Makkari muutti alakertaan


Niin. Viikonloppuna tehtiin aikamoinen muutosrumba tuolla toisessa kodissa. Muutettiin nimittäin makkari väliaikaisesti alakertaan. Sanoisinkos että: olipa se aikamoinen härdelli, samalla kun (tietenkin) paikkaansa vaihtoivat myös senkki sekä kaksi muutakin kaappia. Huh! No lopulta kaikki saatiin paikoilleen & kotikin takaisin jonkinlaiseen kuosiin.

Tässäpä sitten niitä kuvia "uudesta makkarista." Ja aika hyvin se tuo ruokailutilakin näköjään makkarina toimii, nimittäin ihan sievältähän tuo (ainakin minusta) näyttää.

Ja näyttäisi tuo Tarkett:n Retro -lattia toimivan ulkonäkönsä puolesta hyvin myös makkarissa,
tai ainakin minusta se on kivan näköinen myös makuuhuone -miljöössä.
Ruokailutilan pöydästä poistettiin jalat ja jätettiin se ronskisti tänne, pöydän kansi toimii nyt väliaikaisesti sängyn päätynä. Ei edes viitsitty koettaa roudata tuota (painonsa ja kokonsa vuoksi) yläkertaan, sillä muistissa on liiankin hyvin mustan peltikaapin sanoisinkos suhteellisen kivulias kanto. Siitä hommastahan  minulle oli tuloksena kaapin jalan alle jäänyt ukkovarvas. Auts!
Ja lopuksi viikonloppuna FB-kirppariltamme löytynyt helmi. Oikeastaanhan tämä on vanhan keittiökaapin alaosa, se yläosa kun piti kuljetusta varten ottaa irti. Alapuoli toimii nyt (ainakin hetkisen aikaa) meillä pelkästään lipastona, ja aika hyvin se tuohon paikallensa natsaakin.Ja niin.... Miksi ihmeessä moinen härdelli? Siksi että: olen menossa (taas kerran) leikkaukseen,
 ja ihan vain täällä kodissa liikkumistani helpottaaksemme siirsimme nyt makkarimme tänne alakertaan. Ei sitten tarvitse minun edes yrittää kyynärsauvoilla kiivetä noita kapeita ja suhteellisen jyrkkiä rappuja ylös. Ja niin... Vielä piti sanomani, luonnollisesti asia vaikuttanee myös bloggaamiseen, eli blogi on todennäköisesti hiljainen muutamina tulevina viikkoina. Mutta senhän näkee sitten myöhemmin.... Miten kaikki sujuu,
 mikä se vointini on ja muutenkin fiilikseni.
Mutta näillä tänään....
Oikein mukavaa alkanutta viikkoa.

tiina

Kommentit

 1. Kauniilta näyttää ja lattia tosiaan sopii todella hyvin. Hyvä idea myös tuo sängyn pääty! :)
  Voimia leikkaukseen ja toipumiseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anne tsempeistä, sitä todellakin näissä leikkaustoipumisissa tarvitaan. ♥
   Ja kummasti tosiaan tuo lattia näyttää sopivan huoneeseen kuin huoneeseen, oli siis meille ihan napakymppi tuo valinta. :)

   Poista
 2. Kivalle näyttää...ja tsemppiä leikkaukseen☺

  VastaaPoista
 3. Hyvältä näyttää, alakaappi lipastonakin, just passeli. Parantavia voimahalauksia leikkaukseen ja toipumiseen...3 kertaa kainolasauvoilla 6 viikkoa kerrallaan kävelleenä ja toisen kerroksen rappuja kiivenneenä, tiedän mikä helpotus tuo makkarin muutos on. Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vain Tepa. Ja isot kiitokset tsempeistä ja haleista, niitä todellakin tarvitaan. ♥ Ja juu.... kokemusta on kertynyt roimasti täälläkin, tämä on sarjassansa kahdeksas jalkoihin kohdistuva leikkaus. Mutta silti voin sanoa, aina se vain stressaa ja ärsyttää, vaan minkäs näille voi.... Kun on syntymästänsä saakka kärsinyt näistä jutuista niin näillä "korteilla" se vaan pitää yrittää mennä eteenpäin. :))

   Poista
 4. Ihanalta näyttää makkari tuollakin! Tuo tumma piironki on kaunis:)
  Voimia tulevaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanne, tämä oli nyt sellainen pakon sanelema huonemuutos. :D Ja tuosta kaappi/piironki -jutusta tykkään itsekkin todella paljon, se oli kyllä löytöjen löytö.

   Poista
 5. Ihastuttavia kuvia sinulla ja niin kaunis makuuhuonen. Tykkään erityisesti tuosta vanhasta hirsiseinästä. Ensimmäinen vierailu blogissasi ja täällä on vaikka kuinka paljon mukavaa luettavaa, poikkean toistekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vain mukavasta kommentistasi. Ja tervetuloa seurailemaan meidän "sekametelisoppa." :D

   Poista
 6. Onnea leikkaukseen! Tule pian takas ruutuuni !❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauniit kiitokset sinulle Sari. ♥ Ja muutama postaus on tuolla jo odottelemassa tulevaa, kuvailut sitten jatkuvat kunhan vointi on taas parempi. :)

   Poista
 7. Aivan ihana makkarinakin!ja sitten taas kiva päästä sisustelemaan,kun muuttuu takaisin ruokailutilaksi:)missä muuten syötte nyt?-sanna-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vain Sanna. Ruokailu tapahtuu nyt ihan keittiön pöydän ääressä, ja sitten kun vointi paranee siirrytään taas takaisin yläkertaan. :)

   Poista
  2. Niin siis nukkumaan takaisin yläkertaan, ja tuo ruokailutila pääsee taas siihen "normiin" käyttöön. :)

   Poista
 8. Kauniiltahan tuo näyttää myös makkarina... toivotaan, että siellä tervehtyy nopeasti :) Tsemppiä sinulle, ihana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vain ihanainen Friidukka. ♥ ♥ ♥ Ja iiisot kiitokset tsempeistä, sitä todellakin nyt tarvitaan. :D

   Poista

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kävit blogissani. ♥
Kiitän kauniisti kommenteistanne,
muistathan kuitenkin nettiketin,
sekä olethan valmis seisomaan sanojesi takana
myös reilusti omalla nimelläsi. :)