Kaappipulman ratkaisua

Tässä vanhassa (Niin ihana kuin tämä muuten onkin.) "ladyssä" on se yksi niin monen muunkin vanhan talon probleema, nimittäin se säilytystila. (Siitähän olen monesti jo maininnutkin.) Sitä kun ei vain yksinkertaisesti ole. Tai onhan ne eteisen liukuovikomerot ja se "Narnia", siis rappujen yläpäässä oleva kaksiovinen komero. No ei siitä vielä kyllä ole ko. paikkaan päästy, mutta mene ja tiedä.... :)) No joo... Mutta vakavasti puhuen, muuta kiinteää säilytystilaa tai kaappia ei talossa ole. Makkarissakin on ollut kokeilussa jo yksi iso Hemnes -lipasto, se ei kuitenkaan käytössä osoittautunut siellä kovin käteväksi, tai ihan vaatesäilytykseen oli sittenkin aivan liian pieni.  Asiaa aikamme tuumailtuamme hoksasimme vihdoin tehdä tämän, suunnittelimme itse Ikeassa tuollaisen Pax -komerosysteemin. Nyt on viimeinkin saatu hieman helpotusta makkarin säilytyspulmaan. 
Tähän hommaan...kin piti toki se yksi moka tehdä. Olisi pitänyt tajuta ottaa noiden ritiläkorien tilalle ne puiset vedettävät laatikot. Mutta nyt on vain tyytyminen näihin, ja kyllähän nuokin asiansa ajavat. Ja voihan ne aina myöhemmin vaihtaakkin, siis jos rupeaa siltä tuntumaan. 


Tarkoitus on vielä hankkia tuohon vasemmalle puolelle yksi kapeampi kaappi -lisäosa, 
mutta tälläkin kokoonpanolla päästiin jo ihan hyvään alkuun. 
Kaappi on tosiaan Ikean Pax, ja valitsimme rungon syvyydeksi sen pienemmän. Ovi on muistaakseni Bergsbo -niminen, vetimiksi valitsin samat kuin keittiön vetolaatikoissa, nehän ovat nuo kromatut Fåglavik:t.Muuten ei mitään uutta tällä makkari -rintamalla. Tännekkin kyllä tekisi mieli jotain keväistä, ehkä jopa vaalean sinistä tai jotain muuta..... No saa nähdä. Näillä tänään.
Oikein mukavaa keskiviikkoa kaikille.tiina

Kommentit

Anonyymi sanoi…
Hei,
Ikean Pax:a mietitty täälläkin..nimenomaa tuo kapea kiinnostaisi..minkä verran henkarivaatetta mahtuu yhteen "tankoon"?
Anonyymi sanoi…
No niin....mukavasti sopii tuohon makkariin, hyvältä näyttää! Jännä juttu muuten, tuo vaaleansininen, minuakin nyt on jotenkin kiehtonut, pitkästä aikaa. Vuosia sitten minulla oli paljon vaaleansinistä. Tyynynpäällisiä ihailin viimeviikolla vaaleansinisenä :D
Tepa Seinäjoelta
Tiina sanoi…
Moikka,

Tuossa meidän mallissa on kaksi tankoa vierekkäin, toinenhan näkyy ensimmäisessä kuvassa, se toinen tanko on luonnollisesti tuossa vasemmalla puolella. Kuvasta näkyy myös aika hyvin tankoon mahtuvien henkareiden määrä, aika monta puseroa siihen mahtuu. Oikean puolimmaisessa kaapissa (se on kapeampi) on sitten hyllyt ja nuo kapeammat ritiläkorit.
Tiina sanoi…
Kiitos vain Tepa. Tuo komero on todellakin tarpeen, sain viimeinkin vaatteita järjestykseen myös tuolla. Ja joo... kummasti se sininen taas näyttääkin ihan kivalta, mutta saas nähdä meneekö hurahdus ohitse ennen kuin ehdin siihen vallan hurmaantua. :))
Anonyymi sanoi…
Hei, meillä kanssa sama ongelma vanhassa talossa :) Hyvän näköinen valinta, laitan korvan taakse, meilläkin ensi kesänä makkarin remppa. Kysyisin vielä, että minkä vuoksi koet, että vedettävä puulaatikko olisi ollut parempi vaihtoehto kuin ritiläkori?

t.ansku
Tiina sanoi…
Moikka moi,

"Painitaan" sitten saman ongelman kanssa, sellaista se on näiden vanhojen talojen kanssa. Ei noissa ritiläkoreissa mitään vikaa ole, lähinnä vain se ulkonäkökysymys. Ne yhtenäiset puulaatikot olisivat vain olleet silmälle somemmat. :))
Ennen vanhaan ei tainnut niin kauheasti vaatetta ja tavaraa olla, sillä Narnia-kaapilla selvisi jo pitkälle :P Tuo on kyllä kiva ovimalli, sopivan eleetön. Tuo tapetti on tosi kaunis!