Pientä kevät -kivaa keittiöön

Uusien tyynynpäällisten kanssa tilasin Ellokselta vähän muutakin pientä ja tarpeellista. Me ollaan oikeita juustohamstereita, siksi olen jo jonkin aikaa etsiskellyt kivan näköisiä juustoveitsiä entisten mentyä jo huonoiksi ja kuluneiksi. Nyt ilokseni löysin mieluisat tuolta Elloksen sivuilta. Marmorihan on  näköjään taas suuressa huudossa, noissa veitsissäkin nuo kahvat ovat valkoista marmoria. No sehän passaa myös minulle, mielestäni nuo ovat oikein kauniit. Samoin uudessa suola-astiassa on marmorinen pieni kulho. Puinen lusikka ja kansi taas antavat sille kivaa ulkonäköä. Tuokin pieni juttu oli meille oikein tarpeellinen. 


Vanerinen leikkuulauta/alusta ja musta-valkoinen Hamam- pyyhe on ostettu tuttavani kaupasta; Savonlinnalaisesta Design Huvitelmasta. 

Myös tuo Le sac en papier -pussi on Ellokselta. Noitahan minulla oli ennestään jo se isompi valkoinen, nyt tilasin tuon pienemmän. Lisäksi ostoskoriin napsahti noiden pussien  ruskeat versiot.


Kulho on Tine K:n mallistoa,  niitä tilasin joskus HomeNord:sta. 


 Se olisi sitten tänään vielä käytävä kurkkaamassa sinne entiseen kotiini, alkaa olla (onneksi) tämä muuttorumba loppusilausta vaille. Huoh, mikä projekti oli puristaa tämä muutto kasaan päivässä-kahdessa. En missään nimessä suosittele kenellekkään, etenkään jos sattuu olemaan leikkaustoipilas.... :))
Mutta,  siitä taidettiin kuitenkin selvitä lopulta ihan hyvin.
Oikein mukavaa keskiviikkoa myös teille kaikille.tiina

Kommentit

Anonyymi sanoi…
Huh...huh, melko nopeata toimintaa, tuo teidän muutto! Kauniita ja käytännöllisiä tavaroita olet löytänyt. Tepa Seinäjoelta
unelmoiden sanoi…
Kivat veitset. Ja, huima saavutus, muutamassa päivässä muutto!
Tiina sanoi…
Oli se, aikamoinen rutistus. :)
Tiina sanoi…
Kiitos. Tykkään noista itsekkin. Juu... tuo meidän muutto tehtiin oikeastaan päivässä. :))