Komeron ovien DIY

Moikkelis moi vaan kaikille. Eilen toteutin viimeinkin jo pitkään päässä pyörieen jutskan, nimittäin noiden meidän eteisen komeroiden ovien tuunailun. Noiden ilme on oikeastaan ollut jo alusta saakka sellainen "ei niin mieluisa", ja sehän on taas johtunut juuri noista maitolasisista liukuovista. No juu... Liukuovet ovat pienessä tilassa ihan tosi jees, ei tarvitse sitä avauskulmaa/tilaa. Se mikä näistä on tehnyt ne "ei niin lempparit" on tämä; se pirskatin maitolasi on vihreää! Ja en tykkää, en sitten yhtään siitä kelmeän vaalean vihreästä väristä.  (sehän oli sitä samaa väriä entisen keittiön välitilan kanssa) Jos se olisi ollut vaikkapa valkoista, mut kun ei, se väri oli se vihreä. Sori vain, se vihreä väri kuuluu juuri siihen don't like -kategoriaan, joten nyt ne sitten saivat vähän muutosta ylleen. 


Eli tapetoin komeron ovet tuolla tiilikuvioisella tapetilla. Sain tapettikaupasta neuvoksi käyttää aivan sitä normia tapettiliimaa, ja (nyt parin päivän kokemuksella) ovat kyllä kestäneet ovissa oikein mainiosti. Tässä kuvaa orginaaleista ovista, ja kuvissahan väri ei todellakaan näytä siltä mitä se livenä on, (nuohan näyttävät tuossa normi valkoisilta/harmailta) lasi kun on luonnossa tosiaankin sellainen vaaleanvihreä. No joo, olishan ne ajaneet asiansa noinkin, todellakin. Mutta me emme vain niiden väristä pitäneet, toinen seikka oli ovien läpinäkyvyys, kaikki roju mitä sisällä on näkyy/kuultaa yllättävän selvästi läpi. Ei hyvä!


Tässä eteistä toiselta kulmalta, samat on romppeet mitä ennenkin. Ei siis minkäänlaista muutosta tällä puolella.

Ja tässä pieni eteinen rapuilta kuvattuna. Makuja on monia, meistä tämä diy oli kuitenkin varsin onnistunut. Ja on todellakin kivempi kun ei kaikki kaapin vaatteet ja rojut näy ovien lävitse ulospäin. Ja niin... älkää todellakaan kuvitelko eteisen olevan normisti näin tyhjä/siisti, tämä nimittäin yleensä on niin täynnä kenkiä sun muuta sälää. Hupsista! :))


 


Näillä tänään. Seuraavaksi olkkariin, laitoin nimittäin koko olkkarin järjestyksen tänään ihan hulirimpsis nurinkurin. Että kyllä se sisustelufiilis sieltä vaan alkaa päälle pukkaamaan.Ja niin... Se on sitten se syksy nyt, neideilläkin kun alkavat koulutiet huomenna. Pienempi menee yläkouluun (Sniif. Nytkö jo?!!!) ja vanhempi aloittaa taidelukiossa kuvataiteen opinnot. Hui! Näin se vaan aika kulkee kulkuaan. Mutta, palataan taas.
tiina

Kommentit

 1. Oi kuinka kaunista!!! Mistä toi ihana sydän käsilaukku on? ����������

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vain Piia. ♥ Laukku on Desiqual:n, olen ostanut sen Muotitalo PUKI:sta. Linkin sinne löydät blogini oik. bannerista. :)

   Poista
 2. Hieno muutos...juuri tänään etsin tiilitapettia netistä...mistä sinä olet tuon löytänyt..?olisi nimittäin juurikin sellainen,jonka voisin laittaa pikkumakkarin takaseinään...ihana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Bertta, tykkään noiden komeroiden ilmeestä itekkin. Ja mikä parasta, ne rojut EI näy enää ulos. Ostin tapetin meidän kirpparilta, oli kyllä ihan super -löytö!!! Tuota samaa tapettia on Katjan mukaan K-raudassa myytävänä. :)

   Poista
 3. Todella kivasti sopii, sekä yläpuolella näkyvään tapettiin, että alapuolella olevan lattian väreihin! Tytöille mukavaa opiskelu syksyä! Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tepa. :) Juu, tänään aloittivat neidit koulun. ♥

   Poista
 4. Upea muutos ja istuu ympäristöön todella kauniisti!

  VastaaPoista
 5. Mahtava muutos! Itselle ei olisi tullut mieleen, että lasiakin voi tapetoida:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanne. Joo, en oikeastaan ollut lainkaan varma tapetin kestävyydestä noissa ovissa, mutta nyt on kokeiltu ja ihan hyväksi havaittu. :))

   Poista

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kävit blogissani. ♥
Kiitän kauniisti kommenteistanne,
muistathan kuitenkin nettiketin,
sekä olethan valmis seisomaan sanojesi takana
myös reilusti omalla nimelläsi. :)