Pöytä numero seitsemän!

Niin... Tässä sitä taas ollaan; uutta keittiön pöytää koeajamassa. Ja jos nyt laskuni pitävät millään lailla kutinsa, (?) niin  tämä on keittiönpöytä VOL. 7. Hupsista! Niin, siis meillä on tämän kahden vuoden aikana kokeiltu tuohon pienen pieneen keittiöömme seitsemää (!) erilaista (ja kokoista) pöytää. Kaikki eivät tosiaankaan ole olleet ostettuja malleja, vaan on ensin kierrätetty entisten kotien pöytiä. Mutta silti, hitsit, on tää nyt jo vähän noloa.... No ja peet sille, yksi pöytä sinne tai tänne. "Että antaa mennä vaan samoilla lumilla." :))
Maistelin muuten tässä samalla ihania  juttuja, voitin nimittäin tuolla Facessa olevassa Keinuhongan Tila:n pääsiäistapahtuman arvonnassa aivan ihanan tuotepaketin. Voittamani setti tuli loppuviikosta perille, ja kylläpä paketista löytyikin kaikenlaisia herkkuja. Voihan omnomnom.


Iso kiitos, teillä on kyllä niin hieno Keinuhongan Tila -tuoteperhe.

No mutta... Nyt meillä on taas yksi pikkuruinen aamiaispöytä koekäytössä, kun ihan ilman pöytääkään ei haluta olla, me kun tykätään aamukahvilla lukea samalla pädiltä aamun lehti. Tämän pöydän muuten bongasin sunnuntaisella IKEA:n visiitillä, (kun oltin tulossa niistä blogibileistä kotiin) ja nyt tuo tuntuu oikein passelilta tuohon pieneen tilaan. Iso plussa pyöreistä pöytälevyn kulmista, säästävät senkin pienen tilan, sekä suojaavat minua lonkkaiskuilta keittiössä liikkuessa.


Jospa se tämä nyt olisi meille se sopivan kokoinen ja mallinen, kun onhan tuota tosiaan tullut aika montaa kokeiltua. 


Näillä pöytähöpinöillä tänään.

Muksua tiistaita kaikille.Mutta.... Nyt on varmaan syytä mennä hieman lepuuttamaan tätä kipeää kättä, se kun ei tästä kuvailurupeamasta kovin innostunut.
tiina

Kommentit

 1. Sievä pöytä, todella hyvät nuo pyöristetyt kulmat! Parantelehan kättäsi ja lepäile välillä :) Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tepa. ❤️ Juu, välillä pitää koettaa ottaa ihan iisisti... 😄

   Poista
 2. Söpö pöytä ja tykkään niin kovasti kun on erilaisia tuoleja pöydän ympärille koottuna. Niin, ja tuo teidän lattia on hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa. ❤️ Lattiasta tykkään edelleenkin, oli meille ihan nappivalinta. 😊👌🏻

   Poista

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kävit blogissani. ♥
Kiitän kauniisti kommenteistanne,
muistathan kuitenkin nettiketin,
sekä olethan valmis seisomaan sanojesi takana
myös reilusti omalla nimelläsi. :)