#IBA2016

Palaan sitten vielä minäkin noihin Indiedays'n blogikarkeloihin. Tämähän oli minulle se kolmas kerta kun tuolla bloggareiden bileissä kävin. Mukavaa oli, ja nauraahan tuolla sai taas ihan vatsa kippuralla. (Kuten ehkä noista kuvistakin näkee... :) )
Tässäpä muutamia virallisia kuvasia päivästämme, sillä tämä "laiskajaakko" ei montaa kuvaa sieltä itse napsinut. Tällä kertaa taisin keskittyä lähinnä seurusteluun näiden bloggarikollegoiden kanssa, mutta hyvähän se on välillä tehdä niinkin. 
Tänä vuonna nämä kekkerit järkättiin tuolla Kattilahallilla. Aika kiva mijöö tuohon jutskaan, tykkäsin todellakin tuosta rouheasta tilasta, ja paikan väljyydestä. Rauhassa sai kulkea ja katsella, ei ollut sellaista tunkua noiden yhteistyökumppaneiden ständeille kuin joskus on ollut. Kaiken kaikkiaan kivat bileet, ja parasta antiahan näissä todellakin on muiden ihanien bloggareiden tapaaminen. Etenkin kun minä asun täällä niin syrjässä, siksi en heitä muuten juurikaan tapaa. 


Tässäpä sitä jo Katin kanssa jonotellaan.
No minä tosin olen juuri sopivasti jäänyt melkein kokonaan tuonne viirin taakse. 
#BID2016
No se normisettihän se siinä; Frida ja minä. Kylläpä oli taas kiva nähdä tätä armasta. 
Hitsinvimpulat kun meillä on toistemme luo aivan liian paljon tätä välimatkaa. 

Ihana olet! 


Ja monen monta "uutta" (siis aivan live) tuttavuuttakin reissulta jälleen löytyi. 
Tässä mukana Go 4 it vol. 2:n ihana Minna. 
Kylläpä oli kiva tutustua viimein myös sinuun.


 Santa Marian osasto oli mielestäni niin pähee, ja mm. sieltä nappasinkin mukaani tuotekassin sovitun yhteistyön mukaisesti. Joten.... nacho ja tortillahommissa ollaan varmasti tässä myöhemmin. 

Ja tässäpä vähän niitä sisustussiskoja. 

Kuten tuolla jo mainitsinkin, menin bloggaripäivään yhdessä ystäväni Katin kanssa, me kun sujuvasti myös majoituimme samassa hotellissa. Kattilahallille olimme sopineet treffit myös Netan kanssa, ja kolmestaanhan me siellä sitten liikuimmekin. Tässä vielä toinen yhteiskuva pohjoisempien sisustussiskojen kanssa.   Ja ihanainen Sari tyttärensä  Susannan kanssa. Kiva oli tutustua myöskin sinuun. Ruokaa ja juomaa riitti. Tänä vuonna bileet olivat mielestäni kaikin puolin onnistuneet. 


Kuvat:

Tapahtumakuvaaja/ Ville Malja
Asukuvaaja IBA/ Lars Johnson
Logoseinä IBA/ Henri Juvonen


Nyt laskeudutaan pois gaalailun maailmasta ja palataan ihan normikuvioihin. 
Toivotellaan oikein mukavaa viikonloppua ja sitä tulevaa vappuakin.
Tapaamisiin,


tiina

Kommentit

  1. Hauskaa on varmasti ollut! Kivoja tunnelmakuvia! Mukavaa viikonloppua ja ihanaista Vappua, teillä voi olla jo hieman lämmintäkin siellä päin Suomea!Tepa Seinäjoelta

    VastaaPoista
  2. Näyttää niin mukavalta - ehkä minäkin sitten joskus, kun tätä blogiuraa tulee vähän enemmän...

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kävit blogissani. ♥
Kiitän kauniisti kommenteistanne,
muistathan kuitenkin nettiketin,
sekä olethan valmis seisomaan sanojesi takana
myös reilusti omalla nimelläsi. :)