Sisustuskärpäsen etsintää

Tämän talon sistuskärpäsetkin ovat olleet jo tovin kesälaitumilla. Tänään aamusella päätin niitä kuitenkin käydä etsiskelemään sieltä takaisin. Tai noh... oikeastaan (jos nyt aivan rehellinen olen) tabeltilla lehteä lukiessani tuli fiilikset katsella vähän syksyn uutuuksia tuttujen nettikauppojen sivuilta. Sen jälkeen kaivelin vielä viime syksyltä olevia sisustuslehtia ja makustelin niiden fiiliksiä, ja pinon alimmaisena olivat vielä nuo postin tuomat nettikauppojen lehtiset. Ehkä se fiilis sieltä taas jossakin vaiheessa tulla tupsahtaa, se kun tuo to do -lista odottaa edelleekin monen jutun remppaamista ´ja kuntoon laittamista. Mm. tapetit tähän ruokailutilaan ovat olleet jo monta kuukautta tuolla eteisen kaapissa. Noooh... ehkä se sieltä. (?)


Ja hei... ekaa kertaa piti viritellä kynttiläkippoonkin tuli, nuuskutella tuota vaniljan tuosuista tuoksukynttilää. Joo, kyllä se minulle alkaa selkeästi jo tulla kynttilä -kausi. Joko olet "korkannut" omat kynttiläsi, vai poltteletko niitä aina muutenkin myös kesäisin?Kävin myös keräilemässä noita viimeisiä luonnonkukkia tuolta (tai mitä nyt tästä meidän lähimailta löytyy) pihalta, ja jotenkin vain olen vallan viehättynyt noihin ohdakkeisiin. Lienee sekin perin omituista... kun niin piikikkäitäkin ovat. No minusta ne ovat kauniita silti.


  Sekaan hieman siankärsämöä yms.Kuvassa olevaan oliivipuuhun pitäisi jostakin löytää sopiva valkoinen ruukku. Tai ehkä se ei sittenkään ole niin tarpeellista, tämä "viherpeukalo" ei kuitenkaan saa sitä kovin kauaa enää hengissä pysymään.... :)) 

Näillä kovin tuulisilla fiiliksillä tänään. Ja niin ... uskottava se on, sää muuttuu (uutisten mukaan ainakin) tällä viikolla paljon syksyisemmäksi. No mutta hei... sehän tietää takkatulta ja villasukkia. Sori... tiedän niin monen olevan siitä suruissaan, mutta kun minä niin tykkään myöskin syksystä,  se tosin kyllä tietää tälle reumaattisista kivuista kärsivälle kipeitä aikoja. Mutta silti nautin niin paljon niistäkin syksyfiiliksistä.
Palataan,tiina


Kommentit

Anonyymi sanoi…
Ihana kimppu...tykkään. Kynttilöitä sytytellään ja sisustuslehtiä katsellaan jo, kyllä se siitä taas lähtee käyntiin. Teillä on ollut niin paljon töitä, talon maalaus ja muutto ym jutut, ei ihme ettei tapetteja ole ehditty laittaa seinille! Ulkotyöt, kun rauhoittuvat, niin sisälle ehtii miettiä taas uusia juttuja! Tepa Seinäjoelta
Anonyymi sanoi…
Tuo ohdake-siankärsämökimppu oli hieno. Taidan viritellä jotain samantapaista viikonlopun juhliin. Huomasin että olit käyttänyt myös elämänlankaa pöytäkoristeena. Meilläkin kasvaa sitä villinä, kiitos inspiraatiosta! Kata Jyväskylästä
Anonyymi sanoi…
Tuo siankärsämö-ohdake kimppu oli ihastuttava. Taidan keksiä jotain samantapaista viikonlopun juhliin. Meillä kasvaa myös elämänlankaa villinä, huomasin että olit käyttänyt myös sitä pöytäkoristeena. Kiitos inspiraatiosta! Kata Jyväskylästä
unelmoiden sanoi…
Kauniita kuvia. Kynttilät on nostettu esille ja sisustuskärpänenkin on kotiutunut. Mies vaan vähän jarruttelee, no eiköhän hänkin tuostaa innostu. :)
Anonyymi sanoi…
Hei!
Olen kirjoittamassa opinnäytetyötä liittyen blogeihin ja niiden käytettävyyteen. Tavoitteena on parantaa erästä ilmaista blogipalvelua ja siihen tarkoitukseen tarvitsisin blogia kirjoittavien henkilöiden apua. Toivoisin, että mahdollisimman moni blogin kirjoittaja kävisi täyttämässä alla olevan linkin kyselyn.
Kysely on helppo ja nopea täyttää ja siihen vastanneiden kesken arvotaan kaksi Finnkinon leffalippua!
https://goo.gl/forms/Kt7KtvQtGY60anes1

Kiitos avusta!
– Tiia Valtonen
Tiina sanoi…
Kiitos vain Tepa. ♥ No mut joo.... kun "heti mulle kaikki tänne" -siis pitäisi saada tehtyä hommat, ne vaan jää roikkumaan ja ärsyttämään. No mut toisaalta, pitää sitä välillä myös muistaa hengähtää. :D
Tiina sanoi…
Kiitos vain kommentistasi Kata. Muksuja juhlia teille. ♥ :)
Tiina sanoi…
Täälläkin se kärpänen taisi vihdoin ja viimein löytää tiensä takaisin.... :) Ja ne miehet nyt vaan tuppaa välillä jarruttelemaan... :))