Grande finale

 Niinhän se on, kaikki hyväkin loppuu aikanaan. Ja se kesäkin nimittäin. Kun onhan se vain tosiasia tämä; kesä alkaa lähestyä loppuaan, heinäkuukin tuli ja meni, ollaan oltu elokuun puolellakin jo monta päivää. Tästä sain idiksen pitää tuolla omalla pienoisella pihalla sellaiset pikkuruiset kesänlopetus -istujaiset, tai eihän tuolla oikeastaan sen kummempaa ollut, roudattiin vain hieman rekvisiittaa ja  fiilisten tuojia omaan tyyliin. Tehtiin ennakkoon vähän niin kuin sellaiset omat venetsialaiset, oikeastihan niitä taidetaan viettää vasta tämän kuun loppupuolella. Me nyt kuitenkin päätimme juhlistaa kesäkauden loppumista omalta osaltamme jo nyt, eli hieman hyvää ruokaa ja juomaa tunnelmallisesti kynttilöiden ja valosarjan loisteessa.


 Salaatin tein taas "Mitä kaapista sattuu löytymään" -fiiliksellä. Joukossa mm. vadelmaa, mansikkaa ja punaisia viinimarjoja. Noiden punaisten marjojen makuun olen muuten todella ihastunut, jotenkin vain tekevät mansikan kanssa salaattiin oikein kivan kombon. Syynä lienee juuri se makemman ja kirpeämmän marjan yhdistelmä, tykkään! Seassa lisänä hieman tomaattia, kurkkua, salaattia ja krutonkeja.


 Paikallisesta Cittarista löysin todella kivat lyhdyt, olinkin jo pitkään etsinyt juuri tuonne omenapuun oksille sopivia malleja. Siinäpä ne nyt sitten roikkuvat, ja kylläpä ne tuovatkin kivasti tunnelmaa tuon valoroikan lisäksi.


Piirakoita loimulohella, päällä sipaisu chilimajoneesia ja ruohosipulia.


Koristeena käytin omppupuun oksia/omppuja ja villinä kasvavaa valkoista elämänlankaa.

Pulloissa on koristeena tuosta  rannalta kerättyä kaislaa. Pöytäliina on by Pia's mallistoa ja sen päällä on vanha pitsiverho. Suurin lyhty on ystäväni Terhin Amalias Hem -puodista hankittu, keskikoinen taas on Seinäjoelta; GLO Interiors:sta. Ja tuon aivan pienimmän ostin muistaakseni joskus Jyväskylän Viherlandiasta.
Fiiliset tuossa istuessa olivat kyllä aika mainiot, se illan tunnelma välittyy mielestäni aika hyvin noita kuvia katsellessa.

 *   *   *   *   * 

 "Enjoy
the little
THINGS."


 *   *   *   *   *
Näillä fiiliksillä tänään. Toivottelen ihanan tunnelmallisia elokuun iltoja myös teille. Blogin suhteen on varmaan edelleekin hieman hiljaista, sillä nyt ei vain oikein ehdi (edelleenkään) innostua koneella istumisesta, ja myös bloggaamisen suhteen on ehkä havaittavissa jonkinmoista väsymystä. Ehkä juuri silloin/siksi on tosiaankin syytä vetäistä hieman happea/pitää jonkinmoista taukoa.  Mutta, nautitaan vielä näistä elokuun ihanista päivistä, kohta se syksy jo kuitenkin kolkuttelee ovella.Palataan,tiina


Kommentit

MilkaS sanoi…
On ihan pakko kommentoida, että on kyllä todella kaunista ja ihana tunnelma! Tykkään tosi paljon! :)
Anonyymi sanoi…
Ihanaa....romanttista.....varsinkin nuo omenapuussa olevat lyhdyt tuovat todella tunnelmaa ja kattaus aivan ihana! Tepa Seinäjoelta
Anonyymi sanoi…
Onpa kaunista!Tosin kesästä en vielä päästä irti.Ilmat lämpenemässä ja minulle elokuu vielä kesäkuukausi.Syyskuussa sitten....-sanna-
Todella kaunista! Täälläkin on suunnitteilla jonkin sortin illanistujaiset ulos tässä elokuun aikana. :)
Anonyymi sanoi…
Surullista, Sinulla noin lyhyt kesä😞
Kissanminttu sanoi…
Ihanasti välittyy elokuisen illan tunnelma! Toivottavasti et pidä pitkiä blogitaukoja, vaikka kyllä sekin on selvää, ettei aina ole intoa/aikaa laittaa uusia päivityksiä. Lempeitä elokuun iltoja edelleen!
Lumo sanoi…
Ooh, onpa ihanat tunnelmat. Kesää kalenterissani tosin on elokuun loppuun, enkä aio syksyyn siirtyä ennen sitä.
Tiina sanoi…
Kiitos Milka. ♥ :)
Tiina sanoi…
Voi kiitos Tepa. ♥ Fiilikset olivat kyllä aika huikeat, kyllä nuo kynttilät/lyhdyt vain tekevät iltaan aivan erityisen tunnelman. :)
Tiina sanoi…
Kiitos. ♥ No mielellään sitä pitää kiinni kesästä, mutta kun perheessä alkaa työt ja koulut on vaan pakko myöntää se tosiasia; kyllä se kesä jo menee menojaan.... :D
Tiina sanoi…
Kiitos. ♥ Oli niin ihana fiilis, varmasti mekin vielä istumme tuolla iltaa monesti. :) Ihania illatsuja myöskin teille.
Tiina sanoi…
No tosiasiahan vaan on se; koulut ja työt alkavat, ja kyllähän se aina on jonkinlainen kesän loppumisen merkki, ei siitä mihinkään pääse. Mutta, nautitaan silti lämpimistä päivistä niin kauan kuin voidaan. :)
Tiina sanoi…
Kiitos vain Kissanminttu. ♥ No saa nähdä miten käy, vähän on ilmassa sellaista bloggausväsymystä, mutta jospa se into tähän hommaan (ja sisustamiseenkin) taas syksyn tulon myötä löytyisi. :)
Tiina sanoi…
Kiitos vain. ♥ No täällä pitää jo siirtyä normirytmiin, koulut alkoivat osin jo tänään. Mukavaa lomaa & kesän jatkoja sinulle. :)
Miten ihania kuvia ja kaunis taianomainen tunnelma. <3 Mukavaa elokuuta, toivottavasti aurinkoisia säitä riittää arkeen paluusta huolimatta! :)
Tiina sanoi…
Kiitos vain Jenni. Samoin sinne toivottelen oikein mukavaa loppukesää. :)
Ihania kuvia ja hyvä vinkki nuo cittarin lyhdyt - täytyy käydä katsomassa olisiko meidän cittarissa.
Vähän harmittaa, ettei myös viettänyt venetsialaisia jo aikaisemmin, sen verran viileäksi on kelit vetänyt...
Tunnelmallisia iltoja silti edelleen toivottaen, Celia