No hupsista sentään!

Heh! Menin sitten ja hurautin meidän ruokailutilan kalusteet "uuteen uskoon." Tai niin... Täällähän tapahtui seuraavaa; maalata sudittelin tuon ruokapöydän jalat valkoisella maalilla, sitten möin kaikki entiset tuolit veks, että kiitos vain ystäväiseni Marjo ja Jaana. Sen jälkeen marssin ostoksille Jysk:n kauppaan, eli ostin nuo Klarup -tuolit tilalle. Hölmöäkö?!!! No varmaan joo, mutta me olemme tätä asiaa yksissä tuumin tuumailleet, ajatelleet niiden mustien kalusteiden olevan (meidän mielestämme) liian tummia tähän ruokailutilaan, sillä jotenkin tuo tumma hirsiseinä (niin kaunis kuin onkin) tummentaa tätä tilaa todella paljon. Nyt päivän kokemuksella tuntuu valon määrä lisääntyneen valtavasti, ja siitähän me toki tykkäämme.

Maalasin siis tämän entisen pöytäni jalat mustista valkoiseksi. Sitä ennenhän ko. pöytä on ollut kirkkaan sininen, tai oli silloin kun sen kirpparilta aikoinani löysin. Takana oleva tammituoli on joskus Maskun alesta hankittu, Tolix samoin on jo vanha & monesti kuvissani nähty juttu.


Jotenkin olen nyt niin viehättynyt tuosta puun ja valkoisen yhdistelmästä, valkoinen raikastaa ja puunsävy taas  tuo siihen sitä kaipaamaani lämmintä maalaisfiilistä. 
Sen tummemman kalusteversion näet täältä.


On se vaan kumma juttu, välillä sitä tulee mentyä niihin tummiinkin sävyihin, (joskus hetkiseksi jopa väreihinkin) sitten kuitenkin se valkoinen (ja vaalea yleisilme muutenkin) on se kaikkein omin juttu. No mitäs sitä sen kummemmin selittelemään... Se nyt vaan on väreistä se omin, minä kun en niistä väreistä edelleenkään niin välitä.

Näillä vaaleilla mietteillä tänään. 
Mukavaa (toivottavasti myös aurinkoista) viikonloppua kaikille. Ja jos satutte näkeemään Puhtia, Intoa tai Tarmoa niin lähettäkää tänne; täällä kun pitäisi tapetoida (ja maalata) pari huonetta.
On nääs lähtenyt taas omille teilleen.... Se Puhtikin.... :))See you,


tiina

Kommentit

 1. Vastaukset
  1. Kiitos Tuija. ♥ Pieni muutos, silti vain kummasti toi lisää valoa ja tilaa tähän ruokailutilaan. :)

   Poista
 2. Hei, hienot tuolit! Meillä on nuo samat ja on ihan parhaat istua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli ilmeisesti ovat kestäneen kasassa? Hyvä niin. :D

   Poista
  2. Kyllä ovat hyvin kestäneet, tosin meillä ei niissä ihan päivittäin istuta vaan ovat ruokahuoneen puolella. :)

   Poista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  4. No meilläkään eivät ole joka päiväisessä käytössä, mutta toivottavasti ruokailutilan käyttö nyt hieman lisääntyisi. Edellisessä kodissa tuolit olivat samantyyppiset, nekin Jysk:n, ja kestivät kyllä hyvin käyttöä. Sitten eräät toiset tuolit olivat niin maanantaimallit, heti jalat vinksottivat. Sattuu niitä huonolaatuisia toki muidenkin valmistajien juttuihin. Ja kauniit ja hyvät istua nämä tosiaankin ovat. :)

   Poista
 3. No niin....nyt näyttää hyvältä, valoisuutta pimeneviin iltoihin! Hirsiseinä, kun on aika tumma, niin valkoiset värit antavat siihen ihanasti kontrastia. Mukavaa viikonloppua! Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tepa. ♥ Hirsiseinä on tosiaankin aika tumma, edelliset asukkaat ovat vielä vetäneet siihen jotain tummaa petsiä, soisin tuon niin olevan sellainen käsittelemätön hirsi. :)

   Poista
 4. Kaunista! Tykkään!❤️😊
  Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari. ♥ Muksua viikonloppua myöskin sinulle. :)

   Poista
 5. Tykkään tykkään tykkään ❤️❤️❤️ -kaikki pääsee hyvin esille!
  -yks tykkäys olis ollut tähän liian vähän 😄

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täälläkin tykätään ihan kympillä. :D Tänks darling. ♥

   Poista
 6. Hyvältä näyttää!
  Ihanaa viikonloppua♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari & oikein mukavaa viikonloppua myöskin sinulle. ♥ :)

   Poista
 7. Kauniit kuvat. Ja, tuo pöydän ja tuolien yhdistelmä on täydellinen. Tykkään!

  VastaaPoista
 8. On kyllä hieno, aivan kuin olisi tilaakin tullut lisää! Kyllä ne ystäväsi Into, Tarmo ja Puhti taas ilmestyvät, kunhan vain ovat hetkeksi piipahtaneet jonnekin :) Aurinkoista ja ainakin tällä hetkellä tuulista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. ♥ Ja tosiaan... Tilaa tuntuu tulleen lisää, jänskästi se valkoinen vaan avartaa. Mukavaa viikonloppua myöskin sinulle. :)

   Poista

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kävit blogissani. ♥
Kiitän kauniisti kommenteistanne,
muistathan kuitenkin nettiketin,
sekä olethan valmis seisomaan sanojesi takana
myös reilusti omalla nimelläsi. :)