Viimeisiä viedään!

Niinpä niin...  Viimeisiä viikkoja, oikeastaan melkeimpä päiviä kohti ollaan menossa.... Tässä kodissa nimittäin. En todellakaan olisi uskonut tämän kodin menevän kaupaksi näin nopeasti, etenkään tässä markkinatilanteessa. Sillä tämä talohan ehti olla myynnissä vain reilut puoli vuotta. Mutta... todellakin hyvä näin. Minä kun nimittäin ehdin (tietenkin :)) ) tehdä jo ne isot kauhuskenaariot siitä kahden talon loukusta. Onneksi niin ei nyt kuitenkaan tässä meidän tapauksessa tainnut käydä vaan voidaan kohta keskittyä vain ja ainostaan sinne toiseen kotiin. Tosin onhan tässä vielä pari kuukautta (koulujen loppumiseen asti) tätä matkalaukku -elämää jäljellä. 

Kuun loppuun mennessä meidän siis pitäisi pakata kimpsumme ja kampsumme täältä, muuttaa sitten vielä hetkiseksi väliaikaiseen kotiin. Noh.... siinäpä sitä olikin ensin pientä dilemmaa, piti nääs etsiä muutamassa päivässä se väliaikainen koti. No onneksi sekin asia järjestyi. Ja siihenhän todellakin lähdettiin ajatuksella: kunhan on pariksi kuukaudeksi katto pään päällä. 
Ystäväni ovat tässä jo ehtineet kysellä fiiliksiäni talon myynnin suhteen, niitä en kyllä osaa vielä  sen kummemmin eritellä.  Ehkä kuitenkin tietynlaista haikeutta on ilmassa, olihan tämä hetken aikaa meille se rakas koti. Ja se ihan ikioma paikka. But as they say.... life goes on. Nyt on aika siirtyä eteenpäin, mennä viimeinkin sinne jo niin rakkaaksi muodostuneeseen Villa Helmeen. 
Ja mielestäni tästä kyllä seuraava omistaja saa itselleen oikein soman kodin. 
Onnea siis hänelle toivottelen täydestä sydämestäni. 


♥ ♥ ♥

Ja hei.... Enhän minä olisi minä.... Ellen olisi vielä kertaalleen rymisteerannut tätäkin olkkaria toiseen järjestykseen. Joo... Tiedän sen! Sehän oli aivan hullua, sillä en olisi todellakaan saanut sitä tehdä. Mutta... laitan nyt ne sormet ja varpaatkin ristiin, onneksi mitään ei sattunut. En satuttanut itseäni enkä tätä vasta leikattua jalkaani. Tiedän senkin, nyt pitäisi kyllä antaa minulle sitä risua. Iiiks! :))No mutta anyway.... Tämän näköistä on meillä juuri nyt, ja eiköhän mennä tällä linjalla siihen muuttoon asti. Lupaan sen. 

Oikein mukavaa, ihanan aurinkoista lauantaita toivottelen kaikille.

Palataan taas,
tiina

Kommentit

unelmoiden sanoi…
Kauniita kuvia ja kaunis olohuone!
Onnittelut talon myynnistä.
Ja, oikein mukavaa viikonloppua myös sinulle!
Onnea onnistuneesta myynnistä! Muutokset tuovat aina myös jotain positiivista tullessaan.Voimia pakkaamiseen! :)
Tiina sanoi…
Kiitos. Ja samoin sinne, oikein aurinkoista viikonloppua. :)
Tiina sanoi…
Olen samaa mieltä, onneksi elämä tuo tullessaan myös niitä postitiivisia asioita. Kiitos tsempeistä, ne ovat nyt todellakin tarpeen. :)
Anonyymi sanoi…
Hei, kaunis koti ja blogi sinulla.

Onneksi ei home koti tms josta joutuu nopeaan lähtemään ja etsimään väliaikaisen kodin, jonka täytyy olla monet kriiterit täyttävä. Meillä kävi niin. Omaa oikeaa lopullista kotia odotellaan ja nyt muutto väliaikaiseen.

Yritämme jaksaa kaikesta huolimatta. Onnea ja jaksamista sinne teille myös<3

T. äiti ja lapset

Anonyymi sanoi…
Ehdinkin jo ajatella, kuinka saat sen muuttohaomman hoidettua, sen leikatun jalkasi kanssa? Otappas nyt rauhallisesti, ettet telo sitä jalkaasi mihinkään :D Mukavaa, aurinkoista viikonloppua! Tepa Seinäjoelta
Tiina sanoi…
No voihan kurjuus mitä teille on sattunutkaan.... Ei voi edes käsittää miten kauheaa on joutua keskelle tuollaista. :( Tsemppiä ja jaksamista sinulle ja lapsillesi. ♥ Tiina
Tiina sanoi…
Heh Tepa.... Jotenkin se vaan tätyyy saada sumplittua, onneksi on apuna perhe sekä ihanat ystävät. ♥ Kyllä se tästä suttaantuu, tavalla tai toisella. Samoin sinulle toivottelen oikein aurinkoista viikonloppua. :)
Hanne sanoi…
Onnea talomyynnistä! Tämä aika on arvaamaton, jotkut todellakin joutuvat siihen loukkuun tahtomattaan.
Kaunis on tämäkin kotinne, mutta Villa Helmeen on varmasti mukava siirtyä, kun aika on:)