Muumit lähti laaksosta!

No niin... Nyt ovat asiat edenneet sitten siihen viralliseenkin pisteeseen, eli ollaan laitettu Villa Helmi myyntiin. Päätetty katsoa mitä tuleman pitää, ja voihan olla ettei tosiaankaan saada sitä toista. 
No kuitenkin.... nyt katsotaan miten käy. (Kuvassa puuttuu vielä oven (sekä lattian) vierustalta listat, nyt on nekin jo kiinnitetty paikoilleen.)
Ja niin ne Muumit... Miten ne ylipäätänsä liittyvät mihinkään? No tässäpä se selitys;
Tällaista löysin roskaboxistani, ja yleensä en näitä edes lähde kommentoimaan, saatikka sitten millään lailla selittelemään. Miksi edes pitäisi olla tilivelvollinen kenellekkään minulle täysin tuntemattomalle ihmiselle? Ei tarvitse. 
Nyt kuitenkin päätin tehdä tämän ainoan kerran poikkeuksen & avaan hieman näille anoille näitä juttuja. 
Olkaatten hyvä;

No ne muumit ovat varmaan aina minun osaltani olleet vähän hukassa, siinä ei liene tilanne muuttunut miksikään. ;)) Ja juu... Oikeassa olet, tämä on nyt se toinen rempattu talo. Sen ensimmäisenhän myin kun vaihdettiin paikkakuntaa ja päätettiin laittaa "raksaopen" kanssa ns. hynttyyt yhteen. Eli mielestäni talon myymiselle oli kyllä aika looginen selitys. Ja mitä taas Villa Helmen myyntiin tulee; Kukapa ei haluaisi omaa kotia järven rannalta, siis jos siihen olisi mahdollisuus...
 No teistä muista en tiedä, minä kyllä haluaisin. Mutta kuten jo monesti sanottu, never say never... Tässä "pelissä" on monen monta pelaajaa, mitä vain voi vielä sattua. 


Sinulle anonyymi taas vastaan näin; No tosi harmi kun koet noin. Varmasti on blogini muuttunut paljonkin, onhan tässä meidän elämässäkin tapahtunut viime vuosina aikamoisia mullistuksia. Tottahan ne kaikki jälkensä jättävät. Itse en kyllä kuitenkaan koe millän lailla leveileväni, miksi edes näin tekisin? Mielestäni siihen ei ole todellakaan mitään syytä. Ihan yhtä köyhä kirkonrotta olen kuin ennenkin, sekä samanlainen asuntovelallinen kuin niin moni muukin. Naapurin puuvene -Marttaa taas lainasimme yhteistyökuvauksiin sen kauneuden vuoksi, mielestämme nostalginen puuvene sopi niin hyvin kesäiseen veneilyteemaamme. Ja kyllä kuvauksissa käytetään hyvinkin yleisesti kaikenlaista rekvisiittaa, siinä ei tosiaankaan ole mitään omituista. Aivan normijuttua sekin. Autoista taas sanon sen verran; Olen tehnyt yhden Audi -postauksen, se oli kaksi vuotta sitten, siis silloin kun vaihdoin autoni siihen käytettyyn A3 -malliin. Sen jälkeen on ympätty kaksi autoa yhteen, vaihdettu yhteen uudempaan malliin. Siitä ei ole blogissa sanallakaan mitään mainittu, ei ole ollut edes mitään syytä. Eiköhän sekin ole ihan normihommaa, varmaan ne muutkin ihmiset aika ajoin autojansa vaihtaa. Kuvissa se on joskus vilahtanut, silloin kun laiskuuttani en jaksanut sitä pois siirtää. Mutta tietysti onhan se niin, kaikki asiathan voi halutessaan nähdä leveilynä, siis jos ne sellaisiksi haluaa tehdä/nähdä. Ja nuo Lloyd:t (kuten ne muutkin yheteistyöjutut) ovat olleet niitä blogiin liittyviä juttuja, nekin kun nyt vaan kuuluvat tähän pienimuotoiseen  bloggaamiseeni. Tällä minä reppana kun yritän kuitenkin saada hieman sitä makkaraa siihen leivän päälle, näin se vaan menee. Ja jos noin muuten itsestä välittäminen (tai pukeutumisestaan) on pahe niin olkoon sitten, sellainen nyt vain olen aina ollut.


Ja totta; 
Ei sitä onnea ostamalla saa - Ei tosiaankaan! Mutta tiedätkös, on se myös harmi kun/jos unohtaa itse elää, keskittää sen aikansa ja energiansa toisten elämän ruotimiseen ja mollaamiseen. Sekin on minusta todella surullista, ja ehkä se taas kertoo myös sen anonyymin kirjoittajan omasta huonosta olosta. Minä olen kyllä käynyt tässä elämässä myös niissä murheissa ja suruissa. Olen elänyt yksinhuoltajan elämää, sitä joskus niin vaikeaakin arkea, on ollut niitä päiviä kun toivoisi ettei sitä huomista koskaan tulisi.... 
Mutta silti jaksan uskoa siihen parempaan huomiseen. 
Kaikesta huolimatta. Ja siksipä nyt toivottelenkin teille kaikille oikein aurinkoista maanantaita. Ja nyt jo jänskättää, kotiimme on jo sovittu kaksi esittelyä, hui! Eli sehän tarkoittaa sitä että; täällä alkaa moppi heilua!


Palataan,

tiina


Kommentit

 1. Hyvä kirjoitus....niitä kateellisia nyt vain sattuu jokaisen kohdalle joskus....sietäs niiden katsoa peiliin ja keskittyä omaan elämäänsä.
  Minä ainakin odotan jännittyneenä,että SAATTE Villa Helmen myytyä ja ostettu sen uuden kodin...onpahan taas täälläkin päässä jotai odottelemista,kun sisustat ja ehkäpä myös remppaat uutta kotiasi....niistä postsuksista minä nautin.
  Jos asuisin Savonlinnassa,niin minä ostaisi Helmen...on se vain niin kaunis talo.
  Tsemppiä myyntiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Bertta... Tuu ihmeellä ja osta Helmi. ;D Kuten tuossa uusimmmassa postauksessa sanoinkin, julkaisin kommentit ihan vain yleisesti sitä nettikäyttäytymistä ajatellen, en muuta. Ja juurikin sitä anonyyminä kommentointi -juttua vierastan suuresti, jos on jotain sanottavaa niin kyllä se pitää voida tehdä ihan reilusti omalla nimellä. Muksua syksyä. ♥ Tiina

   Poista
 2. Sääliä saa pyytämättä, kateus pitää ansaita... Älä välitä höpöhöpöpuheista, blogi on kiva ja ihan normimeininkiä teidän elämä on, eikä mitään leveilyä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin tuota kateus -korttia, itse kun en hävetäkseni oikein osaa ajatella itselläni olevan sitä "huonoa" kateutta... Siihen kun ei vaan kannata sortua, tässä maailmassa kun on niin paljon enemmän ihmisiä joilla on paaaaaljon enemmän kun miulla. :D Kiitos Hanna. ♥

   Poista
 3. Tsemppiä maanantaille ja talon myyntiin, sekä kaikkeen muuhunkin elämässäsi! Kurjia nuo viestit ja kertovat tosiaan enemmän lähettäjien omista ongelmista, kuin sun... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vain. No se on tämä bloggaaminen välillä tälläistä, toisinaan tulee vähän lunta tupaan. :D Mukavaa syksyä. ♥

   Poista
 4. Heippa Tiina!

  Olette aika nopeita käänteissänne, minä en millään pystyisi noin nopeisiin päätöksiin...itse asiassa mekin mietimme paikkakunnan ja samalla siis asunnon vaihtoa, mutta asia ei ole edennyt muuta kuin ajatuksissa:)Tarttis varmaan ruveta tekeen jotain.

  Villa Helmi menee taatuksi kaupaksi, on todella kaunis (sinä nyt saat kauniiksi minkä tahansa talon, mutta kuitenkin!) Jännityksellä odotan ja toivon, että uusi unelmanne kävisi toteen. Tykkään todella paljon blogistasi, on ykkönen listallani!

  Kaikkea hyvää syksyysi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tässä tuumailtiin tätä asiaa jonkun aikaa, sitten vaan päätettiin uskaltaa katsoa mitä tuleman pitää. :D Ja kauniit kiitokset mukavasta kommentistasi & oikein muksua syksyä. ♥

   Poista
 5. Että sellaisia herneitä nenässä joillaki sit tällä kertaa...tsemppiä kuitenkin talon myyntiin ja uusiin kuvioihin! :) Unohdetaan kateelliset ihmiset, jotka eivät uskalla omalla nimellää kulkee.
  Nopee ny oot aina ollu liikkeissäs, se on tullu huomattua ;) :D Kaikki sormet ja varpaat kuitenkin ristiin, että hommat sujuu hyvin molempien juttujen suhteen (ja se toine muute näytti iha teiltä, toivottavasti saatte sen :D )

  Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos armas. ♥ No saa nähdä miten tässä käy... :D Ai niinkö, tätisi on muka nopee?!!! Heh! No eikä oo... ;) Halit sinne. ♥ ♥ ♥

   Poista
  2. Eeehkä vähä :D yhteys ku pätkii viel välillä, ni sit tulee yllätyksiä. ;) Mut, sehä o vaan hauskaa (pääsääntöisesti) n_n halit takas sinne ja terkkui <3

   Poista
 6. Voi hyvä tavaton sentään meitä kanssakulkijoita,että pitää tuolla tavoin hyökätä ja tuomita,jokaisella meillä on omat polkumme kuljettavana omin askelin.Toinen tekee enemmän mutkia ja valintoja toinen taas menee suoraan mutkittelematta.Sellainen tää elämä vaan on.Ja se tässä onkin se rikkaus <3.Onnenmurusia elämään jatkossakin ja ilo seurata blogiasi,iloa syksyyn :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sari... No se minun polku näyttää menevän välillä aikamoista volttia!!!! ;D Kiitos ihanasta kommentistasi & aurinkoista syksyä. ♥

   Poista
 7. Hui hai, älä välitä kateellisten kommenteista. Jokaisen kun kannattaisi hankkia se ihan ikioma elämä, niin ei tarvitsisi niin kovasti kantaa huolta muiden tekemisestä :) Tämä on niin sitä, josta juteltiin tavatessamme.

  Ihana talo, varmasti menee kaupaksi ja unelmanne toteutuu<3 Nähdään parin viikon kuluttua, halaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Merja, ihana olet. ♥ Toivottavasti kohta taas nähdään.

   Poista
 8. No voi että, kaikesta ne jaksaa anonyymit kantaa huolta. Ei muuta kuin toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Tsemppiä näytöille!

  https://lillatirlittan.wordpress.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niimpä... :D Mutta Katja -darling, tiedäthän sinäkin mitä tämä homma välillä on. Kiitti! ♥

   Poista
 9. Hei!

  Piti jo eilen kommentoida, mutta ei onnistunu. Mulla meinas kaffit lentää näytölle, kun tuota kommenttia luin. Kaiken maailman mielensäpahoittajia sitä on olemassa....
  Mutta siis, ette todellakaan oo ensimmäisiä taikka viimeisiä, jotka kotia vaihtaa useampaankin kertaan. Täällä päin oon kuullu, kun jotkut on rakentanukin!!! useamman talon. Hetken aikaa on asuttu ja kun ei oo aivan oltu tyytyväisiä, niin uutta putkeen.
  Upea talohan on tuokin, mutta jos jossain on vielä upeampi, niin kuka kieltää unelmia toteuttamasta?

  Toivottavasti haave toteutuu!!! Mikäs sen mukavampaa, kuin olisi seurailla minkälaisia rempparatkaisuja tekisitte uuteen kotiin. Jos niitä nyt sitte tarviikaan tehdä?

  Hyvä kirjoitus tuo uudempi postaus. ihmetyttää itseäkin, että mihin ihmisillä on käytöstavat unohtunu? Luullaan, että nettiin saa kirjoittaa mitä potaskaa tahansa. Vaikka ei ny jostain tykkäisi tms. niin ei sitä haukkumaan tarvi ruveta ja jos ei esim tykkää jostain blogista, niin ei niitä oo pakko lukea.

  Ei muutaku häntä pystyyn ja kohti uusia seikkailuja!!!

  T:katja e-p:ltä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen niin samaa mieltä kanssasi Katja, ja usein vaan päivittelen niitä nettijuttuja. Mielestäni sinne pitäisi kirjoittaa vain sellaista mitä voit sanoa ko. ihmiselle kasvotustekin, mutta kummasti tuo ohje tuntuu olevan unohduksissa. Outoa! :D Terkkuja sinne & muksua syksyä myös sinulle. ♥ Tiina

   Poista
 10. Voijjettä, joku saa makeen kodin! Siis toivottavasti saa, olis niin kiiva seurata mitä uuttakivaa kehittelet seuraavaan 😊
  Mä pidän isosti peukkuja! Mielenspahoittajiin en sa mittään, niit ny vaan aina on 😉

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pepi, muuta tänne vaan, Helmi on aikas söde, ja tiedän et tykkäisit!!!! ;D
   Terkkusia sinne. ♥

   Poista
 11. En ymmärrä tuollaisia kommentteja. Miksi pitää blogia seurata, jos se käy noin sielun päälle? Jokaisen oma asia vaikka muuttaisi puolen vuoden välein.
  Jatka vaan entiseen tapaan meidän muiden iloksi ��.
  Ilolla odotan jo seuraavan talon sisustusjuttuja.
  Onnea talon myyntiin ja toivottavasti haave uudesta toteutuu!!
  Liisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä... Ja samaa mieltä olen, mutta mistäs sitä toisten ajatuksia tietää. Onneksi. :D
   Kiitos vain, ja eiköhän tämä hömpänlömppä jatku samaan malliin. Katsotaan mien talon kanssa nyt sitten käy, kolme näyttöä on jo sovittu, hui!!! :)) Terkkuja sinne. ♥ Tiina

   Poista

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kävit blogissani. ♥
Kiitän kauniisti kommenteistanne,
muistathan kuitenkin nettiketin,
sekä olethan valmis seisomaan sanojesi takana
myös reilusti omalla nimelläsi. :)