Hieman vielä pääsiäsfiilistelyjä

Koska pääsiäinen meni tänä vuonna aikamoisella hulinalla, niin palataan niihin fiiliksiin vielä muutamin kuvin. Viime viikonloppuun kun tosiaan sattuivat nuo edellisen postauksen hääjuhlat, lisänä muutto tänne toiseen "viikkokotiin." Ja huoh! Pakko sanoa; olipa eilinen aikamoinen ruljanssipäivä, kyllä tämä leikattu jalkani huusi illalla aikamoista "hoosiannaa." Sillä enhän minä tosiaankaan malttanut olla pakkaamatta ja kantamatta niitä tavaroita, siis sen minkä vain pystyin.  No anyway... nyt ovat asiat jo aikas mallillaan, varastossa on vielä muutamia tavaroita,  sen jälkeen olisi se koti minun osaltani paketissa. Suuret kiitokset paikalla olleille apujoukoille, ilman teitä ei olisi tosiaankaan selvitty. 


Pääsiäinen meni samalla väriskaalalla kuin normaalistikkin, eli valkoista ja vaaleaa. Pieni ripaus roosaa kynttilöissä, tyynyissä sekä kukkasissa. Pieniä uusia juttujakin löysin, Sokokselta Nicolas Vahen koristemunan, sekä mieletön bongaus omasta Prismasta; nuo pupumunat olivat -50% alessa, maksoivat kokonaista 1,25e/ kpl. Samoin puiset sulkakoristeet eräästä toisesta kaupasta olivat muutaman euron luokkaa. Jotenkin en vaan enää kaipaa sen suurempaa krääsämäärää. 


Roosat tyynyt ovat kevään uutta Ellokselta. Tosin näin sitten lauantaina tuolla meidän naapurissa sijaitsevassa kaupassa samoja tyynyä... Mutta mistäpä tuota aina tietää. :))


Näillä tänään. Mukavaa alkanutta viikkoa. Seuraavaksi pääsette (kunhan vaan ollaan saatu enimmät laatikot ja pussit purettua) kurkkaamaan tämän nykyisen väliaika -viikkokodin sisustusta. Kuinka sitä näköjään näillä samoilla & ihan olemassa olevilla jutuilla (ainakin minun mielestäni) saa aikaiseksi ihan viihtyisän ja kivan kodin. 
tiina

Kommentit

Anonyymi sanoi…
Ihan mun makuun sun Pääsiäiskoti!Kivoja munia olet löytänyt.
Ikävää aina tuo väliaikaismuutto,mutta jaksaahan sen kun tietää mitä odottaa!
T.Asta
Tiina sanoi…
Kiitos Asta. Munat olivat kyllä todellinen huippulöytö, ostin niitä ison satsin ja annoin sitten lahjaksi ystävälleni. Joo, ei olisi nyt millään jaksanut tämän jalan kanssa käydä muuttohommiin, mutta silti olen niin onnellinen taloni kaupoista. Näinhän sen pitikin sitten mennä, ja nyt vaan nokka kohti tulevaa. :)
Anonyymi sanoi…
Ihana pääsiäiskoti, niin kaunis tuo asetelma, kukat, munat ja sulat. Vaaleapunaisia tyynyjä etsin minäkin, mutta en vielä löytänyt mieleisiäni. Etsiminen jatkuu.... Toivon, ettei jalkasi tykännyt huonoa muuttopuuhista!
Ja paraneminen jatkuu hyvin! Terv Tepa Seinäjoelta
Tiina sanoi…
Kiitos Tepa. ♥ Ei tainnut onneksi kovin suuttua tuo jalka, tai ei ole sen kipeämpi kuin normisti (tässä tilanteessa) muutenkaan. Toivottavasti löydät etsimäsi tyynyt. Mukavaa viikkoa. :)
Elina sanoi…
Supersöpöjä munia löysit, täytynee itsekin käydä vähän Prismassakoseoli, jos vaikka näin pääsiäisen jälkeen löytyisi alesta :) Tai sitten laitan muun perheen askartelemaan, vaikka ensi vuotta varten! Lahjon sitten vaikka suklaamunilla puuhiin :D