Aulasta

Kuvailin viime viikonloppuna hieman kotia muutenkin, pitkästä aikaa myös yläkerrasta. Tuli napsittua kuvia vähän niin kuin varastoon, tietäen etten taida tällä viikolla (enkä ihan seuraavallakaan :) ) olla oikein kuvailukunnossa. Niin.... sairaalasta on tänään kotiuduttu, tuomisina jalka paketissa sekä kyynärsauvat, ja niillähän sitten pitäisi köpötellä seuraavat 6-vkoa. Hmm... saattaa vaikka jossakin vaiheessa käydä olotila tylsäksi. No mutta.... nyt kuitenkin tuonne yläkerran aulaan. Valkoinen puolipyöreä pöytä muutti tänne, se nelisnurkkainen meni nyt ainakin väliaikaisesti varastoon. Sille kun ei nyt oikein ole muutakaan tarvetta/paikkaa. Joululta jääneet huonekuusetkin (!) ovat ihmeeksi vielä elossa. 
Pienessä aulassahan on tämän kodin toinen telkun katsomispaikka. Neitokaiset ovat sen suhteellisen sujuvasti vallanneet itselleen, istuvat täällä usein viikonloppuisin Netflix:ä katsomassa ja höttömättöä syömässä. Hyvä niin.... saavat halutessaan olla täällä aivan omassa rauhassa.
Ihastuin Jysk:n Instgram:ssa noihin suloisen näköisiin höyhentyynyihin. Niitäkin piti sitten pari käydä viime viikonloppuna hakemassa, ja ne päätyivät luontevasti tuonne yläkerran soffalle. 
Myös taulut (paitsi tuo peurataulu) on samalta reissulta.

Mukavaa loppuviikkoa kaikille.
Palataan taas.tiina

Kommentit

 1. Kauniilta näyttää! Paljon parantavia voimahalauksia!Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä toipumiseen! Kyllä tuolla kelpaa katsoa telkkua. Ja, ihastuttavat höyhentyynyt olet löytänyt. Kaisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos myös sinulle. ♥ Tyynyihin ihastuin heti kun ne tuolla Jysk:n Instassa näin. :)

   Poista
 3. Kaunista valkoista, tykkään kovasti. Olen miettinyt samaa mattoa joka sulla on, mutta se näyttää valkoisen rinnalla kellertävältä. Huomaatko sä sen kellertävyyden? Tuleeko se esille vain kuvassa? T. Pipa

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kävit blogissani. ♥
Kiitän kauniisti kommenteistanne,
muistathan kuitenkin nettiketin,
sekä olethan valmis seisomaan sanojesi takana
myös reilusti omalla nimelläsi. :)