Perjantain slow moodit

Perjantaita päivää vaan. Aurinko paistaa ja räystäät tippuu, mikäs se mukavampaa. Sehän tietää kevättä, tai ainakin juuri tänään tuntuu vahvasti siltä. Siivoilun lomassa nappasin muutaman aurinkoisen kuvan yläkerran aulasta, mitään uutta ei siellä (kään) rintamalla ole, kuten ei siis ole sisustusrintamalla muutenkaan. Sisustamisen (ja bloggaamisen) suhteen on kyllä koko kevään ajan ollut sellainen (todella outo!) slow mood, jos nyt näin voidaan sanoa. Jotenkin vain odotan noiden lumien lähtevän huitsin nevadaan, sen myötä sitä kevättä ja pääsyä tuonne ulos. Siis ihan sillain kunnolla chillailemaan tuonne pihalle.... No sitä aikaa ja säätä saa vielä himppasen odotella. 

Mutta... 
Jos nämä tälläiset kauniit säät jatkuvat, niin aivan varmasti kohta roudaan jonkun penkin/kautta jakkaran tuohon terdelle. Sitten into pinkeänä istun siinä viltin alla kaakaota "ryystämässä." Eiköhän se maaliskuun koittaessa ole sekin sitten jo mahdollista, kun nytkin tuo auriko jo noin ihanasti tuolla paistaa. 
No mutta, nyt on kiireesti mentävä tuosta mollukasta nauttimaan tuonne ulos. 


Oikein muksua viikonloppua kaikille.


See you,


tiina

Kommentit

  1. Aurinkoista ja lämmintä täälläkin, ruokailuhuoneen ikkunassa (auringossa) +17 klo 14 maissa. Tunnin sauvakävelyllä käväisin ja ilma aivan mahtava. Ensiviikolla taas saadaan lunta ja pakkasta! Mukavaa viikonloppua...kevättä odotellessa! Yhden ikkunankin pesin tällä viikolla, ruokailuhuoneen ( on kadun puolella) auringossa näytti niin törkeältä. Täytyy yrittää yksi huone kerralla, ettei käsi kipeydy! Tepa Seinäjoelta

    VastaaPoista
  2. Ihan samaa tänään ajattelin, joko voisi heittää taljan puutarhatuolille kietoutua villashaaliin ja ottaa lämmintä juotavaa mukaan! Ei tiedä vaikka viikonloppuna tämä olisi mahdollista! :)

    VastaaPoista
  3. Kiva rauhallinen tunnelma! Sopii tähän vuoden aikaan kun talvi on aika pitkällä, mutta ei oikein ole vielä kevätkään ryöhähtänyt vauhtiin :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kävit blogissani. ♥
Kiitän kauniisti kommenteistanne,
muistathan kuitenkin nettiketin,
sekä olethan valmis seisomaan sanojesi takana
myös reilusti omalla nimelläsi. :)