Rymisteerausta


Makkarin väliaikainen muutos aiheutti muidenkin huonekalujen ketjumuuton.  Kuten ehkä jo huomasittekin, niin se olkkarissa ollut patakaappihan siirtyi yläkertaan pesu- kodarihuoneeseen. Ja koska tilaa piti saada sängylle (sekä sille kirpparilöytö -lipastolle) siirrettiin myös tuo vanha senkki ja musta kaappi olkkaan. 


Eli aikamoista pyöritystähän täällä oli, mutta on se vain minulle aika paljon helpompaa liikkua täällä kotona, ei tarvitse pakosti lähteä kapuamaan noita rappuja yläkertaan. Vaikka tunnustan.... olenhan minä sielläkin käynyt, piti vain kokeilla onnistunko pääsemään ylös ja alas ehjin nahoin. Niin.... minkä sitä vain luonnolleen mahtaa. :))Senkkihän on vanha romu, pelastin tämäkin vanhuksen roskalavalle joutumasta. Alkuperäisväritykseltäänhän tämä oli aika raju, maaliksi kun oli valittu sellainen oikein voimakas sähkönsininen. No minulle se ei vaan nyt ollut se sopivin sävy, joten valkoiseksihan minä tämäkin silloin aikoinaan sudittelin.

Toinen huonekuusi vetelee jo viimeisiään. Ehkä tässä yhteydessä on pakko tunnustaa; taisin sitten hukuttaa tuon ressukan.  Sillä ensin se oli kuiva ja nuutunut, nyt sitten aivan litimärkä ja entistä nuutuneempi. Minä ja viherkasvit....  Heh, ei se sopivin yhdistelmä... Melkeimpä varma kuolema kaikille ei-maljakkokasveille. Ou nou! 


Tästä näkymästä tykkään jotenkin ihan kympillä. Olen edelleenkin niin hurmaantunut tuohon Tarkett:n vinyylilankku -kuosiin, ja mielestäni se sopii tänne kuin nenä päähän. Antaa kivasti särmää tuolle valkoiselle paneelille. Love it!
Näillä höpinöillä tänään.
Toivottelen teille oikein mukavaa viikonloppua. Minä yritän jatkaa meille väliaikaisen viikkokodin etsintää.... Jossakin kun pitäisi vielä asua (se taloni kun meni kaupaksi) koulujen loppumiseen saakka. Sitten voimmekin pakata kimpsut ja kamput ja muuttaa pysyvästi tänne "kesäkotiin."
Palataan taas.

tiina

Kommentit

 1. Wautsi...olipa hieno juttu, kun talo meni kaupaksi niin nopeasti :D Eiköhän se löydy, se sijaiskotikin tytöille, toukokuun loppuun saakka? Mukavaa viikonloppua! Muuten ihmeen paljon sait kalusteita mahtumaan olkkariinkin!Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista
 2. Ihastuttava lipasto ja muutenkin teillä on niin kaunista. Olehan nyt varovainen, äläkä turhaan käy yläkerrassa. Ja, tervetuloa vierailulle unelmoidenhaaveillen.blogspot.fi
  Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Onnea talon myynnistä :) ihania kuvia taas, tuo lattia on kyllä upea !

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kävit blogissani. ♥
Kiitän kauniisti kommenteistanne,
muistathan kuitenkin nettiketin,
sekä olethan valmis seisomaan sanojesi takana
myös reilusti omalla nimelläsi. :)