Kesäfiiliksiä meidän terdeltä

Kuten jo edellisessä postauksessakin mainitsin, on nyt kesäisen terassin vuoro. Täälläkään ei muuta muutosta ole tapahtunut, vain tuo terassi on nyt valtattu. Tarkoitus on kyllä tosiaankin jossakin vaiheessa tehdä tästä lasikuisti, mutta siihen sakka mennään näin. Tai suoraan sanottuna vedetään vähän happea (ja nautitaan ihanasta Suomen kesästä) tämän maalausurakan jälkeen, se remppa/muutos tulee sitten aikanaan....  Mutta nyt siis kesäisiä kuvia meidän terassiltamme.
(Kodin maalaus/terassien valttaus oli sponsoroitu blogiyhteistyö, tarjoajana K-rauta.) 


Ovimattokin on päässyt nyt oikealle paikalleen. Näillä terassikuulumisilla tänään. Nyt ne pakolliset kotihommat kuosiin, sen jälkeen veneeseen ja kiireen vilkkaan tuonne vesille. Näitä aurinkoisia päiviä ei todellakaan pidä hukata sisällä istuskeluun. Ja niin... Sain muualla asuvilta ystäviltäni pyynnön tehdä jonkinlaista potpourria Savonlinnan kivoista kesä -käyntikohteista, joten onhan minun se toteutettava. 
Seuraavaksi tulee niitä omia kesäisen Savonlinnan suosikkijuttuja.Ihanan aurinkoista päivää myös teille.tiina
Ai niin... 
Se tämän päivän loppukevennys, tai tämähän ei kyllä todellakaan tuntunut kevennykseltä silloin kun tämä tapahtui. Sattuipa nimittäin tässä keväällä näitä vanhassa talossa asumisen ilojakin.... Pehmusteiden talvisäilytyskomeroon eksyi sitten hiirulainen. Pirskatti sentään! Söi samperi vieköön noiden kesäkalusteiden pehmusteisiin (kolmeen!!!) monen monta reikää... Mutta onni onnettomuudessa, sillä noihin onkin saatavilla vaihtopäällisiä. Ja nyt haluankin antaa ihan super-erikois -kiitokset Jyskin asiakaspalvelulle. Soittaessani sain todella hyvää palvelua ja (Ilmeisen naurunpyrskähdyksen, tai siltä se ainakin puhelimessa kuulosti kun kerroin tapahtuneesta.) 
nopsasti uudet päälliset tilalle. 
Kiitos Jysk. 
♥  

Desiqual:n mekko ja parit verhot (ja liinat) meni kyllä vaihtoon... Huoh!
No se on sellaista se. :)) 

Kommentit

 1. Kutsuvan ja viihtyisän näköinen terassi :)
  Ikävä pikku vieras teillä käynyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Joo... hiirulainen teki himppasen tuhojansa. :))

   Poista
 2. Kaunis terassi ja wau mitkä maisemat! Kyllä tuolla kelpaa viettää kesäpäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. ♥ Noissa maisemissa ei tosiaankaan ole moitittavaa. :D

   Poista
 3. No niin....nyt on niin ihana terassi ja upea lattia. Maisemat fantastiset! Nyt hiirulaiselle pyydykset kuntoon, etteivät syö uusia päällisiä! Terkut hääreissusta, tuli kunnon lenkki ajeltua. Täältä Viitasaaren kautta Iisalmeen, Sukevalle häihin ja Kuopion, Jyväskylän, Tampereen kautta tänään saavuin kotiin! Mukavia veneilyreissuja! Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vain Tepa. ♥ Ihmettelinkin missä olet... :D Kun ei moneen päivään mitään kuulunut. Oi että, hääjuhlat on aina niin ihania. Onnea täältäkin nuorelle parille. ♥

   Poista

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kävit blogissani. ♥
Kiitän kauniisti kommenteistanne,
muistathan kuitenkin nettiketin,
sekä olethan valmis seisomaan sanojesi takana
myös reilusti omalla nimelläsi. :)