Nyt alkaa meillä pääsiäinen

 Se on pääsiäinen sitten jo aika lähellä, kiirastorstaita kun jo mennään. Laittelin kotia "pääsiäiskuntoon", tai sen minkä nyt ylipäätänsä edes laittelen. Eipä se koristelunsa puolesta nykyisin paljoa eroa normiajasta, niitä koristekanoja (ja pupujakaan) kun ei meillä enää oikeastaan edes ole. Kun on pliisu - niin on pliisu, ne runsaat koristelut kun eivät vaan ole tässäkään asiassa enää se oma juttu. 
Jotakin sentään... Pajun oksiin laitttelin nuo pari vuotta sitten hankitut koristemunat. 
Samoin paikallisesta marketista löytyi iloinen ylläri, vuoden ensimmäiset orvokit. Ihania! Eipä (minulla) ennen ole niitä vielä pääsiäisenä ollutkaan. 
Oman oloisen sekasotku -kimpun tein ystävättäreni eilen tuomista tulppaaneista. (Kiitos ♥ ) Laittelin siihen syreenin ja pajun oksia, lisäksi vielä muutaman jo kuivahtahtaneen (!) eucalyptuksen oksan. Olin ensin ajatellut tänään ostavani valmiin kimpun, mutta itse asiassa en nyt taida ostaakkaan, sillä tuohan on oikeastaan aika jees. 

Pöydälle laitoin kaapista kaivelemani rami -kangaspalan, saa nyt tänä pääsiäisenä ajaa liinan virkaa. Ja vaikka onkin tumma, niin sekin kyllä natsaa tänne meidän kotiin todella hyvin, eli vanhoilla jutuilla mennään tässäkin asiassa. 
Ja tässä taas ihan superlöytö meidän alueen  Fb-kirpparilta; rullalaskosverhot á 5€/kpl. Aika kivat, (Eikös?) ja sopivat meille kun nenä päähän. 


Ja kuten huomaatte... Tuo tasetti (perunanarsissi) -rakkaus se vaan jatkaa jylläämistään, se kun on mielestäni se kaunein pääsiäiskukka.


Näillä pääsiäiseen laskeutumis -fiiliksillä tänään.


Palataan taas,
tiina


Kommentit

 1. Niin kaunista, olet laittanut! Nuo verhot on todella ihanat sopii niin kauniisti, tuohon tilaan ja lattian väriinkin. Oikein ihanaa pääsiäisen aikaa, koko perheelle <3 Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tepa. Verhot ostin vähän niinkuin arpapelillä, kun olivat niin halvat, js ihan hyvin ne sopivatkin tuonne. Samoin sinne, ihanaa pääsiäistä. ❤️🌼🐥

   Poista
 2. Onpa teillä todella kaunis koti! Ja ihania kukkakuvia :)

  VastaaPoista
 3. Ihastuttavat kuvat!
  Mukavaa pääsiäistä!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kävit blogissani. ♥
Kiitän kauniisti kommenteistanne,
muistathan kuitenkin nettiketin,
sekä olethan valmis seisomaan sanojesi takana
myös reilusti omalla nimelläsi. :)