Sorry we're closed!

No eikä olla, kyllä täällä ollaan ihan normisti. Nyt muutama kuvanen rivarin keittiöstä. Ja tässäkin pätee ihan tuo sama kuin edellisenkin postauksen kanssa. Eli, kun ei ole mitään kuvattavaa, tulee noita kuvia vain jokunen. No mutta.... nyt silti pieni kurkkaus keittiöön. Kaappi -osastoa en edes viitsi kuvailla, senhän voi varmaan arvata jokainen... Tai ainakin kuvitella miltä näyttävät v. 1991 -rakennetun kaupungin vuokrarivarin kaapit, eivät kovin kuvauksellisilta enää tässä vaiheessa. Mutta hei! Tavarat on kaapeissa, hella ja mikro toimii. Mitään ei siis puutu. Paitsi se halvatun astianpesukone!!!!! Täällähän ei sellaista ylellisyyttä ole, eikä kuulemma tulekkaan. Emmekä me todellakaan itse sitä viitsi parin kuukauden vuoksi ostaa, siellä toisessa kodissa kun luonnollisesti se on. No mut hei.... Pysyypähän kädet pehmoisina kun Fairy:llä pesee... Heh! :))

Eikä tässä ole todellakaan tarkoitus olla millään lailla ylimielinen. (Tai muutenkaan tyly.) Lähinnä itseä tämä tilanne huvittaa... Olen nimittäin asunut tässä samaisessa rivarikolmiossa joskus nuorena, eli tiedän tasan tarkkaan millainen tämä asunto oli silloin. Himppasen on kulumista tapahtunut & ajan hammas muutenkin purrut, mikä sekin on tietenkin aivan luonnollista.

Vanha varastohylly toimii keittiössä "romppeiden" säilytyshyllynä, sillä tässäkään keittiössä kun ei kovin suuresti tuota säilytystilaa ole. Ja mielestäni se kyllä ajaa tuon asiansa oikein mainiosti. Itse asiassa.... tuo hyllyhän näyttää tuossa jopa oikein kivalta. 
Tai en tiedä mitä mieltä te asiasta olette?
Seinille en ole viitsinyt laittaa yhtään mitään, se onkin perin omituista. Tämän asunnon seiniin en todellakaan ole lyönyt naulan naulaa, kun en vain viitsi parin kuukauden vuoksi käydä seiniä rei'ittämään. Siksi meillä onkin kaikki taulut ja kellot & sun muut jutut vain tasojen ja hyllyjen päällä. Nyt toivottelen oikein mukavaa viikonloppua kaikille. Huomenna suuntana on Helsinki, siellä on tarkoituksena mennä lauantaina kevätmessuille. 
Ehkä tapaamme siellä? Toivottavasti näen myös ihania bloggarikollegoitani, 
viimeksihän me tavattiin syksyllä Indiedays'n bloggareiden gaalassa. 
Mutta... näillä tänään.


See you,


tiina

Kommentit

Katja sanoi…
Me lähdetään kans lauantaina messuilemaan, rimpautellaan :)
Tiina sanoi…
Yep! Lähdetään täältä ajelemaan Hesaan pe-iltapäivällä. Ollaan yhteyksissä. :)
Anonyymi sanoi…
Minä olen perjantaina työpaikan osastolla töissä 😊. Terkuin Pirjo Porvoosta
Tiina sanoi…
No voi... Olisit vaan kertonut missä osastolla olet töissä, olisin sitten tiennyt tulla moikkaamaan. :)
Anonyymi sanoi…
Ihan kelvollinen keittiö, kaupungin vuokra-asunnoksi. Kyllä siinä hommat sujuu hyvin sen pari kuukautta. Ja koti on siellä missä sydän on! Mukavaa viikonloppua! Tepa Seinäjoelta
Tuija sanoi…
Voi noita vuokrakämppien tuota iänikuista muovimatto kuosia... Tosin meillä on ihan samanlaista isossa vaatehuoneessa vuodelta 1997... Ei olla kyllä itse laitettu :)

Huomenna messuilemaan...
Tiina sanoi…
Joo... Kyllä täällä asuu, vaan jos pidempään olisimme niin astianpesukoneen hankkisin välittömästi. ;) Samoin sinne, mukavaa viikonloppua. :)
Tiina sanoi…
No älä!!! ;) Muovimatto on tasan tarkalleen se sama joka täällä oli v. 1995 kun tähän asuntoon ensi kerran muutin. Mitä sitä "hyvää" vaihtamaan... Hih! ;) Me mennään messuille vasta lauantaina. Mukavia messuja sinulle.
Anonyymi sanoi…
Heips, kyllä sitä asuu vaikka "savimajassa", jos muuten elämä on mallillaan. Ja teillä näyttää nyttekin oikein nätille, luot nättiä sinne missä vain oletkin... se taitaa vaan olla niin osa persoonaasi:) t. Jaana
Tiina sanoi…
Niinpä. Olen tuosta aivan samaa mieltä. No kiitos vain mukavista sanoistasi Jaana. 😊❤️
unelmoiden sanoi…
Ihana keittiö tai olet saanut sen näyttämään kivalta. Ja, tuo hyllykkö sekä jakkara tauluineen on hieno. Tykkään! Tässä taas nähdään että kyllä vuokrarivaristakin saa kivan kun vaan on tuo taito sisustaa hallussa! Hyvin olet onnistunut!
Tiina sanoi…
Kiitos. Olen todellakin samaa mieltä kanssasi, kyllä sen viihtyisyyden saa tehdyksi vähälläkin, ja todellakin sen KODIN saa loistavasti tehtyä myös vuokrakämppään. Itsestähän se on kiinni, miten paljon teet itse ja millaiseksi sen kodin teet. Muksua viikonloppua myös sinulle. :) ♥
Anonyymi sanoi…
Ihan kuin sitä kotia ei voisi tehdä vuokrakämppään! Kaikilla kun ei ole sitä omakotitaloa maalla (vaikka haluaisikin). Joskus ei vaan ole muuta vaihtoehtoa kuin asua siinä vuokrakämpässä niiden kuluneiden keittiön yms. ovien kanssa. Silti siitä tehdään se KOTI!
Tiina sanoi…
Kuten olen tuolla jo sanonutkin, olen aivan samaa mieltä & sitä asiaa tässä tarkoitin. Pointti oli juurikin se, että kun itse muutin pari vuotta sitten omakotitalosta vuokra-asuntoon niin sain hyvinkin halveksuvia kommentteja siitä asiasta. Mielestäni kyse ei koskaan ole ASUNNOSTA/TALOSTA, oli se sitten kumpi tahansa, ihmiset ja tavarat sen kuitenkin tekevät KODIKSI. Ja tässä omassa tapauksessani vain itselleni täällä hymyilen, sillä asun viikot tällä hetkellä pressiis samassa asunnossa jossa asuin joskus nuorena, eli ympäri mennään ja yhteen tullaan. :D ♥ Mukavaa kevättä sinulle . :)
Anonyymi sanoi…
Hei,minä ihmettelen että parin kuukauden takia olet siis jaksanut laittaa tämänkin kodin näin kauniiksi. Luulen että itse sinnittelisin pahvilaatikoiden keskellä,odottaen vain lähtöä omaan kotiin😊ihanaa kevättä teijat
Tiina sanoi…
Kyllä täällä niitä laatikoitakin on, valitettavasti. :D Mutta kun olen vaan sellainen malttamaton tyyppi, enkä sitten oikein jaksa katsella niitä laatikoita kovin kauaa. SAmoion sinne, oikein mukavaa kevättä. :) ♥