Welcome to - monday TO sunday HOME

Kävin (lue löysin itseni) perjantaina viimeinkin Päivin monday TO sunday HOME -puodille. Nii-in! Ja täähän on oikeesti siis todella noloa, me (heh!) nimittäin kun käytiin samaisilla pihoilla jo kerran aiemminkin pyörimässä, mutta kun ei vaan silloin mukamas löydetty Päivin puotia. Juu... ajettiin ihan navigaattorin ohjeen mukaan pihalle, sitten siinä vaan aikamme taivasteltiin!!! Eikä tosiaakaan älytty katsella nenäämme edemmäs.... Ilmeisesti niin sujuvasti ne matalat havupuskat peitti liikkeen ikkunat, eikä me vaan nähty niitä. No joo... tulipahan nyt tämäkin moka sitten paljastettua täällä yleisesti. No ehkä se menee siihen samaan piikkiin; Mustatukkaisen blondin elämää vol. tsiljoona.No mutta asiaan... Nyt kuvia Päivin ihanalta puodilta. 

- welcome to -
* monday TO sunday HOME *

No anyway... 
Viimeinkin siis löydettiin tämäkin puoti, ja tiskin takanahan hääri ihanainen Päivi. Mehän ollaan tavattu livenä jo aiemminkin, silloin (muistaakseni) vuosi sitten Indiedays:n karkeloissa, ja "naamakirjassakin" kavereita ollaan oltu siitä saakka, joten tuttuja ollaan toisillemme.


monday TO sunday puodilta bongasin kaikenlaista kivaa, tosin itselle lähti mukaan vain iso valkoinen ruukku sekä Päivin omaa mallistoa oleva koristepullo. Muttei todellakaan olisi ollut minkäänlaisia ongelmia näidenkääm kaunistusten kotiuttamisessa. 
Oli siellä kyllä kaikkea kaunista, tykkäsin!

Kiitos Päivi ihanasta vierailusta, 
nyt me varmasti tullaan uudelleen .
(kun reittikin osataan)

♥   ♥   ♥


Näillä ihanuuksilla tänään.


See you,


tiina

Kommentit

 1. Kaunista "silmänruokaa"siellä olikin! Onko ekana kuva kodistasi? Mitä kukkia on korissa? Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuten jo Fb:ssä vastasinkin, ei ole meiltä tuo kuva, vaan se on ihan tuolta Päivin puodilta. Eteisen lattia on tuota samaa Tarkett:n matskua, jota meillä on akselilla eteinen-keittiö ja ruokailutila. :)

   Poista
 2. Päivi ja Päivin puoti ovat ihania! 😍

  VastaaPoista
 3. Oih... ´voih... kaunista on! Toivottavasti mäkin pääsen joskus ihan oikeasti käymään liikkeessä, eikä tarvitse vain ihastella nettikuvien kautta. Toisaalta, silloin voisi mopo lähteä keulimaan ihan kunnolla ja pitäisi vuokrata peräkärry, että saisi kamat Savonmualle. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo... tuo on juuri sellainen "mopo meinaa" karata käsistä kauppa, ja olisin niin voinut kotiuttaa tuolta vaikka mitä ihanuuksia. :D

   Poista

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kävit blogissani. ♥
Kiitän kauniisti kommenteistanne,
muistathan kuitenkin nettiketin,
sekä olethan valmis seisomaan sanojesi takana
myös reilusti omalla nimelläsi. :)