Vielä tb jouluun

Moikkelis moi vaan kaikille. Pienoisten teknisten (ja netin) toimivuusongelmien jälkeen palataan ns. ruotuun. Vielä ehdin.... Ennen vuoden vaihdetta tehdä tämän suunnitellun tb:n jouluun. Sehän sitten loppupelissä (tuo joulu) mennä hurahti ohi todella nopeasti, kun ei tosiaan ollut kuin viikonlopun mittainen. No mutta... nyt vielä viimeiset katsaukset meidän jouluun 2016, sitten laitellaan tämä juttu pakettiin. Ja itse asiassa mäntykin saa tänään lähdöt, eli senkin on aika poistua. Ja muuten... todella hyvin kesti tuo mänty joulun ajan, tai oikeastaanhan se oli jo joulukuun puolesta välistä. Ei karissut neulasen neulasta. Siten todellakin voin suositella mäntyä joulupuuksi.Mutta, nyt vielä pikkuisen meidän joulua 2016.
Näillä vielä jouluisilla tunnelmilla tänään.
Huomenna heitetään hyvästit tälle vuodelle.Palataan taas,
tiina

Kommentit

 1. Niin ihania jouluisia tunnelmakuvia, todella kaunista. Nukavaa vuoden loppua 2016 :)
  Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tepa. Nämä tulevat nyt vähän myöhässä, meiltä kun meni läppäri pimeäksi, samoin mokkula ei millään halunnut käydä yheistyöhön tämän pöytäkoneen kanssa. No toivottavasti nyt taas pelittää, ja uusi läppärikin toivon mukaan kotiutuu alkuviikosta. :)

   Poista
  2. Ja Tepa; oikein mukavaa vuoden vaihdetta sinulle. ♥

   Poista
 2. Voi miten ihania kuvia! <3 Kotinne on niin ihanan raikas!
  Meilläkin on joulupuuna mänty kuten viimevuonnakin ja ei kyllä varista.
  Eilen jo uhkasin viedä sen pihalle, mutta saa nököttää tuossa vielä uuden vuoden yli. Tänä vuonna en löytänyt mitään kovin kaunista yksulöä, mutta tuo teidän joulupuu on kaunis ja tulee niin kivasti esiin valkoista seinää vasten!
  Mukavia vuoden viimeisiä päiviä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marita. Tuo mänty ei tosiaan neulasia pudottele, ei tainnut lattialla olla kuin yksi jo valmiiksi irronnut ruskea neulanen. Tuo meidän joulumänty oli oikeastaan ainoa jonka edes voi kuvitella mukaan nappaavansa, ja vähän se on tuokin muotopuoli, mutta silti asiansa ajoi vallan mainiosti. Ja minun mielestäni se oli myös todella kaunis, tykästyin kyllä mäntyyn joulupuuna. Samaa sinne, oikein mukavaa vuoden vaihdetta. ♥

   Poista
 3. Onpa taas niin kauniita kuvia,et laittaa huokailemaan.Teillä on kyllä todella kaunis koti.T.Hilkka M.

  VastaaPoista
 4. moi. vaikka kuinka siun joskus tekis mieli maalata tuo hirsiseinä, niin älä! :) mukavaa alkavaa vuotta!

  t. TiinaL

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tunnustan.... Toisinaan kyllä tekisi mieli se suditella, sillä entiset asukkaat ovat "vetäneet" siihen päälle jotain punertavaa petsiä, eli ei valitettavasti ole sellainen luonnon värinen hirsi. Mutta on nyt kuitenkin saanut olla noin, ehkä yritän jossakin vaiheessa hioa siitä tuota petsiä pois. Saa nähdä. Mutta, oikein mukavaa vuoden vaihdetta myös sinne. :)

   Poista

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kävit blogissani. ♥
Kiitän kauniisti kommenteistanne,
muistathan kuitenkin nettiketin,
sekä olethan valmis seisomaan sanojesi takana
myös reilusti omalla nimelläsi. :)