Let the sunshine in!

Hyvää huomenta lauantai -aamuun. Ei paista vielä auringonkukan keltainen aurinko, mutta odotellaan, säätietojen mukaan kympiltä pitäisi auringonkin näyttäytyä. Toivottavasti säätiedot pitäisivät paikkaansa, sillä tälle päivälle on suunniteltu taas kaikkea touhua ja menoa. Mutta sitä ennen nautitaan näistä ihanista keltaisista. Olen yleensä aina loppukesästä/alkusyksystä ostanut auringonkukkia, mutta jostakin syystä en ole niitä nyt nähnyt vielä missään (täällä) myytävän. (?) Ehkä niitä ei sitten juuri kukaan enää kasvattele, en tiedä. Eilenkin ihailin ystäväni Katjan kauniita kukkakuvia, ja mm. monissa Instakuvissakin niitä on vilahdellut. Ei tämä nyt mikään must have -asia todellakaan ole ollut, (tai "pakko saada kun muillakin on" -juttu) ehkä ennemminkin sellainen vuosia kestänyt alkusyksyn perinne, ja ovathan ne niin kovin kauniita. Ja muuten... muistojen syövereistä putkahtivat eräät hääjuhlatkin, niissä morsiamen kimppu sekä koristekukat olivat kaikki auringonkukkia. Aivan ihanat sadonkorjuuhäät olivatkin.
*   *   *   *   *

Let the sunshine in 
your  HEART
*   *   *   *   *
Eilen niitä viimeinkin ilokseni bongasin, nimittäin meidän Prisman parkkipaikalla on menossa juuri nyt markkinat. Ja sielläpä niitä olikin parilla kukkamyyjällä myynnissä, joten kyllä niitä sitten täälläkin jossain kasvatetaan.Ja kuinka sattuikaan juuri sopivasti...
 Oli perjantaisen kimpun paikka. Saan nimittäin (yleensä) aina perjantaisin kukkakimpun, ja tämä kaunis tapa on tosiaankin lähtöisin vain ja ainoastaan kimpun antajalta. Tällä kertaa vain olin sattumalta sitä itse valitsemassa.

KiitosNäillä kukkaisilla tunnelmilla tänään. Nyt "ylös ulos ja lenkille", sitten kiireellä päivän puuhiin. Toivottelen oikein mukavaa lauantaita kaikille & toivottavasti se aurinkokin sieltä kohta näyttäytyy.


See you,


tiina

Kommentit

Anonyymi sanoi…
Oikein aurinkoista lauantaita, niiden keltaisten kukkien kanssa! Täällä paistaa aurinko kirkkaasti, mutta myrsky raivoaa täysillä! Tepa Seinäjoelta
unelmoiden sanoi…
Kauniit auringonkukat. Meillä taivas on kauniin sininen ja aurinko paistaa, voisi sanoa että ilma on täydellinen. Mutta, tuulee tai paremminkin myrskyää ulkona. Juuri kävin nostamassa kaatuneet pyörät sisälle ja keräsin poikien lentäneet pelit säilöön. Toivottavasti tuuli tyyntyy iltaa kohden, täällä meillä kun vietetään venetsialais viikonloppua! Mukavaa viikonloppua teille!
Kauniit kukat :) Piristävät mukavasti! Hyvää alkavaa viikkoa sinne :)