Eteisen muokkausta.

Aamulla pistin täällä meillä vähän "hösseliksi", tai oikeastaan yritin taas jollakin lailla järkeistää tätä Helmen iänikuista säilytysprobleemaa. Meillähän on ollut tuo Askosta hankittu (oikeasti se on juuri eteishylly) hylly keittiössä jo pitkän aikaa, joskus Ikeassa käydessä ostin kuitenkin sieltä myös sellaiset normi -hyllylevyt kannakkeineen. Tuossa Askon hyllyssä kun hyllylevyissä on raot, se ei siten ehkä astiasäilytykseen ollut se ihan paras vaihtis. Mutta jostakin kumman syystä (se Into ja Tarmo, missä lie olleet?) ne hyllyt eivät vain ole päässeet siihen omaan käyttötärkoitukseensa, en vain ole saanut aikaiseksi laittaa niitä seinälle. Eilen taas kerran sitä funtsin, viitsimättä kuitenkaan siihen puuhaan ryhtyä. Aamulla taisin sitten löytää sen Inton, sillä sain kuin sainkin tuon pitkään ajatuksissa olleen homman tehtyä. Ja voilá - Meillä on taas pikkuisen toimivampi eteinen, tai siltä se ainakin nyt tuntuu.


Samoin nuo Ikeasta aikoja sitten hankitut kattovalaisimet pääsivät vihdoin käyttöön. Tai toinenhan noista oli jo siellä entisessä kodissa, toisen lampun ostin vielä lisää. Jotenkin nuo vanhanoloiset valaisimet vain sopivat tänne niin paljon paremmin, ovat minun mielestäni enemmän vanhan talon tyyliin sopivat kuin ne (edellisten asukkaiden jättämät) modernit plafondit. Mutta, makunsa kullakin.Kangasboxit ostin Jysk:stä, niissä pysyvät (toivottavasti niin) hanskat ja pipot säilytyksessä/piilossa. Samoin noita talvikäyttö - lempparihuivejani/kaulaliinoja laittelin tuohon hyllylle, jospa ne tuossa nyt olisivat nopeammin/kätevämmin saatavilla. Musta House Doctor:n tähti on Sokokselta, ostin sen jo viime vuonna. Ja noitahan näkyy olevan saatavilla myös tänä vuonna, väreinä oli ainankin valkoisia (hieman pienempi malli) ja mustia.Eteiseen sopivan maton löysin Sotkan muuttoalesta. Oikeastaan en mielelläni peittäisi tuota "lattia -rakkautta", mutta tietenkin tuossa pesutiloihin mentäessä pitää jonkinlainen matto olla. 


Näillä tänään. Seuraavaksi kurkkaillaan sitä keittiön hylly -muutosta. 
Ja niin, se eteisen ennen -kuva löytyy täältä. 

Palataan taas,


tiina

Kommentit

 1. Loistava muutos entiseen! Hyvältä näyttää. Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tepa. 😊❤️ Minäkin tykkään, ja toivottavasti on myös käytössä käytännöllisempi.

   Poista
 2. Teillä on niin siisti ja symppis eteinen. Tuo peili-valonauha yhdistelmä on ihana. Tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. ❤️ Se on sellainen pieni ja kompakti. Nämä on niitä vanhan talon iloja, ei ole paljoa asumismukavuutta tai käytännöllisyyttä ajateltu. Tosin se ei kai ennen ole ollut edes mahdollista, tehtiin sitä mitä voitiin/oli mahdollista. 😊

   Poista
 3. Tosi kivan näköinen pikkueteinen! ;) Mukavaa keskiviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiina, ja samoin sinne. 😊❤️

   Poista

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kävit blogissani. ♥
Kiitän kauniisti kommenteistanne,
muistathan kuitenkin nettiketin,
sekä olethan valmis seisomaan sanojesi takana
myös reilusti omalla nimelläsi. :)