Suihkutellaan


Kuvailin (siis silloin ennen leikkaustani) hieman myös tilaa jota ei ole täällä ennen nähtykkään, nimittäin tämän kesäkodin yläkerran vessa-kh-suihku -tilaa. Tai niin... oikeastaanhan ei voi enää kohta sanoa tätä kesäkodiksi. Sillä: Jiihaa!!! Olen tainnut saada sen omakotitaloni viimeinkin kaupaksi, tai tässä tapauksessa ei kyllä voida sanoa viimein, sillä eihän se ole ollut myynnissäkään kuin n. 6kk. Eli nykyisen markkinatilanteen huomioon ottaen todella vähän aikaa. No mutta anyway.... nyt olkaa sormet ja varpaatkin ristissä (ja kaikki muutkin paikat),
sillä toivon totisesti tämän jutun onnistuvan ns. lippuun saakka. Ja niin.... joitakin hassuja/outojakin juttuja tässä matkan varrella tapahtui...  Mutta niistäpä kertoilen sitten myöhemmin. 

No mutta nyt asiaan. Täällähän ei ole vielä tehty mitään muutoksia, nekin tosin ovat varmaan jossakin vaiheessa ajankohtaisia. Tai ainakin nuo punaiset tehostevärit noissa seinissä saavat kyllä väistyä, se punainen kun on edelleekin se väri jota vierastan. Eli tarkoitus on maalata tuo lasikuitutapetti oikein vaalean kitin värisellä maalilla.

Allaskaappi -tsydeemi menee ehdottomasti vaihtoon, tämä nykyinen näyttää lähinnä juosten (piip! sensuroitu :)) ) tehdyltä. Tuohon kun on todella "kivasti" näpätty yksi Ikean kapea kaappi väärinpäin, sen kaapin päälle on sitten laitettu vain pätkä työtasoa. Siihen sitten loppusilaukseksi on laitettu tuo käsienpesuallas. Tähän on tarkoituksena tehdä sellaisesta pienestä vanhasta komuuttikaapista allaskaappi, laittaa sitten tuo vanha allas siihen takaisin. Ja tässä kuvassa näkyvätkin nuo "ihannoimani" punaiset tehosteet.
Kaappi seinältä lähtee myös pois, tilalle ajattelin laittaa vain peilin ja jonkin kivan lampun. Jonkinlainen pieni kaappi mahtuisi tuohon vessanpytyn yläpuolelle, sinne mahtuisivat sitten ne vessassa tarvittavat pikkuhilpetöörit. Toiselle sivulle jäävät pesukone sekä kuivuri, tuon kaappiosan alaosassa on piilossa lämminvesivaraaja. Tässäkin olisin ehkä suunnitellut nämä toisin, olisin laittanut pystyssä olevan varaajan vasemmalle, sitten pesutornin. Oikealle sivulle olisi näin jäänyt tilaa vaikkapa kapealle pyyhekaapille/vitriinille. Siitä kaappitilasta kun on tässä talossa niin huutava pula. No mutta, saa nähdä millaiseksi tämä tilakin tästä vielä lopulta muuttuu. (?)
Tälläisiä suihkuhöpinöitä tänään. Täällä jatketaan (edelleenkin) "linkkaamista" kyynärsauvoilla. Vohan jösses! Viikko vasta takana ja viisi vielä edessä. Miten ihmeessä saisin tämän ajan kulumaan nopeammin?!!!! :))
Lämpöisin terkkusin;
tiina


Kommentit

 1. onko laisinkaan saunaa tässä talossa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä on, sillä alakerrassa on toinen suihku ja myös sauna,
   pieni tosin vaan sauna kuitenkin. :)

   Poista
 2. Iso tilahan tuolla näyttäis olevan, siitä saa vaikka mitä aikaiseksi, kunhan sinä pääset sauvoistasi eroon :D Ihana asia on se, että saat jalan kuntoon, ennen kesää ja pihatöitä :D
  Tsemppiä Tiina! Tepa Seinäjoelta ps toivotaan, että kaikki sujuu hyvin talokaupoissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, sitä toivotaan täälläkin. :) Ja kevättä ja pihatöitä, vaikkei täällä toisessa kodissa sitä pihaa juurikaan ole.

   Poista

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kävit blogissani. ♥
Kiitän kauniisti kommenteistanne,
muistathan kuitenkin nettiketin,
sekä olethan valmis seisomaan sanojesi takana
myös reilusti omalla nimelläsi. :)