Saat tulla meille!

Ihan huippua! Se on J-O-U-L-U-K-U-U nyt, ja arvaatte varmaan että; tämä jouluhömppä on aivan fiiliksissä. Nyt saa ihan kalenterinkin luvalla joulustella aivan sydämensä kyllyydestä. Ja Sinä armas Joulu -Saat nyt ihan luvan kanssa tulla meille.  Joten; (sori nyt jo aivan ennakkoon) tämä homma saattaa jopa lähteä (taas kerran) lapasesta. No mutta joo... Sitä se nyt vaan on, ja onneksi joulun aika ei ole kuin "kerran vuodessa vaan." Palataan nyt kuitenkin vielä hetkiseksi tähän aamupäivään.... Isot kiitokset mukaville SAMI:n sisustusalan opiskelijoille, kävin nimittäin tänään aamupäivällä juttelemassa heille hieman bloggaamisesta. Jakamassa näitä omia ajatuksiani tästä blogihommasta, itse kun olen tätä "liibalaabaksikin" kutsumaani rakkautta tehnyt jo monen monituista vuotta. Toivottavasti saitte höpinöistäni myös jotakin konkreettistakin vinkkiä. 
Mutta, kiitos A:lle (kun kutsuit minut) & kiitos teille kaikille.  Oli kiva käydä. Aikaisin aamulla ehdin kyllä jo kipaista nuo meidän tonttuset tuolta kellarin kätköistä. Muistaakseni tämän arvoisan Ladyn nimi oli Pirkko. Eikös se niin ollut, kun itsekkään en enää taida muistaa... (?) Broste Copenhagen:n kupitkin ovat vanhat jutut,  ja nuo koristeet ostin silloin sieltä Ikean joulun lanseeraus -visiitiltä. Ja hei... Kävin kotiin tullessa nappaamassa Prismasta nuo pattereilla toimivat tähtivalot. Ja hitsit... Kai se on tässä pakko myös tunnustaa tämäkin tosiasia; (kun se tuossa kuvassakin näkyy) minä se sitten menin ja kuihdutin tuon oliivipuun syksyllä jälleen aivan kuoliaaksi. Hmmph! No mut hei.. Eikös ole silti aika päheet nuo valot tuossa? Eli tämä olikin nyt sitten oppitunti: "Kuinka hyötykäytämme kuolleen oliivipuun Vol.1" -osio. No voi jee! Mutta siis oikeasti (ja vakavasti puhuen) ei ole kyllä hullumman näköinen noin, mutta nuo lehdet eivät varmaan kyllä kovin kauaa tuossa puussa pysy. Olkoon nyt kuitenkin siihen saakka noin. Näillä Pirkko (?) -tunnelmilla tänään. Juodaan 
isooot kupilliset glögia alkaneen joulukuun kunniaksi. Palataan taas,tiinaKommentit

 1. Ihanan isot kuvat! Onko ne ennen ollutkaan?

  No jaa mutta enpä minä sitä vaan tulin ilmoittamaan, että todellako vaan vaivaiset 6 kertaa se joulu-sana?? Eikös tästä just juteltu aamusella? ;)
  *pus pus*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mites se nyt niin meni?!!! 😁
   Pus pus vaan sinnekkin. ❤️

   Poista
  2. Ja juu, ei ole ennen olleet noin isoja. 😄

   Poista
 2. Kiitos sinulle Tiina vierailusta oppitunnillamme, oli tosi mielenkiintoinen kaksituntinen!
  En valitettavasti osaa lisätä nimeäni tuohon kenttään joten terveisin Veronica

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vain itsellesi. Ja oikein mukavaa joulun odotusta sinulle. 😊

   Poista
 3. Kiitos Tiina käynnistäsi! Ilo oli kokonaan puolellamme. Saimme hyviä vinkkejä sekä bloggaukseen että sisustuskuvien ottamiseen. Ja kuten puhuttiin, olet lämpimästi tervetullut uudelleen, any time:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Anne. Mukavaa jos minusta oli edes hieman apua. 😊 Laitetaan se toinen juttu korvan taakse... 😄

   Poista
 4. Kauniit kuvat! Ja, ihana kun on joulukuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. ❤️ Niin on, ihan parasta tämä joulun odotus. 😊👌🏻

   Poista
 5. Ihanaa, kiitokset vinkistä! Olenkin etsinyt nimenomaan tuollaisia tähtivaloja :) Mukavaa joulun aikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä Taija. Ja samoin sinne, oikein mukavaa joulun odotusta. 😊❤️

   Poista
 6. Just ihanan hillitysti vähän joulufiilistä, se on meilläkin nykyään tyyli. Jouluna vielä hopeakuusi sisään ja hyvää ruokaa, juomaa ja joulumusiikkia ja joulun tuoksuja. Siinä ne tärkeimmät... läheisiä unohtamatta.
  Hyvää itsenäisyyspäivää sinulle huomenna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Loppupelissä ne on aika pieniä ja yksinkertaisia ne ilon aiheet. 😊❤️

   Poista

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kävit blogissani. ♥
Kiitän kauniisti kommenteistanne,
muistathan kuitenkin nettiketin,
sekä olethan valmis seisomaan sanojesi takana
myös reilusti omalla nimelläsi. :)