Keittiössä

,
Pakkasenhuuruisia terkkuja täältä. Silti mielestäni kevättä kohti mennään, tai näin ainakin haluan uskoa. Vaikka tänäänkin aamulla mittari näytti -20! Mutta kun tuo valon määrä onneksi on lisääntynyt, ja sehän tekee myöskin (luonnollisesti) sitä keväistä fiilistä, lisäksi on niin loistava juttu. Ja muuten... Ensikuun jälkeenhän alkaa jo maaliskuu, joten kyllä se kevätkin sieltä ajastaan tulee.
Mutta, nyt muutama pakkaspäivän tulppaanikuvanen. 
Keittiö näyttää ihan samalta kuin ennenkin, mitään uutta juttua ei siis ole ilmaantunut.
Kevätpuoli on kuitenkin saanut aikaan jonkinlaisen viherkasvi-yrtti hullaantumisen. Jotenkin ne vaan tuovat sitä kaivattua vihreää piristystä. 

Mukavaa kevään odotuksen alkua kaikille. 
Täällä pidetään nyt pienoista blogipaussia, palataan taas jossakin vaiheessa. See you,tiina

Kommentit

Anonyymi sanoi…
Kaunis ja siisti keittiö! Tänään jo katselin yrttejä, viikonlopuksi ajattelin jotain ostaa? Mukavaa loppuviikkoa! Tepa Seinäjoelta
unelmoiden sanoi…
Kaunis keittiö! Totta, lisääntynyt valo saa ajatukset tulevaan kesään!
Kissanminttu sanoi…
Onpa nättiä! Ja selvästi kevään valo jo heijastelee pinnoista! Ensimmäisessä kuvassa pilkistää puuvartinen harja ja rikkalapio, muistatko mistä olet ne hankkinut? Tekisi mieli vastaavanlaisia :)

Valoisia kevättalven päiviä sinulle!
Tiina sanoi…
Kiitos vain Tepa. ❤ Kummasti vaan tekee mieli viherkasveja ja yrttejä, selkeät kevätfiilarit on siis menossa. Terkkuja sinne.
Tiina sanoi…
Kiitos. ❤ Niinpä... Kesää jo kovasti odottelen, tai sitä kevättä ainakin. :)
Tiina sanoi…
Kiitos. ❤ Rikkalapio on ostettu Kodin 1:stä, oli muistaakseni niitä Anno -juttuja. Cittarissa näkyi olevan myynnissä samanlaisia, eli sieltä löytynee. Muksua loppuviikkoa sinne. :)
Kissanminttu sanoi…
Kiitos, Cittarista löytyi :) Toivottavasti taas jossain vaiheessa saa tulee blogipäivitystä sinulta, mutta vedä toki henkeä välillä:) Valoisaa alkavaa kevättä!

Tiina sanoi…
No kiva kun löysit tuon myös itsellesi. Blogataan (ja palataan) kun siltä tuntuu, nyt en ota tästä stressiä. Muksuja pakkaspäiviä sinne. :)