Haaveissa siniset unet

Näin kevään korvalla jostakin kumman syystä meillä joutuvat petivaatteet "syyniin." Ehkä se johtuu jostakin uuden alun/raikkaiden/kevään odotuksesta....  Eikös joskus muinoin ainakin esim. Anttila mainostanut keväisin vuodevaatteita "valkoviikot" sloganilla, tai näin ainakin muistelisin..... Jospa se onkin jäänyt minulle siitä, siis ajatus petivaatteiden hankinnasta/uusimisesta  kevättalvella. No kuitenkin... Koska lakanoiden suhteen ilmassa on selkeää päivityksen tarvetta niin kävin nettisurffailulla.  Ja en tiedä miksi, (?) mutta olen nyt jotenkin todella hurmaantunut tuollaiseen murrettuun vaaleansiniseen väriin, ajattelin sen ehkä sopivan hyvin meidän makkarin fiiliksiin. Ja jotenkin se vaan näyttää niin mageelta yhdistettynä valkoiseen ja esim. rottinkiin. Ihan minun näköistä ja oloista settiä, joten lakana vaihtoa/puutetta on varmaan korjattava näillä syötävän soman värisillä jutuilla. (Kaikki kuvat Ellos ja Jotex.)


Mitäs tykkäät, tai ylipäätänsä pidätkö sinisestä? Tai tuleeko sinulle näin kevätpuolella johonkin muuhun väriin sellainen must have -fiilis? Pastellit taitavat noin yleensä olla sellaisia ihkuvärejä, 
niitä jotka keväisin monia viehättävät.

Minusta nämä vain näyttävät niin mukavan näköisiltä, suorastaan kutsuvat pötkähtämään pehmoiseen petiin. Saisikohan sinisissä lakanoissa paremmat unet? Eipä meillä muuten olekkaan vuosiin ollut sinisiä pussilakanoita, menevät siis varmaan testattaviksi. :))
Ja sen meidän "kesäkodin" makkarin (jonne siis näitä sinisiä unia haaveilen/suunnittelen)
löydät täältä.Näillä sinisillä unilla & suunnitelmilla mennään tänään.
Mukavaa alkanutta viikkoa.tiina
Kommentit

 1. Sininen on jostain syystä ollut aina mun inhokkivärien listalla, oranssin ja kirkkaanpunaisen kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulle taas joskus sininen oli suuri lemppari, sitten väriin tuli aivan totaalinen kyllästyminen ja se jäi vuosiksi unholaan. Nyt taas (etenkin sellainen murrettu pastellinen sininen) pitkästä aikaa huomaan katselevani sinisiä juttuja eri lailla. Jotenkin se vaan taas viehättää. :)

   Poista
  2. Ja jäi sanomatta, oranssiin ja punaiseen tunnen lähinnä samoja fiiliksiä kuin sinä. :D

   Poista
 2. Rauhoittava ja levollinen sininen on ihanteellinen värivalinta makuuhuoneeseen. Pastillivärit, yleensä astuu kuvaan useimmilla, kevään korvalla. Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä.... Ne pastellit taitavat olla sellaisia kevään tuojia, ehkä siinä on on kyse minullakin juuri siitä. Pimeän talven jälkeen kaipaa jonkinlaisia raikkaita ja vaaleita sävyjä. :)

   Poista
 3. Sininen on myös minun lemppari aina ollut ja yliannostus väriin tuli vuosia sitten ja väri olikin kauan poissa niin vaatteissa kuin sisustuksessa. Pikku hiljaa se on taas kuitenkin palannut ensin vaatteisiin ja pikku hiljaa just liinavaateisiin ja jopa viimesyksynä tuli hankittua savusininen kastehelmi tuikkukippokin :) Nuo murretut siniset ovat todella ihanat sävyt ja mielestäni upeasti sopii teidän makuuhuoneeseen :) -Marja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu täällä, siniseen oli suuuuri ihastus, sitten iski ähky, lopulta suoranainen ällötys koko väriin- Monen monta vuotta oli poissa enkä siitä pitänyt, nyt taas näyttää niin kivalta että. Minunkin mielestäni nuo murretut farkunsiniset sopisivat tuonne makkariin kuin nenä päähän. :)

   Poista
 4. ihanat sävyt kuvissa 1-3!!Raikkaan levolliset,taivaan ja veden sävyt.Ihan must have.Tilaukseen lähtee.-sanna-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu! Vielä kun tietäis että mitä noista valitsisi, kun kaikki nuo näyttävät niin syötävän suloisilta. :)

   Poista
 5. Sinisissä lakanoissa nukuttaa tunnetusti hyvin :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kävit blogissani. ♥
Kiitän kauniisti kommenteistanne,
muistathan kuitenkin nettiketin,
sekä olethan valmis seisomaan sanojesi takana
myös reilusti omalla nimelläsi. :)