Makkarin J-O-U-L-U

Näitä on nyt näkynyt niin kovin monessa blogissa, sekä ovat kyllä pompanneet "silmilleni" niin lehdissä että muuallakin netissä, siis nämä eucalyptus -kranssit. Joten kai se tämäkin jonkinlaista blogibuumia sitten taitaa olla. Minä vaan tuppaan aina olemaan kaikissa jutuissa vähän myöhäisherännäinen, tai mitä saamattomuutta sitten lieneekin. Niinhän sitä kävi tässäkin jutussa. Monta päivää meni vain asiaa tuumiessa.... Siitäpä viimein (kuitenkin) innostuin sitten minäkin, ja lopulta oli kipaistava erääseen hurmaavaan kukkakauppaan.Seuraavaksi marssin oksasakset kourassani tuohon pihalle, ja päätin hieman "kurittaa" syreenipuskaani. Leikkasin siitä pienen oksan kranssin pohjaa varten. Sitten vain kiepauttelin vaalean narun turvin nuo eucalyptuksen oksat siihen kranssipohjaan. (joku kun on taas kadottanut ne kukkarautalankakerät!) Ajattelin jättää sen noin, tuo yläosa paljaaksi. Lopuksi solmin siihen (romanttinen kun nääs olen) valkoista satiininauhaa rusetiksi. 
Well... I like it, I think it's quite nice. Or what do you think about it? No joo... minusta se on tosiaankin aika jees. Siitä tuli juuri sellainen ilmava ja kevyt, mikä siis olikin tarkoitukseni.
Ja niin... Makkarikin on nyt aivan jouluisessa kuosissa. Lisäksi kun kaivelin kaapista nuo jo jokusen vuoden vanhat peura- petivaate -rakkaudet, joten sänkykin on nyt aivan talvimoodissa.Näillä makkarin fiiliksillä tänään. Blogiin on tulossa vielä jouluisen kattauksen suunnittelua, lisäksi totta kai vielä jotain herkku/leivontajuttuakin. Eli nyt taidetaan startata nämä joulumoodit ihan täysillä liikkeelle.


Mutta, nyt toivotan oikein mukavaa torstaita kaikille. 
tiina

Kommentit

Anonyymi sanoi…
Ihanan tunnelmainen makuuhuone, kyllä siellä kelpaa jopulu ottaa vastaan :) Tepa Seinäjoelta
Tiina sanoi…
Kiitos Tepa. ♥
Hanne sanoi…
Niin kaunista ja tunnelmallista!
Tiina sanoi…
Kiitos Hanne. 😊❤️