Going to Narnia

No nyt se on viimeinkin tehty, meinaan tämä meidän Narniaksi ristityn vaatekomeromme pienoinen muutostyö. Se iänikuinen säilytysprobleemihan se pakotti myös täällä tekemään hieman muutosta, tai saamaan tätäkin tilaa jotenkin meille sopivammaksi. Ja nyt tämäkin homma sai oikein mukavan käänteen, sain nimittäin juuri sopivasti Orthex:lta kokeiltavakseni noita niin hienon näköisiä säilytysboxeja. Erityisen ihastunut olen niissä oleviin bambukansiin, ne tekevän noista säilytyslaatikoista niin paljon kauniimman näköisiä. Niin... meilläkin kun oli ennen niitä säilytyskoreja sun vaikka missä värissä, sillä talosta löytyi ainakin sinistä, vihreää ja v.punaista. Mutta nyt on kaikki boxit samaa rauhallista ja tyylikästä mallia, tykkään todellakin noiden uusien korien lookista. 


(Sponsoroitu /Säilytysboxit: Orthex Group.)


Ja mitä täällä Narniassa sitten tehtiin? Ovissa oli edellisten omistajien jäljiltä isot reiät, ovenkahvat tosin olivat jääneet jonnekkin matkan varrelle. Rei´issä taas oli paksua köyttä, ne toimittivat niiden ovenkahvojen virkaa. No minä sitten keksin tähän taas sellaisen oman "mahti-idiksen", eli laitettiin vanerista peitelevyt reikien päälle, niihin sitten kiinni ne ihan normi marketeistakin saatavat metalliset ovenkahvat. Pisteenä i:n päälle halusin oviin nuo Private -kyltit, ne antavat vieraille selkeän viestin; tonne kaaokseen todellakaan kannata kurkkia. Heh!
 Kuvassa näkyy myös muutama kesäreissun hankintani; tuo soma pitsipusero & niin magee musta sulkakoru, löysin nuo ihanat kaunistukset Iirikseltä; Josefiinan Aitasta. Musta on korun syksyn/talven uutuusväri. Ihastuin tuohon heti sen nähdessäni.

Täällähän oli ennen kaksi koko komeron levyistä vaatetankoa, me taas halusimme sinne jonkinlaista säilytys/vaatehyllyä tilalle. Ensin oli ajatuksena rakentaa sinne itse hyllyt, sitten "raksaope" sai idiksen; "Jospa ne Ikean PAX-kaapistot mahtuisivatkin suoraan tuonne?" Ja ou jee! mahtuihan ne, eli ostettiin sitten Ikeasta lisää tuota meillä jo ennestään olevaa PAX:a. Ja nyt saimme sitten viimein tännekkin sitä kaivattua hyllytilaa. Ja on kyllä mielestäni aika jees -ratkaisu, tai no ainakin tässä tapauksessa toimii. Tämä meidän PAX -kaappirunko on se pari metriä korkea /60cm syvä kaappi, näin se mahtui juuri sopivasti tuonne vanhaan komeroon.


Ja kyllä nuo Orthex:n boxit vain tekevät yleisilmeestä niin paljon siistimmän. Ennen tosiaan kun täälläkin oli paria erilaista korimallia ja -väriä. Nyt on komero paljon seesteisemmän näköinen, 
ja huomattavasti toimivampi kuin ennen.


Orthex Group:n sivuille pääset tästä
ja nuo meilläkin olevat säilytysboxit löydät täältä.
Näillä järjestely -asioilla tänään. Ja hei.... paljukin on viimein (!) pesty, eli seuraavaksi mennään varmaan taas tuonne pihajuttuihin. Mutta siihen saakka;
Oikein ihanaa viikonloppua. tiina

Kommentit

  1. Ihanaa viikonloppua! Nyt on paikat järjestyksessä, hyvältä näyttää! Tepa Seinäjoelta

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kävit blogissani. ♥
Kiitän kauniisti kommenteistanne,
muistathan kuitenkin nettiketin,
sekä olethan valmis seisomaan sanojesi takana
myös reilusti omalla nimelläsi. :)