AmandaB -Outlet

Kävin tiistaina visiitillä meidän Amanda b:n kesäisen outletin avajaisissa, ja tässä muutamia kuvia myös teidän iloksenne. Kesäisessä Savonlinassa vierailevan kannattaa ehdottomasti pistäytyä täällä, sillä outlet:stä löytyy kaikenlaisia ihanuuksia kesäkotiin, ja tottakai myös muuallekkin. 


AmandaB:n Outlet löytyy osoitteesta:


Louhenkatu 14
57200 Savonlinna

Outletin yhteyteen on tässä kevään aikana ilmestynyt kiva terassi. Satuinpa muuten vierailemaan tuolla puodilla  juuri päiväkahvin aikaan, joten oli kyllä niin kivaa tuossa hetkisen ajan istuskella.

Kiitos ihanasta kahvihetkestä.

♥  ♥  ♥


Tämä lasinen juomakanisteri on ihan huippu tuon telineensä ansioista, tuota kun ei sen vuoksi tarvitse sijoittaa aivan pöydän reunalle. Viime kesänä noita kanistereita jo katselin, nyt on kyllä meille kotiutettava tämä telineellinen malli. Mikäs olisi tuosta kesäjuomaa laskiessa?!!!
Lasikanisterin löydät täältä.
Rakastan vaaleanpunaista. (mikä nyt ei liene mikään yllätys) Katsokaa miten kaunis tämä kukkaistutus on, lisäksi se sopii aivan täydellisesti tuohon kauniisti kuvioituun ruukkuun.
Nämä puksipallot eivät pienestä hätkähdä, eikä näiden suhteen tarvitse kastelusta huolehtia.
Outlet:stä löydät kyllä kaikenlaista kivaa, mm. noita kivoja säilytyskoreja. Itse ajattelin noita mm. tyynyjen ja torkkupeittojen säilytyspaikaksi, sillä niiden omien suhteen kävi tyttärien toimesta taas jonkinlaista katoa.Juomapulloja suloisissa sävyissä.


Ja nämä ovat kyllä huiput; kauniit muovimatot terassille. Meille tarvitsisin kyllä noita pari, sillä olen niin kyllästynyt niihin sisal- ja juuttimattoihin. Ne ovat todella kauniit ja kivan tuntuiset jalan alla, mutta niille kattamattomille (kuten meillä) terdeille ne eivät kuitenkaan oikein sovellu. Juuttimatot kun imevät sateella vettä hullun lailla, joten niitä saa sitten kuivatella monta päivää, lisäksi ne valitettavasti tuppaavat homehtumaan. Mutta, tässä voisi olla se oikein hyvä ja kaunis vaihtis niille juuttimatoille, sillä nämä voisi huoletta jättää vaikka sateeseen, ja sen jälkeen ne voisi kevyesti heittää hetkiseksi kaiteelle kuivumaan. Noita kuvan mattoja on saatavilla eri kuoseissa ja väreissä, värejä löytyy ainakin; beige, harmaa, musta ja sininen.

Ja niitä mattoja löydät täältä.

Avaimet hukassa? Ei ole enää... Siis mikäli ripustat ne tähän kauniiseen avaintauluun.


Tyynyjäkin löytyi montaa eri kuosia, tässäpä niistä muutamia.Näihin koristepulloihin/maljakoihin ihastuin. Ajatteleppa tuossa kauniin sinisessä pullossa esim. hentoinen koiranputken tai valkoisen syreenin oksa, se olisi varmasti oikein kaunis.Näillä aurinkoisilla tunnelmilla tänään.


See you,


tiina

Kommentit

Anonyymi sanoi…
Ihanaa tavaraa, todella edullisia nuo kauniit muovimatot! Upea terassi ja niin ihana juomapurkki telineineen :) Tepa Seinäjoelta
Anonyymi sanoi…
Nyt on äänestetty, ja tietenkin Tiina H :) Tepa Seinäjoelta
Tiina sanoi…
No niitä mattoja minäkin haikailen, kun niistä juutti- ja sisaleista saa vaan tuossa pihalla harmaita hiuksia, ne kastuu ja lopulta ne homehtuvat. Nuo ovat kivan näköiset, lisäksi kevyet, ja ne voisi huoletta jättää ulos sateeseen. Ja tuota mehukanisteria olen haaveillut jo pitkä aikaa, täksi kesäksi se on kyllä hankittava. Ihana. Muksua loppuviikkoa sinne. :)
Tiina sanoi…
Iiiiso kiitos. ♥
Anonyymi sanoi…
Tuolla haluaisin käydä, mutta onko tuo Louhelankatu keskustassa. Veneellä, kun tulen, niin etäs ei jaksa kävellä. Varsinainen AmandaB:hän on jossain sillan takana.
Tiina sanoi…
Valitettavasti tuonne ei veneellä pääse, tuo outlet kun sijaitsee siellä Amanda b:n pihapiirissä. 😊
Tiina sanoi…
Niin on, ja ehdottomasti käymisen arvoinen paikka. :)