Welcome to my little garden

Tänään oli sanoisinkos aika mielenkiintoinenkin tämä keäsää, meinaan aamulla paisteli aurinko niin kivasti, sitten se yht'äkkiä heitti päälle myrskyn. Vettä satoi aikamoisesti, ukkonenkin taisi vähän jyrähdellä. Onneksi kuitenkin myrsky meni ohitse yhtä nopeasti kuin tulikin. Kolmannen seinän maalaus saatiin onneksi pienen odottelun jälkeen tehtyä, nyt on sitten talosta 3/4 maalattu. Jippii!!! Olen kyllä aivan onnesta soikeana, talosta tulee nimittäin sellainen karamelli. Tai ei kokonaan sen värin puolesta, (vaikka se todella mieluinen onkin) mutta kun tuohon vaaleaan pintaan lisätään roosat kesäkukat, ne suunnitellut ulkovalot ym. on lopputulos enemmänkin kuin jees. 

No mutta, eilen ihanassa säässä napsin muutamia kuvia tästä meidän pikkuriikkisestä pihastamme, ja kylläpä se auringossa kylpevä pikkupiha näyttikin niin somalta. Joten, tässäpä niitä myöskin teidän iloksenne. Ja kuten olen jo aiemminkin sanonut, on tämä meidän piha (takapiha) todellakin vain sellaisen pienen rivaripihan kokoinen, mutta näköjään se meille riittää näinkin oikein mainiosti.

Welcome To My Little Garden

♥   ♥   ♥


Vanhat talossa olleet kottikärryt laitettiin uusiokäyttöön.
Omenapuun ympärille istuttelin kärhöjä. Tuossa on vuorotellen valkoista ja roosaa, nuo roosat kukkivat (toivottavasti) sitten joskus myöhemmin. Väleihin laitoin pikkusydäntä, ne kyllä menevät nyt vaihtoon sillä sain eräältä innokkaalta puutarhurilta kauan haikailemiani belliksiä. (kaunokaisia)
Näillä eilisillä auringonpaisteilla tänään. Mukavaa viikonloppua kaikille.tiina

Kommentit

 1. Voi miten nätiksi olette pihaa laittaneet!
  Vaihtaisin melkein koska vain meidän pihan paljon pienempään...
  Aurinkoista alkavaa viikkoa ja terkkuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vain Tuula, ja terkkuja myös sinne. 😊❤️

   Poista

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kävit blogissani. ♥
Kiitän kauniisti kommenteistanne,
muistathan kuitenkin nettiketin,
sekä olethan valmis seisomaan sanojesi takana
myös reilusti omalla nimelläsi. :)