Torjantain touhuja...

Torstaita kaikille. Se tämäkin viikko sitten lähentelee loppuaan. Se olisi muuten meillä käsillä taas yhden muuton tekeminen... Hurjaa! Ja juu... ei, en ole itse muuttamassa mihinkään, mutta silti tämä muutto hieman sanoisinkos kirpaisee.... (sillain hyvällä tapaa... you know) Mutta, siitäpä sitten lisää seuraavalla kerralla, sain nimittäin luvan napsia muuttajan pikkuruisesta kodista muutamia kuvia. Se on sellainen ihan pikkurinen koti, pienen pieni yksiö. 

Siivoilupäivän "kunniaksi" muutama kuvanen, vaikka ei mitään muutosta täällä ole tapahtunutkaan. 

Tai joo... pari uutta jutskaa on tullut, Hesan reissulla käytiin myös normikierros Ikeassa. Sieltä sitten nappasin kainalooni tuon korin, säilyttelen (vilukissa kun oon) siinä villasukka-arsenaaliani. Ne kun ovat jo erittäin tarpeellisia tähän aikaa vuodesta, tai ainakin minulle ovat jo tarpeellisia.Ja juu..... se toinen uusi jutska on tässä. Kylmästi pöllin ystävältäni Fridalta tuon pellavatyynyn itselleni. Mutta puolustuksena on sanottava tämä; kyllä se Elsasskin vei yhden, etten minä ole se ainoa syyllinen. :)) Ta no joo... ei olen ihan totta tuo. Itse asiassa Frida kyllä antoi ne meille, ei me niitä oikeasti pöllitty. Pus pus vaan raksu &  kauniit kiitokset tyynystä, se sopii meille kun nenä päähän. 


 


 Kukka -innostukseni on saanut nyt hieman jo otetta, olen nimittäin ostanut itselleni jo kaksi (!) ruukkukukkaa. Toinen on kuvassa näkyvä palmuvehka, toinen on kukka jotain... (?) Sen ostin samaiselta Ikean reissulta.


Näillä liibalaaboilla tänään. Nyt painelen kuvailemaan sitä pikkuruista kämppää, ja muutens.... Tulossa on muutamia muitakin kotikuvailu -juttuja, eräät kaverimme kun ovat hankkineet itsellensä iiiihanan vanhan talon. Ystävällisesti ovat onnekseni antaneet minulle luvan kuvailla sen rempan edistymistä, joten tulossa ihan koht'sillään kuvia mielettömän upeasta vanhasta talosta. Palataan,tiina


Kommentit

 1. Ihana tyyny ja kori, sopii hyvin teille molemmat! Onko tytöistä vanhempi jo muuttamassa omilleen? Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista
 2. Juu, kori on juuri sopiva vilukissan villasukille. :D Niinhän siinä on tainnut nyt käydä... 😳😳😳😄

  VastaaPoista
 3. Kaunis tyyny ja koreja ei koskaan ole liikaa. Täällä käytetään villasukkia kesät talvet, joten kori niiden säilytykseen olisi kyllä näppärä. Viikonloppuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä... koreja (ja noita tyynyjäkään ;) ) ei voi olla koskaan liikaa. :)) Ja samoin, villasukat on normisettiä kesät talvet. Muksua viikonloppua myös sinne. ♥

   Poista

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kävit blogissani. ♥
Kiitän kauniisti kommenteistanne,
muistathan kuitenkin nettiketin,
sekä olethan valmis seisomaan sanojesi takana
myös reilusti omalla nimelläsi. :)