanha. Aikamääreellä tuo miekka ja kirves tarkoittaa tässä kohden sitä että: ostin pari varastohyllyä ensimmäiseen "ihka omaan kotiini", ja maalasin ne silloinkin, tosin sen aikainen must have -väribuumi taisi olla se ns. vanha vihreä. Sen jälkeen hyllyt ovat olleet milloin missäkin. Ja sen vihreän kauden jälkeen maalasin ne sinisiksi, olivat maalauksen jälkeen kirjahyllyinä lasten huoneessa. Lopulta hyllyt joutuivat siihen orginaaliin käyttöön, eli varastoon romu/varastohyllyiksi. Toisesta vuosien saatossa rakentelin myös jonkinlaisen romuromanttisen apupöydän/saarekkeenkin, jonka kyllä sen shabby chic - ihastuskauden jälkeen möin poiskin. 
Viimeisimmissä kodeissa hylly sai luvan palata taas sisälle, ensin vaatehuoneeseen vaatehyllyksi, sitten lopulta keittiökäyttöön, eli on nyt pari viime vuotta ollut keittiöjuttujen säilytyspaikkana. Tässä jokin aika sitten ajattelin jo tämänkin myydä pois, ajatuksena kun on ollut hankkia tuohon tilalle sellainen kunnollinen astiakaappi. Viime viikon maalausintoilun jälkeen en kyllä ole enää lainkaan varma sen kaapin välttämättömyydestä, jotenkin kun tuo rakas, vanha hyllyreppanani sai niin paljon uutta potkua tuosta mustasta kalkkimaalista. Itse asiassa sehän onkin minun mielestäni nyt aika hieno. Kyllä sen vaan monesti huomaa miten tuo musta väri antaa aivan erilaista ilmettä ja potkua niin monelle jutulle.Hylly sijaitsee siis nyt tuossa meidän keittiön ja ruokailutilan välisellä seinällä.  
Ja tuosta kuvan oviaukosta mennään olkkariin.

Ja hei.... 
Kun puhutaan niistä: (tavaroista tai huonekaluista) "Jutuista, joista en luovu", niin ehkä se sitten minulla (tuon mustan kaapin ohella) on tämä varastohylly,
sen verran kauan on tämä näköjään mukanani kulkenut. :))
En tosin ole tuota mitenkään tietoisesti säilytellyt.

Näillä hyllyhöpinöillä tänään.tiina

Kommentit

  1. Hieno hylly ja musta toimii kyllä lähes aina. Vastaavan hyllyn just maalasin meille ja mustalla myös. Meillä hylly tuli lähinnä kuopuksen käyttöön, eli on nyt täynnä leluja. Muutaman säilytyslaatikon kun siihen löytäisin.
    Aurinkoista torstaita!

    VastaaPoista
  2. Mä tartten ton kyltin, missä "we are closed" :-) Ja hei kiva tuli hyllystä!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kävit blogissani. ♥
Kiitän kauniisti kommenteistanne,
muistathan kuitenkin nettiketin,
sekä olethan valmis seisomaan sanojesi takana
myös reilusti omalla nimelläsi. :)