Ihana remppakohde...

Piipahdimme perjantaina iltapäivällä katselemassa erästä ihanuutta, tai minun mielestäni tämä on kyllä aikamoinen ihanuus. Ne vanhat talot kun ovat vaan niin kauniita, ja se fiiliskin on niissä aivan eri luokkaa kuin uutukaisissa. No mutta siis, sain luvan napsia muutamia kuvia tästä ystäviemme remppakohteesta, ja kyllä on sanottava; tästä tulee niin mieletön koti heille. Sisätilossa selvitään pintarempalla, eli maalia ja tapettia seiniin ja lattiohin.
Tässä näkymää avarasta keittiö/olohuoneesta eteiseen päin. Eteisessä on harmaata laattaa, huoneissa on maalatut lautalattiat, väliovina on kauniit ruutuovet.

Keittiön ja olohuoneen jakaa valkoinen isohko takkasysteemi. Tykkäsin erityisesti noista halkojen säilytyslokeroista, vaikka tietysti ne tekevät takan hieman isohkon kokoiseksi.

Avarassa tupakeittiössä riittää tilaa. 

Ja noihin ruutuikkunoihin rakastuin, tuovat niin ihanasti valoa ja avaruutta. No se toinen (ja se kurjempi) puoli on sitten se "506 -ikkunaa"... Jotka pitää joskus tietty pestäkkin. Iiiks! :)) Myös tässä tapetti menee vaihtoon. Entisen tilalle tulee saman oloinen, väritykseltään beige-valkoinen tapetti. Vaikka jollakin tapaa mietittiin myös tuon keltaisen väriä, ei se ollut niin hirveän huono tuokaan. Mutta kun se keltainen ei ole tämänkään talon asujien suosikkeja, siksi he päätyivät lopulta kuitenkin tapetin vaihtamiseen.

Ja tässä suloinen kuvaus -apulaiseni.  


Pesu/kylpyhuonekkin on valmiiksi jo aika jees, siellä kun on poreamme ja kaksi suihkua. Lattia kauniisti laatoitettua vuolukivilaattaa, seinissä taas on ruskean sävyiset laatat. Tykkäsin myös tämän tilan värimaailmasta.

Saunassa on upean rouhea tiiliseinä. 

Ulkoväritys tulee toden näköisesti olemaan keltainen, katto taas tulenee punaiseksi. Tämän talon kohdalla taitavat määräykset pääsääntöisesti sanella sen, tai näin ainakin siitä muistaakseni oli puhe. 
Ja tähän ihanuuteen palataan uudelleen sitten kun on sisäremppa valmiina. En malta odottaa lopputulosta, sillä niin ihanalta talossa näytti jo nyt.Palataan taas,tiinaKommentit

  1. Varmasti ihana lopputulos, kun kaikki on valmiina! Tepa Seinäjoelta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tuosta tulee niin upea, sillä sitä se on jo nyt. Ihastuin isoon tupakeittiöön ihan kympillä. 😊❤️

      Poista

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kävit blogissani. ♥
Kiitän kauniisti kommenteistanne,
muistathan kuitenkin nettiketin,
sekä olethan valmis seisomaan sanojesi takana
myös reilusti omalla nimelläsi. :)