Suloista sunnuntaita

Suloista sunnuntaita kaikille. Meillä se on mennyt pienoisessa (ja aurinkoisessa) pakkasessa. Aamupäivällä reippaasti mentiin heti pitkälle kävelylenkille, sitten kaupan kautta kotiin ja ruoan laittoon. Menussa tänään oli pariloitua lohta kananmuna-valkokastikkeen kera, perunoina meidän lemppareiksi tulleet herkut; hasselbackan perunat. Jälkkäriksi tein mustaherukka-vadelmakiisseliä vaniljavaahdolla. Hyvää oli, eikä se herkuttelu suinkaan jäänyt siihen, äsken kun iski vielä suklaakaakaohimo, joten kaakaon tekoon se piti vielä käydä. Ja voi että nautin niin tästä vuodenajasta, tästä jatkuvasti lisääntyvästä valoisuudesta, tästä ihanasta auringonpaisteesta. Kyllä se kevätkin sieltä alkaa pikkuhiljaa tulemaan. Omaa Instaani kun seurasin, niin vuosi sitten maaliskuun puolenvälin jälkeen meidän rinnepiha alkoi jo olla aika kivasti lumeton. Voi jee! Niin odotan sitä aikaa. 


Kevätfiilarit saavan kummasti innostumista myös keväisemmän garderobin suhteen, kävin nimittäin eilen  ystävättäreni vaateliikkeessä katselmassa (ja suorastaan kuolaamassa) kaikkia ihania vaateuutuksia. Voi mitä karkkivärejä sieltä löysinkään. Roosa (sekä roosaan vivahtava lohenpunainen) tuntuisivat nyt olevan aika pop. No mikäs siinä, ne ovat myös niitä minunkin omia lempparivärejä, joten se passaa minulle oikein mainiosti. Noista vaateasioista on muuten juttua tulossa ihan lähipäivinä.... 

Näillä suklaisilla fiiliksillä tänään. 


Muksua sunnuntain jatkoa kaikille.


tiina

Kommentit

  1. Ihania kuvia! Me kanssa käytiin ulkoilemassa aamulla :)

    VastaaPoista
  2. Ilma oli kyllä valtavan upea tänään! Keväisemmät vaatteet hotsittais kovasti täälläkin vaan ei ihan vielä uskalla, lenssun kourissa :/ Soitellaan ens viikolla :)

    VastaaPoista
  3. Täällä myös nautittu auringosta, pienen "remontin" lomassa. Ihanat kuvat ja kaakaota meilläkin nautittu!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kävit blogissani. ♥
Kiitän kauniisti kommenteistanne,
muistathan kuitenkin nettiketin,
sekä olethan valmis seisomaan sanojesi takana
myös reilusti omalla nimelläsi. :)