Kotia joulumoodiin

Heippatirallaa vaan kaikille. Se olisi taas maanantai, ja jouluiset hommat (tai oikeastaan ne joulun odotus -hommat) ne täällä vaan jatkuu. Step by step laitetaan kotia jouluisempaan asuun, tai se vähä mitä nyt yleensä laitan. Nyt oli vuorossa yläkerran aula, joten sekin osio on saanut hieman toisenlaisen ilmeen. 

Ja oikeastaan aika vähäisellä vaihtelulla on täälläkin menty. Muutamat tyynynpäälliset vaihtuvat, samoin parit koristeet tuossa hyllyn päällä. Huonekuusi pienelle pöydälle, lisäksi parit kynttilät. Siinäpä se nykyisin taitaa ollakkin. Kaukana ovat ne verhon vaihdot ym. muut isommat "hömpötykset." Nykyisin kun verhojenkin kohdalla mennään aina samoilla; valkoisilla pellavilla. Koristeitakin oli joskus laatikkokaupalla, oli tonttuja ja enkeleitä, ja vaikka sun mitä muuta. Nykyisin en niistäkään enää niin välitä, niin ne vaan ajat ja maut muuttuvat. 

Mailegin muutamat tontut sentään kaivelin laatikoista, vaikken ehkä enää niin suuri noidenkaan ystävä ole. Mutta silti vain jotenkin nuo hassunhauskat tonttuset kyllä saavat sen joulufiiliksen esiin. 
Samoin valkoiset hyasintit. Ne ovat tuon huonekuusen ohella niitä ikuisia lemppareitani.


Ja niin, ruokailutilan valaisin siirtyi nyt tänne. Sille kun ei oikein muutakaan paikkaa matalan huonekorkeuden vuoksi ole, enkä siitä millään (ainakaan toistaiseksi) raaski luopuakkaan.Näillä joulunlaittelu -jutuilla tänään. 
Huomenna on vuorossa pienoista itsenäisyyspäivän herkkua.
 Siihen saakka;Mukavaa alkanutta viikkoa,tiinaKommentit

 1. Kaunista, rauhallista on aulassakin! Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista
 2. Pienillä mutoksilla saa mukavasti ilmettä vaihdettua. Kaunista teillä on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Ei sitä yleensä paljon tarvita, vaan pienilläkin muutoksilla saa hieman vaihtelua. 😊❤️

   Poista
 3. Totta on, joulun tuntua saa vähemmilläkin koristeilla. Kaikkia vuosien mittaan kertyneitä ei ole pakko laittaa esille. Tein muuten sen valkosuklaa-puolukka -kakun ja on kyllä erinomaisen hyvää. Kuten sanoit, maku paranee, kun (jos pystyy) antaa olla jääkaapissa muutaman päivän.

  Hyvää Itsenäisyyspäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on, ja takavuosien hörsöilyyn nähden olen nykyisin huomattavasti maltillisempi tuon koristelun suhteen. 🙈😂👌🏻
   Kakku rosiaankin vain paranee vanhetessaan, jos vaan malttaisi olla syömättä sitä. 😋😄

   Poista

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kävit blogissani. ♥
Kiitän kauniisti kommenteistanne,
muistathan kuitenkin nettiketin,
sekä olethan valmis seisomaan sanojesi takana
myös reilusti omalla nimelläsi. :)