Paluu entiseen


Niin... Kuten kuvastakin voi päätellä, niin meidän ruokailutila on palannut omalle paikalleen alakertaan. Ja huh! Se makkari on nyt taas siellä noormipaikassa, yläkerrassa. Ja tämä kaamea rumbahan tehtiin sen jalkaleikkaukseni takia, ettei minun tarvinnut niillä kyynärsauvoilla nousta noita suhteellisen kapeita ja jyrkkiä rappuja. Ja hyvä juttu olikin tuo vaihto, helpotti nimittäin huomattavasti elämää sen kipeän jalan kanssa. Mutta silti täytyy myöntää, oli se vaan aikamoinen vääntö siirrellä noita kaikkia kamoja edes takaisin. No nyt se on onneksi jo taakse jäänyttä elämää. Jalkakin alkaa olla jo aika jees, kesti sen suuremmin kipeytymättä jopa parin kilsan lenkin. Mutta joo... pitää vielä malttaa sitä parannella, juoksemista ei kuulemma saa vielä kokeilla. No toisaalta, kuntokaan ei ehkä sitä vielä kestäisi. 
No kaikki ajastansa, ja jospa sitä taas jossakin vaiheessa jaksaisi  myös juosta. 


No mutta sitten takaisin tähän juttuun, vaikka eipä täällä mitään uutta olekkaan. Samat vanhat kamat on siirretty takaisin. Möin sen valkoisen pöydän, syystä että: osoittautui kuitenkin käytössä tässä tilassa hieman liian suureksi. Joten sain armaan veljeni varastosta takaisin tuon entisen pöytäni, ja se kyllä tuo tilaa tuohon aivan eri lailla. Nyt mahtuu jopa liikkumaankin pöydän ympärillä.Muuten, kuvan mustat (puun värisillä jaloilla olevat) tuolit ovat myytävänä. Näitä samojahan on minulla kaksi, eli jos innostuit niin huikkaappa vaikka s-postia: tiina-h-@luukku.com


Äitienpäiväruusutkin ovat vielä ihmeeksi hengissä. Ihme ja kumma!


Myös tuo orkidea kummasti on elävien kirjoissa. Tunnettu juttuhan on että; en oikein ole sisäkasvien innostunut/osaava hoitaja, ne kun yleensä tuppaavat heti heittämään henkensä. Joko niitä uhkaa kuivuus, tai sitten onnistun ne sujuvasti hukuttamaan. 
Näillä tänään. Oikein mukavaa keskiviikkoa kaikille.tiina

Kommentit

 1. On se aina helpotus, kun saa tavarat niille omille paikoilleen. Muuten reipas sauvakävely on tehokkaampaa, kuin juoksu, luin jostakin tutkimuksesta. Minä harrastan päivittäin reipasta sauvakävelyä! Nuo mustat tuolit ja pöytä sopivat mainiosti yhteen. Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se. Vaikka makkari olikin todella tarpeellinen ja fiksu täällä alakerrassa, on silti kiva kun se on nyt oikealla paikallaan. Ja ruokailutila on taas siellä missä kuuluukin. :) Juu, sauvakävelyäkin on tullut tehtyä, mutta se juoksu on se oma juttu. :))

   Poista
 2. Oikein hyvältä näyttää - kiva kun on erilaisia tuoleja!
  Ja rauhassa vaan jalan kanssa ettei tule takapakkia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Celia. Joo, ihan aloittelen rauhassa tuota liikkumista, pikkuhiljaa mennään eteenpäin. :)

   Poista

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kävit blogissani. ♥
Kiitän kauniisti kommenteistanne,
muistathan kuitenkin nettiketin,
sekä olethan valmis seisomaan sanojesi takana
myös reilusti omalla nimelläsi. :)