Myrskypäivän liiba laabaa

Hello vain! Vuorossa turhanpäiväistä höpinää ja pölinää, juurikin sitä ns. liiba laabaa... Ei mitään uutta tällä rintamalla, edelleenkin tavaoiden järjestelyä, siivoilua, kamojen roudausta kierrätykseen jne. jne.... Ja niin, ei vielä tänäänkään ole mitään asiaa maalaustelineiden pystytykseen, sen verran kova on nimittäin tuo järveltä puhalteleva tuuli. Ja tietysti tuo sadekkin antaa siihen oman osansa. No joo... tuleehan ne poutaisetkin päivät, vaan silti ärsyttää... Olisi jo niin kiva päästä maalailemaan tätä taloa. Saa nähdä miten pinkeänä se into ja puhti ja tarmo on parin maalauspäivän jälkeen... Toden näköisesti ei olla enää kovinkaan tarmokkaana. Heh!
No joo... Eilen illalla tosiaan tuuli taisi tuiverrella aika voimakkaasti monessakin paikassa, siksipä nostelin mm. tuon oliivipuun sisälle turvaan. Samoin otin amppelit ym. muutkin kesäkukat pois paikoiltaan, etteivät vain olisi lähteneet matkoihinsa tuulen mukana. Täällä ainakin suuremmilta vaurioilta vältyttiin, onneksi. Venekkin olisi viimein valmiina trailerissa tuossa pihalla, vaan taitaa tänääkin jäädä se laittamatta vesille. Odotellaan siis senkin suhteen tyynempää säätä.


Olkkarissa muuten ihan samaa settiä kuin ennenkin.Muuttorumbassa meinasi muuten mennä meidän syreenienkin kukinta aivan ohi suun. Eilen illalla nappasin kiireellä maljakkoon muutamia oksia, ja todellakin aivan viime tingassa ehdin sen tehdä. Nuokin ovat jo melkein nuukahtamisvaiheessa olevia, mutta jospa sentään vielä pari päivää olisivat hengissä. No se meni nyt tänä vuonna näin, ei vain oikein ehtinyt edes ajattelemaan sisustus/kodin koristeluhommeleita. Koko torppa kun oli viikon verran kuin pommin jäljiltä. No onneksi se pahin kaaos alkaa olla selätetty, ja jospa sitä nyt ehtisi paremmin perehtyä myöskin siihen sisustelupuoleen.
Toisaalta nyt on hyvä aika saada tuo komero -proggis valmiiksi. Ostimme nimittäin siihen makkarin Ikean Pax- sarjaan lisäosan, sekä sinne "Narniaan" uudet kaappirungot. Nuo hankinnat helpotttavat edes himppasen talon säilytysongelmassa. Kuvasia niistä tulee kunhan saadaan hommelit hyvään vaiheeseen, tai onhan ne jo kasattu ja koottu, odottavat vain pientä hienosäätöä. Näillä höpinöillä tänään. Mukavaa torstaita kaikille.


See you,


tiina

Kommentit

 1. Myrskyistä on ollut myös täällä, aika voimakkaana, vei jopa yöunet, kuului kaikenlaisia ääniä ym, kun tuuli ja sade "riehui" ja jatkuu edelleen. Nyt pitää tehdä vain sisähommeleita, ulos ei ole paljon asiaa, edes lenkille :D
  Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä ei onneksi yöllä ollut mitään ihmeellistä, enkä kuullut koko tuulta. Tänään on tosiaankin sisäpäivä, ja toisaaltakin on hyvä niin. Jospa saisin tätä loppukaaosta selviteltyä... :))

   Poista

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kävit blogissani. ♥
Kiitän kauniisti kommenteistanne,
muistathan kuitenkin nettiketin,
sekä olethan valmis seisomaan sanojesi takana
myös reilusti omalla nimelläsi. :)