Vuokrakämpän mini -makkari

Seuraavaksi vuorossa pieni kurkistus tähän väliaikasen kämpän makkariin. Tai no... eihän tänne kovin suurta kurkkausta edes voi tehdä, tämä makkari kun on todellakin niin pieni. Tänne ei juuri muuta mahdu kuin sänky ja tuo yöpöytä. (Ei se kyllä sen talonikaan makkari ollut juuri tätä suurempi.) Mutta, kuten jo sanottukin sen monen monta kertaa, tämähän on vain se väliaikainen viikkokoti siihen kesäkuun alkuun. Hyvä että saimme tämänkin näin nopealla aikataululla. Se meidän muutto kun tapahtui reilu viikko talokauppojen tekemisen jälkeen, eipä siinä kovin kauaa ehditty sopivaa/mieleistä asuntoa odotella. Eli näillä mennään nyt. 


Ja ihan on samat matot, verhot sekä muutkin petivaatteet. Tänne viikkokotiin ei olla ostettu (eikä osteta) mitään uutta, sillä kesäkuun alussahan nämä (suurilta osin) menevät myyntiin. Siellä toisessa kodissa kun on jo se "valmis" koti, sieltä entisestä ok-talosta on ne mieluisimmat jutut jo aikaa sitten sinne roudattu. Muutenkin sinne on hankittu kaikki se tarpeellinen. 

"It's time 
to drink 
champagne
and dance on the table."
No talokauppojen johdosta voisin vaikkapa skumppaa juodakkin, leikattu jalka taas ei ehkä oikein vielä sovellu pöydillä tanssimiseen. Onpa sitäkin kyllä joskus Kallessa, Indieday's blogigaalan jälkimainingeissa tullut tehtyä... Hupsista! :))


Näillä tänään. Mukavaa tiistaita kaikille.
tiina

Kommentit

Katja sanoi…
Söpönen kutukamari ;) Ja hei, mulle etuosto-oikeus tuohon mattoon ja mustavalkoiseen päiväpeittoon jos niistä luovut :)
Tiina sanoi…
Kutukamari!!!! Oh no Katja.... :)) Sinä ihanainen pöydällä -tanssija ystäväni. ;D No joo... mutta kivaa oli. Juu, pidetään mielessä, tosin nuo tekstiiliosiot voi kyllä roudaantua sinne kaupunkiin.
Anonyymi sanoi…
Hyvältä näyttää, tekstiilit kannattaa säilyttää, koska nuo sopivat myös sinne oikeaan kotiin!Tuo taulun pohjaväri vaaleanpunainen passaa näiden ihanien verhojen kaveriksi. Harvinaista, kun yleensä näissä tekstitauluissa on valkoinen pohja! Mukavaa viikkoa Tiina ja paranemista! Tepa Seinäjoelta
Tiina sanoi…
Kiitos Tepa. Juu, tekstiilit tosiaankin (toden näköisesti ainakin) muuttavat mukana. Noissa tauluissa todellakin on aika usein valkoinen pohja, tämä piti napata silloin aikoinaan mukaan juuri v.punaisen värinsä vuoksi. Kiitos vain. Tämä bloggailija meinaa lähteä köpöttelemään kevätmessuille Hesaan, toivottavasti ei tule sitten jalka kainalossa kotiin... ;)) Mukavaa viikonloppua myöskin sinulle. ♥
Tiina sanoi…
Tai siis viikkoa piti kirjoittamani.... Tiistaissahan sitä kai vasta ollaan. :D
unelmoiden sanoi…
Kiva pikku makuuhuone. Ja, eihän tuonne makuuhuoneeseen oikeasti muuta tarvitse mahtuakaan kuin sänky.