Voihan kukkabomber!

Postiluukkuun tulla tupsahti alkuviikosta tämmöinen kaunistus; Ajlajk:n  kukkabomber. Ja onhan tämä kyllä niin syötävän soma, oikea ihanuus. Keväthän se tämänkin tekee.... Silmä vaan katselee kaikkea suloisen väristä ja pastellista juttua vaatteissakin, ei sille vaan mitään voi. Ja mihinkäs sitä tämä kukkahattutäti karvoistaan pääsisi, kun on romanttinen hömppä niin on romanttinen hömppä, joten ne vaatevalinnatkin näköjään (ainakin näin keväisin) menee sen mukaan. Ihastuin tähän kukkakuosiin heti kun sen näin tuolla putiikkiystäväiseni Terhin/Amalias Hem:n Instagram:ssa. Tunnustan että; tuli kyllä juuri sellaiset must have -fiilarit. Lisäksi bomber sopii oikein kivasti noihin uusiin mokkaisiin nilkkureihini. Nekin näin kevään kunniaksi roosat, kuinkas muuten. 
Ja näinhän se vaan taitaa minulla olla....Jos sinäkin tuohon kukkaiseen bombertakkiin ihastuit, niin Terhin Amalias Hem -puotiin pääset tästä. Ja hei, sieltä löytyy toki myös kaikenlaista muutakin ihanaa. Valikoimassa on vaatteiden lisäksi kauniita sisustusjuttuja ja asusteita. Terhin kaunis puoti Korppoossa on paikka jossa (jos vain on mahdollista) täytyy ehdottomasti vierailla. Toivottavasti taas ensi kesänä nähdään.

Farkut: Tommy Hilfiger
Alustoppi: Neo Noir
Nilkkurit: Pier One
Näillä hempeän hömppiksillä mentiin tänään.

Muksua torstaita kaikille. 


Palataan taas,


tiina

Kommentit

Teija sanoi…
On nätti ja sopii hyvin sulle!
Ihanaa kevättä! ♡
Tiina sanoi…
Kiitos Teija. ❤
unelmoiden sanoi…
Kaunis! Muutaman jutun olen itsellenikin ostanut kevääksi, malttamattoman odotan koska "saa" laittaa päälle. Aamulla kun lähtee töihin, on vielä aika kylmää.
Aurinkoista viikonloppua!
Tiina sanoi…
Kiitos. ❤ Nyt sitten vaan odotellaan ihania kevät- ja kesäkelejä. Mukavaa viikonloppua myös sinne. :)
Anonyymi sanoi…
Todellakin ihanat pastelliset sävyt, näyttää hyvältä ja varmasti monikäyttöinen! Menee hyvin valkoistenkin housujen kanssa :)
Tepa Seinäjoelta
Tiina sanoi…
Ihastuin juuri tuon bomberin väreihin, ovat niin täydelliset omaan makuuni. :) ❤
Anonyymi sanoi…
Moikka! Millainen mitoitus on tuossa bomberissa? Yleensähän ajaja aika reilua
Kiitti avusta!
Tiina sanoi…
Moi, itselläni on S-koko. Muuta en valitettavasti noista oikein osaa sanoa, minulla kun ei muita ko. merkin vaatteita ole. Kannattaa ehkä kysyä esim. Amalias Hem:n Terhiltä, tai sitten joltakin toiselta jälleenmyyjältä. :)
Anonyymi sanoi…
Kiitos!