Lunta tupaan!

No onneksi ei nyt sentään sisälle saakka, mutta kyllä sitä aika kiitettävästi tuolla ulkona sateli. Ja minä kyllä tykkään, sillä sehän tietää sen joulun tulevan ihan just. Joo, olen siis se jo monesti sanottu talvi-ihminen, toki tykkään myös kesästäkin. Tai oikeastaan kaikki vuodenajat ovat kivoja, niissä jokaisessa kun on se oma viehätyksensä. Kevät on uuden kasvun aikaa, ihana on katsella luonnon heräävän pitkän talven jälkeen unestaan. Kesä taas on niin jees, silloin ihmiset täällä kylmässä pohjolassa suorastaan heräävät eloon. On vilinää ja vilskettä, sekä ne lörtsykahvit torilla. Love it! Ja syksy, ihan parasta on silloinkin. Ne villasukat, ne on niin parhaat asusteet ikinä! Takkatuli, kynttilät ja viltin alla glögin siemailu. Joo-o, kyllä. Minä tosiaankin pidän kaikista vuodenajoista, sillain kuin "hullu puurosta." Jos nyt tätä roisia slogania voi käyttää tässä tapauksessa. 
No mutta, kävin äsken hieman kuvailemssa noita lumisia juttuja tuossa pihalla. Tässäpä siis meidän tämän aamupäivän piha -fiilareita. Ensi viikollehan se taisi jo lupailla suojasäätä, mutta nautitaan kuitenkin nyt edes hetki näistä lumitunnelmista.
Ja aamulla muuten katselin tätä meidän lumipeitteistä kotia, sillä enhän tätä kesän maalausurakan jälkeen ole näin vielä nähnytkään. Hassua, lumisessa maisemassa talo näyttää niin kermaiselta. Väri todellakin on juuri niin ihquloinen (Ööö... mikä ällön makea ilmaisu, mutta mielestäni se kuvaa juuri oikein tätä väriä.) kuin sen ajattelinkin olevan. Jos vain ehdin... Niin nappaan/lisään tähän postaukseen vielä sellaisen iltapäivän hämäräkuvan.

Näillä tänään. Nyt pakkaan kimpsut ja kampsut autoon, sitten ajaa hurautan tuonne Amanda b.lle. Tarkoitus kun olisi napsia hieman kuvia siellä olevasta joulutunnelmasta. Oi että, en malta odottaa! Siellä kun on aivan uskomaton fiilis, ja on se kyllä niin upea "tavarataivas."
 Joten, niitä tunnelmia aivan kohta.
See you,


tiina

Kommentit

  1. Ihanan valkoista, upeita kuvia, kyllä näistä alkaa jouluinen fiilis lisääntyä! Mukavaa päivää, siellä ihanassa Amanda B:ssä! Tepa Seinäjoelta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tepa. :) Ja kyllä, Amanda b:ssä joulufiilis todellakin yltyi, ja huomenna mennään vielä sinne glögille ja piparille. ♥

      Poista

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kävit blogissani. ♥
Kiitän kauniisti kommenteistanne,
muistathan kuitenkin nettiketin,
sekä olethan valmis seisomaan sanojesi takana
myös reilusti omalla nimelläsi. :)