Mattorakkautta!

Olen jo hetkisen aikaa etsiskellyt olkkariin sopivia kevyempiä mattoja niiden valkoisten villamattojen tilalle. Ja jälleen se pelastus löytyi täältä somemaailmasta, löysin nimittäin enemmän kuin mieluisat matot AmandaB:n Facebook -sivuilta. Ja pakkohan se oli lopulta mennä niitä livenäkin "hiplailemaan."
Ja niin.... (ylläri pylläri) kotiinhan nämä kaunistukset sitten lopulta päätyivät.(Postaus on osin sponsoroitu.)

 Tykkään!

*  *  *  *  *
En tiedä mitä mieltä te olette, mutta minun mielestäni nämä sopivat meille aivan täydellisesti. Ovat tosiaankin juuri sitä mitä hain. Meillä kun on keväisin/kesäisin kulku tuolta olkkarista terdelle,  joten mattojen pitää olla sellaiset etteivät ne säikähdä tepastelusta ulos ja sisälle. Näiden toivon nyt olevan sellaiset. Eivät ainakaan ole niin vaaleat kuin edelliset, siten varmaan ei jokainen kengänjälki noissa näy.Kuvan mattoja on saatavilla kahdessa värissä, oma valintani on tämä harmaa, se toinen vaihtis oli pohjaväriltään musta. Sitäkin mietin, sillä sekin oli todella kauniin näköinen. Päädyin lopulta kuitenkin tuohon harmaaseen, on näin keväällä hieman kevyemmän oloinen kuin se musta.


Ja voi miten rakastankaan tätä alkavaa kevättä, sen tuomaa valoa. Ja olkkarin villamaista fiilistä,
on se vaan meille oikea Villa Helmi. Jos sinäkin ihastuit, 
niin nuo kauniit matot löydät täältä; Amanda b :n sivuilta.


Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille. tiina

Kommentit

Anne sanoi…
Ihanan näköistä teillä ja kauniit on nuo matot, sopii tosiaankin kuin nenä päähän teille :) Kauniit on myös nuo korituolit, toinen taitaa olla Ikean mutta mistä tuo toinen on? ihastuin siihen ;) ja kaunis on myös käsilaukkusi, onko minkä merkkinen? Terkut Äänekoskelta, nimim. hyllyn ostaja :)
Tiina sanoi…
Juu, tuo on Ikeasta. Tuon toisen olen saanut vuosia sitten sisareltani. Sitä joskus hieman itse tuunailin, maalasin mm. kulahtaneen valkoiseksi. Valitettavasti en osaa sanoa mistä se on aikoinaan ostettu, on tosiaan ostettu varmaan 10v. sitten. Tähtilaukun ostin tuttavaltani Fb-kirpparilta, hän taas oli ostanut sen Muotikuusta. Kiitos kommentistasi & oikein mukavaa kevättä. :)
Sarin kotona sanoi…
Hienot matot! Sopii teille hyvin.
Niin kaunis olohuone. Kyllä sitä kelpaa ihastella.
Mukavaa tiistai päivää sinulle!
unelmoiden sanoi…
Kauniit matot ja varmasti hyvä valinta tuo harmaa, musta saattaisi olla tosiaan liian tumma. Ja, ihastuttava tuo teidän olkkari, niin valoisa. Mukavaa tiistaita!
Anonyymi sanoi…
Ihana Villa Helmi, todella näyttääkin siltä! Matot ovat aivan mahtavat teidän olkkariin, eikä todellakaan niin arat, kuin vaaleat! Keväinen fiilis! Tepa Seinäjoelta
Emppu sanoi…
On kyllä aivan ihana matto, antaa kivaa kontrastia kotiin! <3
Matot sopivat teidän olkkariin paremmin kuin hyvin, ovat ihan sinun "näköisesi". :)
Kuten edellä, minäkin täällä ihastellen katselin kuvia olkkaristanne. <3

T: Emppu / Iloa & Unelmaa
Tiina sanoi…
Kiitos Sari. Ihastuin näihin mattoihin heti kun ne Facebookissa näin, ovat niin minun oloiset. Samoin sinulle, mukavaa tiistaita. :)
Tiina sanoi…
Samaa mietin itsekkin, mustat kun ovat kuitenkin niin tummat. Mutta olivat todella kauniin näköiset nekin, ja olisivat nekin kyllä värinsä sopineet. Mukavaa tiistaita myöskin sinulle. :)
Tiina sanoi…
On se, meidän pikkuruinen Villa Helmi. ♥ Juu, ne vaaleat villamatot olisivat olleet hetkessä ei niin -vaaleat. ;))
Tiina sanoi…
Kuten tuolla jo monesti onkin todettu, matot on niin minun oloiset. Ihanat suorastaan. :)
Kiitos Emppu. ♥
Aivan ihanat matot! Sopivat teille tosi hyvin :)
Tiina sanoi…
Kiitos Riitta. :)
Sari Riekkola sanoi…
Upeat matot, tykkään!!!
Tiina sanoi…
Minä tykkään kanssa. Kiitos Sari. :) ♥
Hanne sanoi…
Kauniit matot, sopivat hyvin tuohon Villa Helmen sisustukseen:)