Melkein meidän olkkari

Tästä paikasta on tullut meille vähän niin kuin olkkari; tästä Kahvila ALKU:sta. Jo aikoja sitten ajattelin tehdä postausta meidän kaupungin syksyllä avatusta uutukaisesta, mutta se sitten vain jostakin syystä jäi. Eilen kun sattui kamera olemaan mukana, (kun tuota Instrun juttua tehtiin) niin viimein napsin muutamia kuvia myös täältä. Ja ei varmaan tarvitse sanoakkaan... Tykästyin sisustukseenkin  heti! Tällaista paikkaa me ollaan täällä juuri kaivattu. Ja sen on kyllä huomannutkin, ihme kun eilen mahduttiin noinkin väljästi istumaan. Monen monena päivänä kahvila on ollut aivan tupaten täynnä, ja todellakin hyvä niin. Mutta, voin niin lämpimästi suositella Kahvila ALKU:a, maistuvien tarjottavien ohella palvelu on ihan super huippua. Kahvilasta saa noiden kuvissakin osin vilahtavien herkkujen lisäksi salaattia (oman valinnan mukaan) sekä Elina lupaili myöhemmin lounasajaksi tulevaksi myös keittoa. Superjuttu sekin.

Kiitos ihanainen Elina, (ja kiitos kun olen saanut tutustua sinuun  ) tätä meiltä todellakin puuttui. Muksua lauantaita kaikille. 
Nyt me lähdetään kipin kapin jouluisiin hommiin.


See you,


tiinaKommentit

Anonyymi sanoi…
Varmasti ihana paikka ja ihania leivonnaisia! Mukavaa lauantaita! Odottelen keskimmäistä tytärtäni käymään, tulee miehensä kanssa pikapuoliina :)
Tepa Seinäjoelta
Tiina sanoi…
Tepa, paikasta on tullut meidän ehdoton lempparimne. 😊❤