Kesäverhoja

Moikka moi vaan kaikille. Pikainen tervehdus taas täältä "hullunmyllyn touhotuksesta." Edelleen mennään samoilla jutuilla, lajitellaan tavaroita, siistitään pihaa... Ja... ja... ja... odotellaan sitä kaunista säätä (täällä on siis monena päivänä satanut vettä) tuon ulkomaalauksen aloittamiseen, eletään toivossa sen viimeinkin alkavan huomenna. Tai oikeastaan täällä piti ennen maalausta (tai tässä tapauksessa ennen terden valttausta) tehdä yksi asap muutostyö, nimittäin rappujen uudelleen fiksaus. Edellisten asukkaiden jäljiltä nuo raput kun olivat hieman huonot, tai oikeastaan huonoa noissa oli tuo askelkorkeus. Ainakin tälläiselle jalkaleikatulle kipukroonikolle noiden rappujen askelkorkeus oli aivan kammottava. Kurjina kipupäivinä piti hammasta purren nostella polvia farkkujen lahkeista tukien rapulle pääsemiseksi, mutta eipä tarvitse enää... Nyt on rapuissa juuri oikea askelkorkeus. Jees! Pikkujuttuhan se on, silti niin tärkeä asia liikkumismukavuutta ajatellen. 
Mutta kyllä täällä himppasen taas jo sisustellaankin. Tai no joo... jos nyt parin uuden laskosverhon hommaaminen on sisustelua... Niin sitten joo. En oikeastaan ole vuosiin vaihdellut enää verhoja ns. talviverhoista kesäverhoihin, ja se taas johtunee tästä värien suhteen tapahtuneesta kaavoihin kangistumisesta. Samoilla valkoisilla ollaan menty kesät talvet, ja hyviksi ne onkin havaittu. Nyt kuitenkin sain päähäni hommata jotkut muut tuohon ruokailuhuoneeseen, ja eikun tuumasta toimeen. 

Ja valkoisiin laskosverhoihin tosiaankin päädyin. Nuo todella edulliset laskarit nappasin mukaani Jysk:stä, ja noilla 120cm leveillä laskareilla taisi hintaa olla peräti huimat 12e/kpl. Joten eipä tämä verhojen vaihto kovin kalliiksi tullut. Mielestäni ajavat kyllä tuon asian oikein mainiosti. Muuten on aivan samat kujeet kuin ennenkin, eli ei mitään muuta uutta täällä ruokailutilassa. 
Näillä tänään. Nyt kutsuu taas tuo pikkuruinen piha, kaadoin (Hupsista!) nimittäin yhden pensaan tuosta rajalta. Se on varmaan myöskin syytä korjata asap sieltä pois. Joten... pihahommat taas kutsuvat. Ja pitäkäähän peukkuja ettei huomenna satele kovin kovasti vettä, nuo raksatelineet kun odottelevat niin innokkaasti paikoilleen pääsyä. Joten.... hope so viimeinkin huomenna aloiteltavan sitä talon maalausta. See you,
tiina
Kommentit

  1. Kauniit ja valoisat nuo laskosverhot! Ihanaa, kun sinulla on niin kapeita nuo ikkunat. Minäkin olen aina välillä haaveillut laskosverhoista, mutta turhaa, kun jokaisessa viidessä huoneessa koko huoneen levyiset ikkunat, niin ei niihin voi laittaa laskosverhoja ollenkaan. :( Toivotaan, että pääsette maalaushommiin huomenna! :D Tepa Seinäjoelta

    VastaaPoista
  2. Ihanat noi tuolit!!mistä tuollaisia löytyis?~Sonja

    VastaaPoista
  3. Aivan ihastuttavan näköistä! Lattia on aivan huikea :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kävit blogissani. ♥
Kiitän kauniisti kommenteistanne,
muistathan kuitenkin nettiketin,
sekä olethan valmis seisomaan sanojesi takana
myös reilusti omalla nimelläsi. :)