Messuille mars!

Jep jep! Kyytiä tässä jo odotellaan.... Nimittäin kohta hyppään (No joo... tällä jalalla ei kyllä paljon hyppelehditä. ;)) ) auton kyytiin. Sitten ajaa huristelemme sinne Helssingin hoodeille. Koska ilokseni sain messuille liput Terassi Medialta, niin huomenissa olisi tosiaankin tarkoituksena käydä kurkkailemassa kevätmessujen ihanuuksia. Ja mikä parasta, tavata bloggariystäviä. Treffata ainakin Katjaa, Tuulaa sekä Fridaa. Toivottavasti törmään myös Katiin & muihin ihaniin. Se on ehkä vieläkin parempaa kuin ne messut, tavata teitä ihania hengenheimolaisia. Me kun ei todellakaan liian usein nähdä, johtunee siitä että asun täällä "rustokorvessa." Tai niin... sehän rippuu siitä miltä kantilta asiaa katsoo, 
ehkä te kullat asuttekin ihan väärillä hoodeilla. 
But anyway... Nyt pieni maistiainen Frida -ystäväiseni sisustamasta kasvarista. Tämä näyttää niin ihquloiselta, ja kyllä (ainakin minulle) herättää ihan kamalan kesän kaipuun. Kasvaria ei enää oo eikä tuu, mutta ruukkupuutarhan voi aina kyhäillä minne vain. 

Näillä ihanuuksilla tänään. Mukavaa viikonloppua myöskin teille. Itse odotan sitä niin kympillä tän kaiken "leikatun jalan parantelu -operaation" keskellä. Mut hei.... 5-vkoa se on vaan mennyt tässä tuskaillessa. Siinä sivussa on myyty talo, etsitty väliaikais -viikkokoti parissa päivässä. Tehty kahdessa päivässä super -hässäkkä muutto.
 (Jota en todellakaan voi suositella kenellekkään, en edes ns. "tervejalkaisille.")
 Ja vielä loppusilauksena myyty pari autoa ja ostettu yksi.Joten.... vois kyllä sanoa: hommat on aika pitkälti hanskassa, 
eikä ne hanskatkaan (tällä hetkellä) ole hukassa. ;) ) Ja jaksaa... jaksaa vielä vajaa viikko, sitten kuvataan ja tsekataan onko luut luutuneet kunnolla. Sen jälkeen sanon (toivottavasti) niin iloiset tsorotnoot tälle hoitomonolle. 
Mutta... nyt luvassa pitkästä aikaa jotain kivaakin. Messuja, hotellia, hyvää ruokaa ja ihania ystäviä.
Sitä ihan parasta!Voikaa hyvin.


tiina


Ja Ps. 

Nykäiskää tosiaankin hihasta.... Jos vain satutaan lähietäisyydelle. 

Kommentit