"Bileet vintillä."

No niin.... Nyt se kuvakavalkadi meidän viikonlopun BID/IBA2017 -bloggaritapahtumasta. Ja vähän pakon sanelemana tämä kirjallisen osuuden kohta typistyy minimiin, sillä tämä kirjoittaminen on nyt tämän käden tilanteen huomioiden himppasen hankalaa. Käsi kesti kuitenkin suhteellisen hyvin "matkassa mukana", (Satutin vasemman käden nimettömän perjantaina "rappu -kiitolennon" seurauksena.) mutta luonnollisesti se tottakai vaikeutti hieman liikkumista ja olemista muutenkin. Omien hiusten laitto esim. meni aivan kiville, ja tämä tukkapääni olikin lähinnä mallia "uitettu koira." No, tää homma nyt sattui vaan menemään näin, minkäs sille. 
Mutta, kuvathan kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, joten tilaisuuden fiiliksen näistä kyllä voi aistia, sillä näiden juhlien parasta antia on todellakin näiden ihanien tyyppien kanssa hengailu. Se on se pääjuttu. Mehän mentiin samaan hotelliin ystäväni Katin kanssa, joten me sitten pyörittiin luonnollisesti myös tuolla tapahtumassa kimpassa. Kivaa oli, ja ihanaa oli nähdä kaikkia muitakin bloggariystäviä & tutustua myös uusiin kivoihin tyyppeihin. Naurettiin vatsat kippuralla, tehtiin Minnan ja Samiran kanssa "opetusvideokin", (Mikä ei valitettavasti ole aivan julkaisukelpoinen, hih! :)) ) syötiin Roots Helsingin valmistamaa vegaanista superruokaa ja kokeiltiin Instrumentarium:n osastolla kevään silmälasi- ja aurinkolasiuutuuksia. Lopuksi vielä stailattiin kivoja asukokonaisuuksia VILA:N ja Vero Moda:n ständeillä. Ja niin, tätä ei nyt varmaan saisi sanoa, mutta juotiin me viinaakin, sillain ihan vaan vähän. :))
Kuva: Henri Ilanen

Kuva: Henri IlanenKuva: Henri Ilanen

Tähän Samiran kuvaan kiteytyy mielestäni kaikki olennainen; 
Tämä juttu oli niin jees!


Kiitos mukavasta päivästä & seurasta, te kaikki ihanaiset. 
Kivaa oli.


tiina

Kommentit

Buahahah! Mua vieläkin naurattaa niin moni juttu :) Oli aivan mahtavaa ja kiitos vielä tätäkin kautta seurasta! Oot niin paras <3
Anonyymi sanoi…
Ihanat kuvat, uskon, että oli mukava viikonloppu <3
Tepa Seinäjoelta
Tiina sanoi…
Samoin! Se meidän "opetusvideo" oli kyllä niin hieno!!! ;))) Kiitti armas Samira, ja samaa voin todellakin sanoa sinusta. Pus pus, ihana olet! ❤️
Kaisa sanoi…
Ihanat kuvat ja todellakin kuvista välittyi hyvä meiningi! Ja, tuo sinun asusi oli todella kaunis ja hyvä valinta.
Paranemisia sinulle käden suhteen!
Tiina sanoi…
Oli meillä kyllä ihan huippukiva vkl. 😊👌🏻
Tiina sanoi…
Kiitos vain Kaisa. 😊❤️
tuulanneli sanoi…
Moikka Tiina :) Olipas kiva treffata ihan livenä!

Todella hyvä fiilis näissä kuvissa ja tuo teidän yhteiskuva on huippu.

Kivaa vappuviikkoa sinulle!
Tiina sanoi…
Moikka moi vaan sinnekkin. Ja samaa mieltä, kiva oli nähdä/treffata viimein myöskin livenä. Noh... meillä taas (kuten aina yleensänkin ;) ) vähän repee nämä hommat käsistä. Samoin sinne, oikein mukavaa loppuviikkoa. :)